Orvosi műszerek, felszerelések, orvostechnika > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvosi műszerek, felszerelések, orvostechnika > 20 weboldal. Kategória leírása: Orvosi műszerek, felszerelések, orvostechnika.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

WOLF Orvosi Műszer
WOLF Orvosi Műszer
http://www.wolforvosimuszer.hu/

Fő profilunk az orvosi műszerek, gyógyászati segédeszközök, egészségügyi, laboratóriumi és munkavédelmi termékek forgalmazása. Termékskálánk rendkívül széles: az egyszerhasználatos termékektől kezdve a bútorzaton át, a magánpraxisban, ill. a kórházi betegellátásban szükséges szinte valamennyi terméket magába foglalja.

www.wolforvosimuszer.hu
Orvosimuszerborze.hu
Orvosimuszerborze.hu
http://orvosimuszerborze.hu/

A folyamatosan növekvő érdeklődésre való tekintettel, létrehoztunk, egy használt orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozó internetes oldalt, ami az egészségügyben használatos orvosi műszerek börzeszerű adás-vételével foglalkozik. Megnyitottuk Egressy úti üzletünket is! Az Orvosimuszerborze.hu webáruházban szereplő összes termék rendelkezik EU minősítéssel. A kínálatunkban megtalálható gyári, új, "demo", használt valamint felújított készülék, orvosi műszer. Vállaljuk kórházak elfekvő készleteinek szakszerű - jogszabályoknak megfelelő - selejtezését, értékbecslését, értékesítését.

orvosimuszerborze.hu
Mediker.net
Mediker.net
http://www.mediker.net/

Mediker.net - Az ön egészsége szolgálatában. Orvosi műszerek, bútorok, gyógyászati segédeszközök...

www.mediker.net
Orvosi műszer és egyéb orvosi eszközök értékesítése
Orvosi műszer és egyéb orvosi eszközök értékesítése
http://www.expressmed.hu/

Orvosi műszer és egyéb eszközök gyártása, forgalmazása, értékésítése az Expressmed profilja. A gépeink, szerszámaink korszerűek, a kornak megfelelő minőségűek. Nagyobb mennyiségű megrendelés esetén egyénre szabott árajánlatunkat is kérhetik. A szállítási információk a rendelési feltételek aloldalon található.

www.expressmed.hu
Babosi Mérnökiroda Kft.
Babosi Mérnökiroda Kft.
http://www.babosi.hu/

A Babosi Mérnökiroda Kft. orvosi műszerek forgalmazásával és fejlesztésével foglalkozik 2002 óta. Elsősorban nőgyógyászati, kardiológiai és fül-orr-gégészeti termékek találhatók a palettánkon. A F.O.G. kezelőegységeket gyártó olasz EUROCLINIC srl., a lengyel PZO és a német Leisegang GmbH kolposzkópjainak, valamint a SonoScape Ltd. ultrahangjainak magyarországi forgalmazói vagyunk, áraink azonosak. Nőgyógyászati vizsgálószékeinket Csehországból, Lengyelországból, Törökországból és Németországból szállítjuk. Termékeink 99%-át közvetlenül a gyártóktól szállítjuk, amivel kedvező árakat és közvetlen szervizhátteret tudunk biztosítani.

www.babosi.hu
Rextra Orvosi Műszer Szaküzlet
Rextra Orvosi Műszer Szaküzlet
http://www.rextra.hu/

A REXTRA már két évtizede azon fáradozik, hogy Ön a praxishoz mindent egy helyen és kedvező áron megvásárolhasson. Országosan 25 szaküzletben mintegy 120 munkatársunk várja, hogy segítségére lehessen. Cégünk olyan világhírű és tradicionális cégek termékeit forgalmazza, mint a német KaWe, Bosch, Riester, Soehnle, az amerikai 3M vagy az olasz Fazzini és Remco Italia, de nem szabad megfeledkezni saját EKG papír gyártó gépsorainkról sem.

www.rextra.hu
Medexpert Kft.
Medexpert Kft.
http://www.medexpert.hu/

Orvosi műszerek (Philips páciens monitorok, defibrillátorok, CTG-k, EKG-k; Heine, Hund, Sigma, Kaps, Aurion, Erka, Wallach termékek), Teszt- és mérőműszerek (Agilent termékek, Frankonia mérőkamrák), Tensiomed termékek (Arteriográf, ABPM, vérnyomásmérő, telemedicina)

www.medexpert.hu
SamTex Kft.
SamTex Kft.
http://www.samtex.hu/

A SamTex Kft. több, mint 19 éve szállít az egészségügy számára munkaruházatot, védőruházatot és ágyneműhuzatot. A magyarországi kórházak 70%-a állandó megrendelőnk, emellett nagyon sok gyógyszertár, óvoda, magánrendelő, orvos, laboros, konyhai dolgozó, szépségszalon, fodrász, kozmetikus, masszőr, éttermi dolgozó, pincér, festő, pék, cukrász és szálloda is folyamatosan használja termékeinket. Fehér munkás ruházatunkat használhatják még a tejüzemben, húsüzemben, egyéb élelmiszeripari üzemben dolgozók is. Az ipari, klasszikus munkás ruháink is nagyon közkedveltek az építőiparban, autószerelők körében és egyéb műhelyekben, gyárakban.

www.samtex.hu
Béker-Soft Informatikai Kft.
Béker-Soft Informatikai Kft.
http://www.bsi.hu/

Béker-Soft Informatikai Kft. - Komplex egészségügyi informatikai megoldások.

www.bsi.hu
Gyógyászati segédeszköz webáruház
Gyógyászati segédeszköz webáruház
http://www.egeszseget.hu

Egeszseget.hu webáruházunk egészséget visz otthonába. Webáruházunkban számos olyan termék közül válogathatnak, amelyek segíthetnek a betegápolásban illetve az egészségmegőrzésben. A különböző gyógyászati segédeszközöknek köszönhetően a gyógyulás folyamata gyorsabb és elviselhetőbb lehet. Áruházunkban találhatóak ezen kívül különböző orvosi eszközök, mérőműszerek, étrend-kiegészítők vagy akár egyéb wellnes, fitness termékek. Az egeszseget.hu webáruház segít az egészséges életvitel kialakításában.

www.egeszseget.hu
Divas klinikai PACS Rendszer
Divas klinikai PACS Rendszer
http://www.divas.hu/

A PACS rendszerek egészségügyi intézmények képarchiválási és továbbítási feladatait oldják meg. Ebbe tartozik a DICOM és nem DICOM képalkotó eszközökön (modalitásokon) keletkező képek begyűjtése, ezek biztonságos adattároló eszközökön történő rögzítése, valamint a képek és a hozzájuk tartozó egyéb klinikai információk megjelenítése az intézmény tetszőleges pontján.

www.divas.hu
Ultrahangos készülék
Ultrahangos készülék
http://www.sonoscape.hu/keszulekek-ultrahangok.php

A Medexpert Kft. Sonoscape orvosi műszerek forgalmazásával foglalkozik. Ezek jól működő, megbízható, az élvonalbeli gyártók eszközeinek tudását megszorongató eszközök, melyek kiválóan alkalmasak magánpraxishoz, ahol nem ésszerű és életszerű tízmilliót beruházni ultrahang vagy EKG eszközre. Magánrendelők, vagy akár több orvos közösen használt eszközeként is optimális választás.

www.sonoscape.hu
Távgondoskodás és távfelügyelet
Távgondoskodás és távfelügyelet
http://www.telecare.hu/

Beteg, idős, mozgásukban korlátozott emberek és hozzátartozóik számára nyújt segítséget és távgondoskodási lehetőséget a Cégünk által forgalmazott Telecare készülék és más rádiófrekvenciás távfelügyeleti rendszer. A telecare fantázianevű készülék leginkább a magánszemélyek, a Rondish pedig intézmények számára ajánlott. Az egészségügyi vészhelyzeteken kívül a rendszerhez illeszthető számos kiegészítő egység segítheti a hétköznapi veszélyforrások érzékelésében használóját.

www.telecare.hu
Orvosi köpenyek
Orvosi köpenyek
http://mrmunkaruha.hu/kategoria/kopeny.html

Munkaruházati és munkavédelmi szaküzlet, Budapesten a XIII. kerületben. Forgalmazott termékeink: Coverguard munkaruhák, EP és UVEX munkacipők és bakancsok, munkavédelmi sisakok, légzésvédelmi maszkok, kiegészítők. Termékeink webshopunkban és boltunkban is hozzáférhetőek, akár 1 munkanapos vidéki kiszállítással.

mrmunkaruha.hu
Otthoni használatra is megfelelő mágnesterápiás matracok
Otthoni használatra is megfelelő mágnesterápiás matracok
http://www.pulzalomagnesterapia.eu/#!magnesterapias-matrac/cipy

A korábban csak klinikákon használt mágnesterápiás eszközök otthoni használatra kifejlesztett, minőségi változatai nagykereskedelmi áron, így szélesebb rétegek számára vált elérhetővé.

www.pulzalomagnesterapia.eu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230