Orvosi műszerek, felszerelések, orvostechnika > 2. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosi műszerek, felszerelések, orvostechnika > 2. oldal > 19 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
PrenaTest - új módszer a magzati diagnosztikában
http://www.prenatest.hu

A PrenaTest egy újfajta, Európában egyedülállóan akkreditált vizsgálat, amely az anyai vérben található szabad magzati DNS-szakaszok elemzésével képes azonosítani a Down-kórt és más számbeli kromoszóma-rendellenességeket. A PrenaTest egy non-invazív, azaz beavatkozással nem járó (anyai vérvételből álló) vizsgálat, amely nem veszélyezteti a terhességet, nem növeli a vetélés és egyéb anyai vagy magzati szövődmények kockázatát, és nem jelent pszichés megterhelést a várandós számára. A teszt a 9-20. terhességi hét között végezhető, ikerterhességek esetében is alkalmazható, és akár egy héten belül megbízható eredményt nyújt.

PrenaTest - új módszer a magzati diagnosztikában
Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
http://www.pipettaszerviz.hu

Pipettaszervizünk a kereskedelmi forgalomban kapható összes márkájú folyadékmérő készüléket javítja és kalibrálja. Mérési jegyzőkönyvet és akkreditált kalibrálási bizonyítványt is kiállítunk igény szerint. Pipetta felújítással és rendszeres évenkénti karbantartással is foglalkozunk. Keressen minket bizalommal, várjuk érdeklődését!

Labnikker Akkreditált Kalibráló Laboratórium
SCIO elemző és terápiás készülék
http://www.medscio.hu/keszulekrol/leiras-a-keszulekrol

A SCIO rendszer többek közt auto- meridián terápiával, scalar azaz csakra terápiával, Rife terápiával, auto -trivektor, szín, zene, biorezonancia, gerinc és fog terápiával dolgozik. 19 csatornán keresztül méri a páciens testének bioenergetikai adatait, majd ezeket az adatokat szétválogatja, és fontossági sorrendbe állítja. A szervezetből érkező komplex jeleket a rendszer fogadja, az eltéréseket a számítógép felismeri, majd az adottságoknak megfelelő egészséges jeleket visszajuttatja a szervezet számára. Minden olyan orvos és természetgyógyász számára, aki nyitott az újra, a SCIO rendszer nélkülözhetetlen eszközzé válhat a páciensek további mélyreható, sikeres vizsgálatában és kezelésében. Ismerje meg a XXI. század modern gyógyszer- és vegyszerektől mentes módszereit!

SCIO elemző és terápiás készülék
Röntgen Kft.
http://www.gyogyaszati-aruhaz.hu/

A Röntgen Kft. remek orvosi műszereket és minőségi gyógyászati segédeszközöket értékesít hivatásos orvosok és lakossági vásárlók számára egyaránt. ABPM-ek, dopplerek, EKG készülékek, egyszerhasználatos eszközök, mérési eszközök, audiométerek egyaránt megtalálhatók a cégnél.

Röntgen Kft.
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 570 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 570 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13887