Plasztikai sebész, plasztikai sebészet > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Plasztikai sebész, plasztikai sebészet > 34 weboldal. Kategória leírása: Plasztikai sebész, plasztikai sebészet.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Dr. Krasznai Zsolt
http://www.krasznai.hu/

Dr. Krasznai Zsolt Plasztikai sebész szakorvos. Főbb profiljaink: mellplasztika, mellfelvarrás, mellkicsinyítés, orrplasztika, ajak és ránctöltés, botox kezelés, zsírleszívás, szemhéjplasztika, arcplasztika, fül- és hasplasztika, intimsebészet.

Dr. Krasznai Zsolt
Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel
http://www.abdulplasztika-szentes.hu/

Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel - Abdul plasztika - Szentes. Esztétikai és helyreállító plasztikai beavatkozások.

Dr. Abdul-Wadood A. Mokbel
Aesthetica Orvosi Központ
http://www.aesthetica.hu/

Arcplasztikai, mellplasztikai műtétek, Alakformáló plasztikai műtétek, intimplasztika...végleges szőrtelenítés, arcfiatalítás, bőrgyógyászat, esztétikai kezelések, mezoterápia, visszerek kezelése...

Aesthetica Orvosi Központ
Dr. Falus György
http://www.drfalus.hu/

1993 óta dolgozom plasztikai sebészként. Már pályám kezdetén abban a szerencsében volt részem, hogy rögtön kipróbálhattam mind a kórházi, mind a magán praxist. Jelenleg az esztétikai műtéteket mint pl: (mellplasztika, mellfelvarrás, mellkisebbítés és mellnagyobbítás) és a helyreállító műtéteket kórházi és magán klinikai keretek között végzem. A velem együtt dolgozó kollégákkal együtt közös célunk, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg a szépülni, fiatalodni vágyó pácienseink elképzeléseit.

Dr. Falus György
Dr. Sashegyi Mihály
http://drsashegyi.hu/

Dr. Sashegyi Mihály - Plasztikai és helyreállító sebész. Szaktudásom és 17 éves műtéti tapasztalatom (több mint 1000 önállóan elvégzett plasztikai és rekonstrukciós műtét) segíthet Önnek, hogy veleszületett, vagy szerzett esztétikailag hátrányos elváltozásokat korrigáljunk, ill. előnyössé alakítsunk.

Dr. Sashegyi Mihály
plasztika.net
http://www.plasztika.net/

plasztika.net - Dr. Bajusz Huba - plasztikai sebész. Szent Gellért Magánklinika Plasztikai Sebészet, Szeged, Kálvária sugárút 14.

plasztika.net
AlakStúdió
http://www.plasztikai-sebesz.hu/

AlakStúdió Plasztikai Sebészet. A plasztikai sebészet két nagy területe az esztétikai vagy szépség sebészet és a rekonstrukciós vagy helyreállító sebészet. Mellplasztika, orrplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, gynecomastia, arcplasztika, szemhéjplasztika, fülplasztika, ajakvastagítás, ráncfeltöltés...

AlakStúdió
Hairhungary - Hajbeültetés, hajátültetés
http://www.hairhungary.hu/

Hairhungary - Révész plasztika Istenhegyi Magánklinika, 1125 Budapest, Istenhegyi út 31/B. Klinikánk Plasztikai sebészei Európa szerte a leghatékonyabb eljárást alkalmazzák személyre szabottan az Ön számára, 100%os garanciát vállalva minden egyes áttett hajszálra. Speciális, mikrosebészeti beavatkozással teljesen természetes és végleges hatást, továbbá természetes hajnövekedést érünk el.

Hairhungary - Hajbeültetés, hajátültetés
Dr. Mihályfi László - Ideál Plasztikai Sebészet
http://www.idealplastica.hu

Magánrendelőmben a következő esztétikai, plasztikai sebészeti műtéteket végzem helyi érzéstelenítésben és/vagy kívánság szerint altatásban: mellplasztika, mellnagyobbítás mellfelvarrás, mellkisebbítés, férfi mellkisebbítés, ezen kívül orrplasztika, szemhéjplasztika, arcplasztika, fülplasztika, karplasztika, női intimplasztika és zsírleszívás. Teljes diszkréciót biztosítok. Célom a velem együtt dolgozó kollégákkal közösen, hogy maximális szakmai és emberi hozzáállással valósítsuk meg valamennyi szépülni és fiatalodni vágyó páciensünk elképzelését. Mindezt modern eszközökkel felszerelt rendelőben biztosítjuk.

Dr. Mihályfi László - Ideál Plasztikai Sebészet
Mellnagyobbítás
http://www.drgaspar.hu/index.php?pid=8

www.drgaspar.hu - Dr. Gáspár Levente plasztikai sebész. Mellplasztika, mellnagyobbítás, mellfelvarrás, teljes körű mellplasztika.

Mellnagyobbítás
Driss Plasztika vádliplasztika
http://www.vadliplasztika.hu/

Dr. Afshin Dehghani ezen az osztályon végzi a vádliplasztika műtéteket 6 plasztikai sebész, 2 aneszteziológus és 5 nővér kollégájával. A magánklinikán 21 betegágy található komfortos szobákban. A vádliplasztikai műtét célja: a vékony vádli tömegének, formájának korrekciója, valamint a vádli asszimetriájának visszaállítása korábbi sérülés vagy betegség után. Budapest, VIII. kerület, Gyulai Pál utca 2. Rókus kórház, II. emelet.

Driss Plasztika vádliplasztika
HIMG Hajbeültetés
http://www.himgeurope.com/

Szoftverünk segítségével a szakorvossal közösen választhatod ki, milyen frizurád legyen a hajbeültetés után. Oldalunkon videókat is találsz, amik segítségével végigkövetheted a hajgyógyászati beavatkozás folyamatát, de hajklinikánk szolgáltatását igénybe vett művészek véleményével is megismerkedhetsz.

HIMG Hajbeültetés
ArtReal
http://www.artreal.hu/

ArtReal Plasztikai sebészet. Még soha nem voltak ilyen sokrétűek a plasztikai sebészet lehetőségei. Nap mint nap új módszerek, eszközök kerülnek kifejlesztésre és alkalmazásra a tökéletes eredmény érdekében. Mindezeknek köszönhetően a plasztikai, esztétikai sebészet nyújtotta életminőség javulás már mindenki számára elérhető, a beavatkozások száma napról napra növekszik. Ebben kíván Önöknek segítséget nyújtani az ArtReal plasztikai sebészet a tudomány és technika aktuális legmagasabb szintjén.

ArtReal
Dr. Varga Klára orrplasztika szakértő
http://www.vargaklara.hu

Az arc karakterét meghatározza az orr nagysága és formája, jelentőségét fokozza, hogy öltözködéssel, sminkkel, egyébbel nem korrigálható megjelenése. Korrekció, az archoz leginkább illő forma kialakítása orrplasztikával lehetséges, melynek számos változata került kidolgozásra. Ha megoperáltatná orrát, forduljon Dr. Varga Klára plasztikai sebészhez. Ezen kívül rutinszerűen végzi a következő beavatkozásokat: mellplasztika: nagyobbítás, kisebbítés, felvarrás, helyreállítás; hasplasztika, zsírleszívás; arcplasztika, ránctalanító műtétek; szemhéj-, szemöldökplasztikák; fülplasztika; bőrelváltozás, anyajegy, tetoválás eltávolítása; hegkorrekciók, mezoterápiás kezelések; Botox kezelés; ajak- és ráncfeltöltés.

Dr. Varga Klára orrplasztika szakértő
Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
http://www.aesthetic.hu/mellnagyobbitas

Az Aesthetic plasztikai sebészet segít elképzelései megvalósításában, legyen az a szépészeti beavatkozás bármely területe. A két évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező Dr. Urszán Albert plasztikai sebész neve garancia, hogy a beavatkozás a legnagyobb körültekintéssel történjen, és az eredmény a lehetőségekhez képest a legjobb legyen. Oldalunkon megtalál mindent, amit tudni kell a mellnagyobbításról (mellnagyobbítás menete, általános információk, lehetséges szövődmények). Az Aesthetic plasztikai sebészet Dr. Urszán Albert plasztikai sebész vezetésével 20 év tapasztalattal és ingyenes konzultációval várja a szépülni vágyókat.

Dr. Urszán Albert plasztikai sebész
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175