Orvostudomány, kutatások > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvostudomány, kutatások > 10 weboldal. Kategória leírása: Orvostudomány, kutatások.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

MTA - Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet
MTA - Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet
http://www.koki.hu/

A KOKI tevékenységének középpontjában az idegtudományi alapkutatások állnak, így az idegingerület-átvitel, a tanulás és emlékezés, a viselkedés, az öregedéssel összefüggő és epilepsziás agyi károsodás, valamint a hormonkiválasztás központi és környéki idegrendszeri szabályozás kutatása. A kutatócsoportok multidiszciplináris megközelítési módot alkalmaznak, a hagyományos, megalapozott és bevált módszereket (anatómiai, elektrofiziológiai, neurokémiai és farmakológiai metodológia) ötvözik a legújabb eljárásokkal..

www.koki.hu
Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
http://www.asklepios-med.eu/

Az Asklepios-Med globális kollaboratív tudományos hálózatának kutatási témája a különféle memória-zavarok, kiemelt hangsúlyt fektetve az Alzheimer-kór, a vaszkuláris demencia, valamint a poszt-operatív kognitív funkció-vesztéses állapotok és egyéb társ-betegségek molekuláris mechanizmusaira. Érdeklődési körünk magában foglalja a korai diagnózis, illetve újfajta terápiás lehetőségek felállítását.

www.asklepios-med.eu
Élet és Tudomány online
Élet és Tudomány online
http://www.eletestudomany.hu/

Az Élet és Tudomány magyarországi országosan terjesztett tudományos hetilap. Elsősorban a magyar tudományos élet eredményeire koncentrál, jellegzetessége, hogy a kutatók saját maguk írnak eredményeikről közérthető, népszerű formában. Fő témái között szerepel az orvostudomány, a biológia, a régészet, a fizika, néprajz, vallástudomány és a csillagászat.

www.eletestudomany.hu
Az arab orvostudomány
Az arab orvostudomány
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/mlaszloa.html

Magyar László András: Az arab orvostudomány. (Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár) Atérben és időben egyaránt kiterjedt "arab" orvostudomány jelentősége – a közhiedelemmel ellentétben – nem csupán abban állt, hogy az ókori görög orvosi ismereteket megőrizte és a nyugat számára közvetítette.

www.terebess.hu
Kardiológia - Kísérleti kutatólabor
Kardiológia - Kísérleti kutatólabor
http://www.kardiologia.hu/kutatas.php

A Kísérleti kutatólabor a Kardiológiai Központ gyógyító tevékenységéhez kapcsolódóan széleskörű lehetőséget kínál a szív- és érrendszeri betegségek hátterében álló morfológiai, biokémiai, immunológiai és genetikai változások humán vizsgálatokban való feltárására.

www.kardiologia.hu
Bio-Science Kft.
Bio-Science Kft.
http://www.bio-science.hu/

A Bio-Science Kft. a biológiai, de legfőképpen a molekuláris biológiai tudományos kutatómunkához, illetve a molekuláris diagnosztikához szükséges berendezésekkel és reagensekkel, az ezek használatát segítő szoftverekkel, valamint oktatási és szaktanácsadási szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére.

www.bio-science.hu
Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet
Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet
http://www.magtud.hu/

Magatartástudományi Intézet: részlegei, klinikai részlegei, oktatása és munkatársai. Kutatási témáink, publikációink.

www.magtud.hu
[origo] tudomány - Hírek
[origo] tudomány - Hírek
http://www.origo.hu/tudomany/

[origo] tudomány - A legolvasottabb tudományos-ismeretterjesztő forrás Magyarországon, genetikáról, űrkutatásról, nanotechnológiáról, régészetről, egészségről, orvostudományi hírek.

www.origo.hu
Híradó online - Orvostudomány
Híradó online - Orvostudomány
http://www.hirado.hu/rovatok/kultura-tudomany/orvostudomany/

Híradó online - Orvostudomány hírek, cikkek, videók, műsorok.

www.hirado.hu
Online orvostudomány könyv rendelés
Online orvostudomány könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/orvostudomany/AEH/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

www.polc.hu
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230