Pszichiáter, pszichológus > 2. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pszichiáter, pszichológus > 2. oldal > 40 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Kunsági Andrea pszichológus
http://www.kunsagi.com

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált, NLP és kognitív terápiás technikákkal dolgozom. Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége!

Kunsági Andrea pszichológus
Dr. Krasznai Judit gyermekpszichiáter
http://www.gyermekpszichiater.hu/

Budapesti gyermekpszichiátriai rendelőmbe várom a magatartási- és tanulási problémákkal, és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyerekeket és családokat. Pszichiátriai vizsgálat, szükség esetén gyógyszeres- és pszichoterápia, egyéni terápia, család- és párterápia.

Dr. Krasznai Judit gyermekpszichiáter
Velk Réka Mónika gyermekpszichológus
http://www.nevetesitanacsado.hu

Nevetési Tanácsadó pszichoterápiás rendelő honlapja. Gyermek- és ifjúságpszichológiai rendelés. Nevelési gondok megoldásának lélektani segítése, fejlődési zavarok diagnosztikája és az erre épülő tanácsadás. Integratív szemléletű pszichoterápia gyermekeknek, kamaszoknak, fiataloknak.

Velk Réka Mónika gyermekpszichológus
Pszichocentrum
http://www.pszichocentrum.eu/

Pszichocentrum - Pszichiáter és pszichológus szakemberek magánrendelése, fő profil a pánikbetegség és a depresszió kezelése. Pszichiátriai, pszichológiai szakrendelés. Budapest, XIII. ker. Véső u. 6.

Pszichocentrum
Irtzl Károly - Budapest
http://www.irtzlkaroly.hu/

Analitikus pszichoterapia és pszichologiai tanácsadás. Elsõsorban felnõttekkel foglalkozom analitikus és néhány esetben kognitív pszichoterápiás módszerrel magyar, illetve angol nyelven. Analitikusan orientált feltáró pszichoterápia, rövid dinamikus fókuszterápia, pszichoanalízis, pszichológiai tanácsadás, coaching.

Irtzl Károly - Budapest
Czégényi Margit pszichológus - Budapest
http://www.czegenyi-pszichologus.hu/

Czégényi Margit pszichológus, pár- és családterapeuta, hipnoterapeuta. Bízom benne, hogy a segítségére lehetek! Ha úgy érzi, valamelyik szakterületemhez tartozó probléma illik Önre, esetleg régóta nyomasztja, kérem, forduljon hozzám bizalommal!

Czégényi Margit pszichológus - Budapest
Családterápia Budapesten
http://csaladiszolgalat.hu/csaladterapia

Családterápia, párterápia Budapesten a Családi Szolgálatok Ligájánál. Családterapeutáink várják párok, családok jelentkezését. Ha bizonytalan kapcsolatában, ha a hosszan tartó családon belüli stresszt szeretné csökkenteni, ha gyermekei magatartásproblémáit, pszichés panaszait nem tudja kezelni. Régóta fennálló családi konfliktusok, párkapcsolati problémák kezelése pszichoterápiával.

Családterápia Budapesten
Lovas pszichoterápia felnőtteknek és gyerekeknek
http://www.pszicholo.hu

A lovas pszichoterápia olyan pszichoterápiás módszer, mely során a lelki betegségek gyógyítása egy ló közreműködésével történik. A lovasterápia, s annak legfiatalabb. pszichoterápiás ága még kevéssé ismert és elterjedt ma hazánkban. Ennek népszerűsítését tűzte ki célul a honlap, mely minden olyan információt az érdeklődők rendelkezésére bocsát (a lovasterápia leírása, miért terápiás állat a ló, mitől hatékony e terápia, hogyan zajlik egy óra, milyen betegségek kezelésében hatásos, stb.) mely eddig hiányzott a magyar honlap-palettáról.

Lovas pszichoterápia felnőtteknek és gyerekeknek
Machó Adrienn orvos, pszichológus
http://www.lelki-egeszseg.hu/

A rendelés során a „szívideg” kezelését is folytatom. - A szorongás csökkentése, ill. megszűnése jelenti a „szívideg” megszűnését. Ez nem nyugtatók adását jelenti, hanem a megfelelő megértés esetén a kiváltó tényezők megváltoztatását, ez ehhez való viszonyulás befolyásolását, pszichoterápia alkalmazását, esetleg speciális szorongásoldó, de az éberséget, figyelmet, tanulást nem rontó gyógyszerek adását. Az ún. „nagy szorongásos kórképek” (pánikbetegség, egyes fóbiák, kényszerbetegség) esetén a túlérzékeny riasztó rendszer erősítése antidepresszáns gyógyszerekkel a leghatékonyabb gyógymód.

Machó Adrienn orvos, pszichológus
Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.
http://www.pszichologuspesten.hu

A testi-lelki panaszok, betegségek mögött álló lelki ok felderítése pszichoterápiával lehetséges. A tüneti kezelés nem elegendő.

Gyógyszermentes pszichoterápia, Bp, 18. ker.
Urpion Kft., pszichoonkológia
http://www.pszichoonkologia.hu

A daganatos betegség különböző fázisaiban, a diagnózis közlésekor, a kezelések megkezdéséig, azok alatt és befejezésekor, a terápia utáni visszailleszkedésben, ha a betegség kiújul, rosszabbodik, ha nincs már aktív kezelés, az élet végéhez közeledve, a gyászban, mindig van lehetőség a saját erőtartalékok mozgósítására, a lelki egyensúly megőrzésére, helyreállítására. A pszichoonkológiai tanácsadás és a lélektani kezelés segíthet meghozni a kezelésekkel kapcsolatos döntéseket. Megkönnyítheti a lelki problémákkal való megbirkózást a kezelések időszakában, majd a hétköznapokba való visszailleszkedéskor is.

Urpion Kft., pszichoonkológia
Huszár Márta pszichológus
http://huszarmarti.hu

Huszár Márta pszichológus vagyok. Segíteni tudok annak, aki változást szeretne, hogy benne és körülötte jobbá lehessenek a dolgok, aki elfogadja, hogy saját változásáért elsősorban önmaga felelős és aki ehhez a változáshoz kéri a segítségemet.

Huszár Márta pszichológus
Hamar Lilla magán pszichológus
http://integralonismeret.hu

Hamar Lilla vagyok, integrál szemléletű pszichológus. Az integrál elméletet és alkalmazásait az Integrál Akadémián sajátítottam el. A pszichológiának ez a szemléleti kerete lehetővé teszi, hogy a belső munka végcélját ne csak az egészséges állapot elérésében lássuk. Úgy gondolom, hogy pszichológushoz nem csak a "beteg emberek" járnak, és a pszichológiai ismeretek a lelki egészség elérésén túl is hasznukra lehetnek, ha fejlődni szeretnénk, és jobb életminőségre, kiteljesedett életre vágyunk. Ha úgy érzi, hogy az élete valamely területén elakadt és szeretne fejlődni, szeretettel várom integrál szemléletű pszichológiai konzultációmon, lelki segítő beszélgetésen.

Hamar Lilla magán pszichológus
Pszichológus
http://www.lelkiproblema.hu/

Prágai Éva pszichológus segít megoldani a lelki problémákkal küszködők gondjait.

Pszichológus
Bukta Tünde pszichológus - Budapest
http://www.harmoniaszoba.hu

Bukta Tünde pszichológus, egészségfejlesztő szakpszichológus Budapesten várja a lelki segítségre szorulókat. Kiemelt szakterületeim a dohányzásról való leszokás támogatása és pszichoszomatikus betegségekben szenvedők segítése. Keressen, állok rendelkezésre!

Bukta Tünde pszichológus - Budapest
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 567 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 567 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13714