Pszichiáter, pszichológus > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Pszichiáter, pszichológus > 37 weboldal. Kategória leírása: Pszichiáter, pszichológus, pszichoterápia, pszichiátriai, pszichológiai szakrendelés.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Deliága Éva gyermekpszichológus
http://www.gyermekpszichologia.info/

Deliága Éva gyermekpszichológus, terapeuta honlapja. Gyermekpszichológiai rendelés, információ szülőknek, nevelési tanácsadás.

Deliága Éva gyermekpszichológus
Molnár Éva pszichológus honlapja
http://www.pszichologus-gyermekpszichologus.hu

A pszichoterápia számomra a gondolatok, belső lehetőségek fejlődése, megjelenése. Mindezek szavakba öntése, ez által pszichológiai problémák, helyzetek, az ember belső világának megismerése. A problémák nemcsak nehezítik, gazdagítják is életünket, ha a megfelelő hozzáállást alakítjuk ki magunkban. Megismerjük, és ez által megtanuljuk kezelni a fejlődésünk útjában álló akadályokat. Mindennek alapja a változtatni akarás igénye.

Molnár Éva pszichológus honlapja
Online Pszichológus - Bencsik Andrea
http://onlinepszichologus.com/

Bencsik Andrea pszichológus. Online pszichológiai tanácsadás: Lelki válság, krízis kezelése, online tanácsadás interneten. Online pszichológiai tanácsadás? Miért ne kérhetnénk tanácsot egy pszichológustól, ha éppen úgy érezzük, hogy elakadtunk az életünk fontos kérdéseiben? Az online pszichológiai tanácsadás e-mailen vagy skype-on történő kapcsolatfelvétel nyomán történik. Az online pszichológiai tanácsadás mellett számos érvet felsorakoztathatunk, de természetesen megvannak a maga korlátai. A súlyosabb pszichés tünetek kezelése online terápiával nem kezelhető, mert folyamatos és személyes kapcsolattartást igényelnek.

Online Pszichológus - Bencsik Andrea
mentalkozpont.hu - Pszichoterápiás Intézet
http://www.mentalkozpont.hu/

Intézetünknek fontos, hogy a pszichoterápia mindenki számára elfogadott, kívánatos megoldás legyen az önfejlesztésben, a problémák megoldásában. Konzultáció, pszichológiai tanácsadás, pszichoterápia, pár- és családterápia, angol, német nyelvű terápiák, stresszkezelő tréning, pszichodráma csoport, pszichiátriai konzultáció, gyógyszeres terápia...

mentalkozpont.hu - Pszichoterápiás Intézet
Dr. Petróné Hajdú Orsolya pszichológus - XI. kerület-Sasad, Budapest
http://www.xn--pszicholgus-bizalommal-2fc.hu

Pszichológus, tanácsadó szakpszichológus vagyok. Ha Önt már egy ideje foglalkoztatja a gondolat, hogy lelki, pszichológiai problémáinak feltárására és megoldására pszichológus szakember segítségét kéri, akkor tegye meg az első lépést most - kattintson a honlapomra. Bizalommal fordulhat hozzám.

Dr. Petróné Hajdú Orsolya pszichológus - XI. kerület-Sasad, Budapest
Dr. Sipos Beáta pszichiáter szakorvos
http://www.drsiposbeata.hu/

mmár 15 éve foglalkozom a pszichiátriai betegségekkel és lelki problémákban szenvedő emberekkel. Mind gyógyszeres, mind pszichoterápiás tapasztalattal rendelkezem, de a megfelelő gyógymód megválasztásánál a pszichés zavar mellett az egyéni szempontok figyelembe vételét is nagyon fontosnak tartom. A pszichiátriai betegségek széles skálájának, pl. pánik betegség, depresszió, szorongásos és alvászavarok, fóbia, valamint gyász, partnerkapcsolati, önérvényesítési gondok terápiáját végzem, de tanácsadásért, állapotfelmérésért is fordulnak hozzám.

Dr. Sipos Beáta pszichiáter szakorvos
Dr. Fehér Gabriella - Budapest
http://www.maganpszichologus.hu/

Mindannyiunk életében vannak olyan nehéz időszakok, amikor annyi teher hárul ránk, hogy úgy érezzük, egyedül már nem bírjuk tovább. Ilyenkor az embernek az az érzése támad, hogy összecsapnak feje fölött a hullámok. Amennyiben ekkor pszichológushoz fordul, az átsegítheti ezen a kritikus időszakon, és az élet mehet újra rendben tovább. Bátran fordulhat hozzám a következő problémák esetén: Egyedi lelki problémák, testi tünetek, párkapcsolati problémák, coaching, Gyermekkel való problémák. Szívesen segítek, ha úgy érzi, egyedül nehezen tud megbirkózni ezekkel a helyzetekkel.

Dr. Fehér Gabriella - Budapest
Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos
http://www.kokenyes.hu/

Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos vagyok, pszichoterapeuta szakorvos, hipnoterapeuta képzettséggel. Idegi és lelki zavarok kezelésének széles körével foglalkozom. Az életvitelünk következtében egyre gyakoribbak a stressz miatt létrejött zavarok. Számos ember szenved a szorongás, teljesítmény, depresszió, pánik okozta testi és lelki tünetekben. Pszichiátriai szakrendelés valamint Internetes tanácsadás és terápia. Székesfehérvár, Gyümölcs utca 20.

Dr. Kökényes Marianna pszichiáter főorvos
PszichoStudio
http://www.pszichostudio.hu/

PszichoStudio - Pszichológus és pszichiáter Team. Fő profilunk, a pánikbetegség és a depresszió kezelése mellett a pszichoszomatikus betegségekben szenvedők, valamint szorongások, fóbiák, alvászavar, kapcsolati és életvezetési problémák miatt is gyakran fordulnak hozzánk segítségért, tanácsért. Hogy miben különbözik különféle terápiás irányzatokban képzett pszichológusokból és pszichiáterekből összeállt teamünk más rendelésektől? A pszichodiagnosztikától a konzultáción, szupervízión, csoport- és egyéni pszichoterápián át a gyógyszeres, valamint a természetgyógyászati készítményekkel való kezelés is megoldható nálunk mind felnőttek, mind kamaszok/gyermekek számára.

PszichoStudio
Pszichológus Budapest
http://www.pszichofeszek.hu/

www.pszichofeszek.hu - Online pszichológiai tanácsadás, felnőtt terápia, csoportfoglalkozások, gyermekterápia. Pszichofészek - Pszichológus Budapesten.

Pszichológus Budapest
Brédáné Kis Gabriella
http://www.kisgabipszichologus.hu/

Brédáné Kis Gabriella Pszichológus, Pszichoterapeuta. Általában olyan felnőttekkel, kamaszokkal dolgozom, akik krízisben vannak, párkapcsolati gondokkal küzdenek, csalódottak, szomorúak, szoronganak, tanácstalanok. Legjobb tudásom szerint, szakmai igényességgel, teljes szívvel igyekszem dolgozni. Ha megtisztel bizalmával, várom jelentkezését.

Brédáné Kis Gabriella
Pszichoanalitikus Pszichoterápia Budapesten
http://gardoskatalin.hu

Határozott és határozatlan idejű, pszichoanalitikus pszichoterápiát végzek. Családi-, kapcsolati-, munkahelyi problémák, rossz hangulat, szorongás, életvezetési nehézségek mögött húzódó lelki okok feltárásában, megértésében, kezelésében, valamint az önismeret fejlesztésében nyújtok segítséget. Elérhetőség: tel.: 06205229719, e-mail: gardoska (kukac) gmail (pont) hu Cím: Híd Pszichoterápiás Rendelő 1027, Budapest, Frankel Leó u. 6.

Pszichoanalitikus Pszichoterápia Budapesten
Országos pszichológus adatbázis
http://www.pszichologuskereso.hu

Országos pszichológus adatbázis, ahol megyék/kerületek szerint lehet szakembereket keresni. Beépített ajánlatkérő funkcióval akár tíz szakembertől kérhet egyszerre, néhány gombnyomással ajánlatot.

Országos pszichológus adatbázis
Kunsági Andrea pszichológus
http://www.kunsagi.com

Klinikai szakpszichológusként hipnózissal, pszichológiai tanácsadással, coachinggal, vezetői és életvezetési tanácsadással, integratív pszichoterápiával: hipnoterápiával, analitikusan orientált, NLP és kognitív terápiás technikákkal dolgozom. Várom jelentkezését, ha terápiára, pszichológus segítségére van szüksége!

Kunsági Andrea pszichológus
Dr. Krasznai Judit gyermekpszichiáter
http://www.gyermekpszichiater.hu/

Budapesti gyermekpszichiátriai rendelőmbe várom a magatartási- és tanulási problémákkal, és egyéb pszichés problémákkal küzdő gyerekeket és családokat. Pszichiátriai vizsgálat, szükség esetén gyógyszeres- és pszichoterápia, egyéni terápia, család- és párterápia.

Dr. Krasznai Judit gyermekpszichiáter
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175