Orvos keresők, orvos adatbázisok, tudakozó > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvos keresők, orvos adatbázisok, tudakozó > 11 weboldal. Kategória leírása: Orvos keresők, adatbázisok, tudakozó, orvos katalógus.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Orvostudakozó
https://www.ismertorvos.hu/

Orvostudakozó - A gyógyulni vágyók, orvosok és a gyógyítás mellett elkötelezett szakemberek portálja. Orvos keresés, orvos adatbázis.

Orvostudakozó
Orvoskatalógus
http://www.orvoskatalogus.hu/

Orvoskatalógus.hu - Országos orvos adatbázis. Orvos kereső, orvosok az interneten, rendelők.

Orvoskatalógus
WEBBeteg - Orvoskereső
http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos

Orvos adatbázis több ezer háziorvossal és szakorvossal a WEEBBeteg orvoskeresőjében.

WEBBeteg - Orvoskereső
HáziPatika - Orvosok a hálón
http://orvosvalaszol.hazipatika.com/

A "Orvosok a Hálón" szolgáltatás segítségével egyszerűen kereshet megfelelő szakorvost, az orvosok számára pedig lehetővé teszi, hogy számítástechnikai ismeretek nélkül is könnyen és gyorsan létrehozzák saját weboldalukat. A szolgáltatás minden felhasználónk számára teljesen ingyenes. A keresőben szakterületenként és lakóhely szerint - tehát megyénként, illetve Budapesten kerületenként - lehet keresni azon orvosok között, akik a szolgáltatás keretében elkészítették saját honlapjukat.

HáziPatika - Orvosok a hálón
InforMed - Orvost keresek (e-háló)
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/ehalo&application=ehalosearch&SID=

Az adatbázis azoknak az orvosoknak az adatait tartalmazza, akik a regisztráció során továbblépve az e-háló adatokat is kitöltötték és engedélyezték, hogy adataikat a kollégák, illetve betegek elérhessék. Az orvost keresek linkre kattintva a betegek számára elérhető adatok érhetők el. Orvos keresése: kereshet név vagy szakma alapján, kereshet egy adott területen és/vagy munkahely dolgozó orvost. Ellátóhely keresés: a rendszerünkben nyilvántartott ellátóhelyek között kereshet, szakma szerint (pl. belgyógyászat, fogászat).

InforMed - Orvost keresek (e-háló)
Győri orvosok
http://www.gyoriorvosok.hu/

Győri Orvosok - Megtalálja az orvosi rendeléseket, ügyeleteket, egészségügyi honlapokat. A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek. A rendelések, nyitvatartások változhatnak időközben, ezért mindenképp először telefonon érdeklődjön a rendelőkben.

Győri orvosok
Állatorvosi rendelők
https://www.haziallat.hu/cim-lista/allatorvosok/111/

Az állatorvos a biztos segítség, ha megbetegszik a kutya, macska vagy a család más kedvenc állata. Állatorvosi rendelők, címlista.

Állatorvosi rendelők
Online orvoselőjegyzés
http://www.foglaljorvost.hu

Válassz orvost és foglalj időpontot online! A FoglaljOrvost.hu-t három fiatal vállalkozónő indította el, megelégelve, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság rengeteg mindent el lehet már intézni az interneten, anélkül, hogy kilépnénk a lakásból vagy az irodánkból. A FoglaljOrvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont, vagyis az orvoshoz való bejelentkezés nem kerül többet pénzbe.

Online orvoselőjegyzés
Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
http://www.doklist.com

A Doklist.com egy olyan orvos kereső és időpont foglaló oldal, amely valós értékelések alapján segít összehasonlítani és megtalálni a hozzád közel lévő rendelők szolgáltatásait, valamint egyszerűen, egy kattintással időpontot foglalni. Az adatbázisunkban jelenleg több, mint 40 ezer orvos található meg, így hasznos információt nyújt azok számára, akik magánrendelést, szakorvost keresnek lakóhelyük közelében.

Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
Magyar cégadatbázis
http://tudakozo197.hu/

Látogassa meg a honlapunkat, magyar cégadatbázis tevékenységi körökkel, térképpel, az egész ország területéről. Itt biztosan megtalálja a lakhelyéhez legközelebbi szolgáltatást!

Magyar cégadatbázis
Patikakereső
http://www.webbeteg.hu/keresok/patika

Patikakereső. A keresővel könnyen megtalálhatja a tartózkodási helyéhez legközelebb eső gyógyszertárat.

Patikakereső
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175