Orvostudomány, kutatások > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvostudomány, kutatások > 10 weboldal. Kategória leírása: Orvostudomány, kutatások.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
MTA - Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet
http://www.koki.hu/

A KOKI tevékenységének középpontjában az idegtudományi alapkutatások állnak, így az idegingerület-átvitel, a tanulás és emlékezés, a viselkedés, az öregedéssel összefüggő és epilepsziás agyi károsodás, valamint a hormonkiválasztás központi és környéki idegrendszeri szabályozás kutatása. A kutatócsoportok multidiszciplináris megközelítési módot alkalmaznak, a hagyományos, megalapozott és bevált módszereket (anatómiai, elektrofiziológiai, neurokémiai és farmakológiai metodológia) ötvözik a legújabb eljárásokkal..

MTA - Kísérleti Orvostudományi Kutatóintézet
Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
http://www.asklepios-med.eu/

Az Asklepios-Med globális kollaboratív tudományos hálózatának kutatási témája a különféle memória-zavarok, kiemelt hangsúlyt fektetve az Alzheimer-kór, a vaszkuláris demencia, valamint a poszt-operatív kognitív funkció-vesztéses állapotok és egyéb társ-betegségek molekuláris mechanizmusaira. Érdeklődési körünk magában foglalja a korai diagnózis, illetve újfajta terápiás lehetőségek felállítását.

Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
Élet és Tudomány online
http://www.eletestudomany.hu/

Az Élet és Tudomány magyarországi országosan terjesztett tudományos hetilap. Elsősorban a magyar tudományos élet eredményeire koncentrál, jellegzetessége, hogy a kutatók saját maguk írnak eredményeikről közérthető, népszerű formában. Fő témái között szerepel az orvostudomány, a biológia, a régészet, a fizika, néprajz, vallástudomány és a csillagászat.

Élet és Tudomány online
Az arab orvostudomány
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/mlaszloa.html

Magyar László András: Az arab orvostudomány. (Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár) Atérben és időben egyaránt kiterjedt "arab" orvostudomány jelentősége – a közhiedelemmel ellentétben – nem csupán abban állt, hogy az ókori görög orvosi ismereteket megőrizte és a nyugat számára közvetítette.

Az arab orvostudomány
Kardiológia - Kísérleti kutatólabor
http://www.kardiologia.hu/kutatas.php

A Kísérleti kutatólabor a Kardiológiai Központ gyógyító tevékenységéhez kapcsolódóan széleskörű lehetőséget kínál a szív- és érrendszeri betegségek hátterében álló morfológiai, biokémiai, immunológiai és genetikai változások humán vizsgálatokban való feltárására.

Kardiológia - Kísérleti kutatólabor
Bio-Science Kft.
http://www.bio-science.hu/

A Bio-Science Kft. a biológiai, de legfőképpen a molekuláris biológiai tudományos kutatómunkához, illetve a molekuláris diagnosztikához szükséges berendezésekkel és reagensekkel, az ezek használatát segítő szoftverekkel, valamint oktatási és szaktanácsadási szolgáltatásaival áll ügyfelei rendelkezésére.

Bio-Science Kft.
Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet
http://www.magtud.hu/

Magatartástudományi Intézet: részlegei, klinikai részlegei, oktatása és munkatársai. Kutatási témáink, publikációink.

Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézet
[origo] tudomány - Hírek
http://www.origo.hu/tudomany/

[origo] tudomány - A legolvasottabb tudományos-ismeretterjesztő forrás Magyarországon, genetikáról, űrkutatásról, nanotechnológiáról, régészetről, egészségről, orvostudományi hírek.

[origo] tudomány - Hírek
Híradó online - Orvostudomány
http://www.hirado.hu/rovatok/kultura-tudomany/orvostudomany/

Híradó online - Orvostudomány hírek, cikkek, videók, műsorok.

Híradó online - Orvostudomány
Online orvostudomány könyv rendelés
http://www.polc.hu/konyv/orvostudomany/AEH/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhoz szállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megtalálható, és megvásárolható, otthonról, kényelmesen.

Online orvostudomány könyv rendelés
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175