Pszichiáter, pszichológus > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pszichiáter, pszichológus > 41 weboldal. Kategória leírása: Pszichiáter, pszichológus, pszichoterápia, pszichiátriai, pszichológiai szakrendelés.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Dr. Csernus Imre - pszichiáter
Dr. Csernus Imre - pszichiáter
http://www.bhc.hu/orvos-csernus-imre/

A kilátástalanság, amelyet valójában az ember önmagának okoz. Ezzel szembenézni nagyon nehéz és fájdalmas feladat. Én valójában asszisztálok a különböző szempontok meglátását illetően. Dönteni mindig Ön fog, nem én. Ön fogja valójában megtanulni a mérlegelést, a másképp döntést és ezáltal felépíteni az önbizalmát, ami a mai világunkban elengedhetetlen a sikeres működéshez, mint ember, mint társ, mint szülő, mint gyerek, mint barát. Ön dönt, én asszisztálok.

www.bhc.hu
Kovács Piroska pszichológus
Kovács Piroska pszichológus
http://www.pszichoszerviz.hu/

Kovács Piroska pszichológus, klinikai szakpszichológus, hipnoterapeuta. Sikeresen leküzdheti a depressziót, stresszt, szorongást, pánikot, miközben nő az önismerete és önértékelése, javul párkapcsolata és életvezetése.

www.pszichoszerviz.hu
Tárnokiné Törő Krisztina gyermek szakpszichológus
Tárnokiné Törő Krisztina gyermek szakpszichológus
http://www.gypszichologia.hu/

Tárnokiné Törő Krisztina gyermek klinikai szakpszichológus. A gyermekpszichológus magánrendelés keretein belül foglalkozom gyermek pszichodiagnosztikával. pszichoterápiával és szülőkonzultációval. Gyermekével kapcsolatos problémája esetén jelentkezzen be a rendelőbe! 3-16 éves korig tudok fogadni gyermekeket és szüleiket.

www.gypszichologia.hu
Deliága Éva gyermekpszichológus
Deliága Éva gyermekpszichológus
http://www.gyermekpszichologia.info/

Deliága Éva gyermekpszichológus, terapeuta honlapja. Gyermekpszichológiai rendelés, információ szülőknek, nevelési tanácsadás.

www.gyermekpszichologia.info
Molnár Éva pszichológus honlapja
Molnár Éva pszichológus honlapja
http://www.pszichologus-gyermekpszichologus.hu

A pszichoterápia számomra a gondolatok, belső lehetőségek fejlődése, megjelenése. Mindezek szavakba öntése, ez által pszichológiai problémák, helyzetek, az ember belső világának megismerése. A problémák nemcsak nehezítik, gazdagítják is életünket, ha a megfelelő hozzáállást alakítjuk ki magunkban. Megismerjük, és ez által megtanuljuk kezelni a fejlődésünk útjában álló akadályokat. Mindennek alapja a változtatni akarás igénye.

www.pszichologus-gyermekpszichologus.hu
Online Pszichológus - Bencsik Andrea
Online Pszichológus - Bencsik Andrea
http://onlinepszichologus.com/

Bencsik Andrea pszichológus. Online pszichológiai tanácsadás: Lelki válság, krízis kezelése, online tanácsadás interneten. Online pszichológiai tanácsadás? Miért ne kérhetnénk tanácsot egy pszichológustól, ha éppen úgy érezzük, hogy elakadtunk az életünk fontos kérdéseiben? Az online pszichológiai tanácsadás e-mailen vagy skype-on történő kapcsolatfelvétel nyomán történik. Az online pszichológiai tanácsadás mellett számos érvet felsorakoztathatunk, de természetesen megvannak a maga korlátai. A súlyosabb pszichés tünetek kezelése online terápiával nem kezelhető, mert folyamatos és személyes kapcsolattartást igényelnek.

onlinepszichologus.com
Dr. Benedek Zsuzsa - Budapest
Dr. Benedek Zsuzsa - Budapest
http://www.pszichoterapia.eu/

Pszichológus, pszichoterapeuta - Dr. Benedek Zsuzsa. Mindenki kerülhet élete során olyan helyzet elé, amelyet nem képes egyedül megoldani. Ebben segíthet pszichológus szakorvos. A pszichoterápia a segítségnyújtás professzionális módja. Ez valójában beszélgetések sorozata, melynek segítségével a páciens számára érthetővé válnak élete problémái és önmaga. Ez a megértés pedig alapja lesz a szükséges változásoknak.

www.pszichoterapia.eu
mentalkozpont.hu - Pszichoterápiás Intézet
mentalkozpont.hu - Pszichoterápiás Intézet
http://www.mentalkozpont.hu/

Intézetünknek fontos, hogy a pszichoterápia mindenki számára elfogadott, kívánatos megoldás legyen az önfejlesztésben, a problémák megoldásában. Konzultáció, pszichológiai tanácsadás, pszichoterápia, pár- és családterápia, angol, német nyelvű terápiák, stresszkezelő tréning, pszichodráma csoport, pszichiátriai konzultáció, gyógyszeres terápia...

www.mentalkozpont.hu
Dr. Petróné Hajdú Orsolya pszichológus - XI. kerület-Sasad, Budapest
Dr. Petróné Hajdú Orsolya pszichológus - XI. kerület-Sasad, Budapest
http://www.xn--pszicholgus-bizalommal-2fc.hu

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus vagyok. Ha Önt már egy ideje foglalkoztatja a gondolat, hogy lelki, pszichológiai problémáinak feltárására és megoldására pszichológus szakember segítségét kéri, akkor tegye meg az első lépést most - kattintson a honlapomra. Bizalommal fordulhat hozzám.

www.xn--pszicholgus-bizalommal-2fc.hu
Dr. Sipos Beáta pszichiáter szakorvos
Dr. Sipos Beáta pszichiáter szakorvos
http://www.drsiposbeata.hu/

mmár 15 éve foglalkozom a pszichiátriai betegségekkel és lelki problémákban szenvedő emberekkel. Mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás tapasztalattal rendelkezem, de a megfelelő gyógymód megválasztásánál a pszichés zavar mellett az egyéni szempontok figyelembe vételét is nagyon fontosnak tartom. A pszichiátriai betegségek széles skálájának, pl. pánik betegség, depresszió, szorongásos és alvászavarok, fóbia, valamint gyász, partnerkapcsolati, önérvényesítési gondok terápiáját végzem, de tanácsadásért, állapotfelmérésért is fordulnak hozzám.

www.drsiposbeata.hu
Dr. Fehér Gabriella - Budapest
Dr. Fehér Gabriella - Budapest
http://www.maganpszichologus.hu/

Mindannyiunk életében vannak olyan nehéz időszakok, amikor annyi teher hárul ránk, hogy úgy érezzük, egyedül már nem bírjuk tovább. Ilyenkor az embernek az az érzése támad, hogy összecsapnak feje fölött a hullámok. Amennyiben ekkor pszichológushoz fordul, az átsegítheti ezen a kritikus időszakon, és az élet mehet újra rendben tovább. Bátran fordulhat hozzám a következő problémák esetén: Egyedi lelki problémák, testi tünetek, párkapcsolati problémák, coaching, Gyermekkel való problémák. Szívesen segítek, ha úgy érzi, egyedül nehezen tud megbirkózni ezekkel a helyzetekkel.

www.maganpszichologus.hu
Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos
Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos
http://www.kokenyes.hu/

Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Pszichiátriai szakrendelés valamint Internetes tanácsadás és terápia. Székesfehérvár, Gyümölcs utca 20.

www.kokenyes.hu
PszichoStudio
PszichoStudio
http://www.pszichostudio.hu/

PszichoStudio - Pszichológus és pszichiáter Team. Fő profilunk, a pánikbetegség és a depresszió kezelése mellett a pszichoszomatikus betegségekben szenvedők, valamint szorongások, fóbiák, alvászavar, kapcsolati és életvezetési problémák miatt is gyakran fordulnak hozzánk segítségért, tanácsért. Hogy miben különbözik különféle terápiás irányzatokban képzett pszichológusokból és pszichiáterekből összeállt teamünk más rendelésektől? A pszichodiagnosztikától a konzultáción, szupervízión, csoport- és egyéni pszichoterápián át a gyógyszeres, valamint a természetgyógyászati készítményekkel való kezelés is megoldható nálunk mind felnőttek, mind kamaszok/gyermekek számára.

www.pszichostudio.hu
Pszichológus Budapest
Pszichológus Budapest
http://www.pszichofeszek.hu/

www.pszichofeszek.hu - Online pszichológiai tanácsadás, felnőtt terápia, csoportfoglalkozások, gyermekterápia. Pszichofészek - Pszichológus Budapesten.

www.pszichofeszek.hu
Brédáné Kis Gabriella
Brédáné Kis Gabriella
http://www.kisgabipszichologus.hu/

Brédáné Kis Gabriella Pszichológus, Pszichoterapeuta. Általában olyan felnőttekkel, kamaszokkal dolgozom, akik krízisben vannak, párkapcsolati gondokkal küzdenek, csalódottak, szomorúak, szoronganak, tanácstalanok. Legjobb tudásom szerint, szakmai igényességgel, teljes szívvel igyekszem dolgozni. Ha megtisztel bizalmával, várom jelentkezését.

www.kisgabipszichologus.hu
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230