Orvos keresők, orvos adatbázisok, tudakozó > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvos keresők, orvos adatbázisok, tudakozó > 13 weboldal. Kategória leírása: Orvos keresők, adatbázisok, tudakozó, orvos katalógus.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Orvostudakozó
Orvostudakozó
https://www.ismertorvos.hu/

Orvostudakozó - A gyógyulni vágyók, orvosok és a gyógyítás mellett elkötelezett szakemberek portálja. Orvos keresés, orvos adatbázis.

www.ismertorvos.hu
Orvoskatalógus
Orvoskatalógus
http://www.orvoskatalogus.hu/

Orvoskatalógus.hu - Országos orvos adatbázis. Orvos kereső, orvosok az interneten, rendelők.

www.orvoskatalogus.hu
WEBBeteg - Orvoskereső
WEBBeteg - Orvoskereső
http://www.webbeteg.hu/keresok/orvos

Orvos adatbázis több ezer háziorvossal és szakorvossal a WEEBBeteg orvoskeresőjében.

www.webbeteg.hu
HáziPatika - Orvosok a hálón
HáziPatika - Orvosok a hálón
http://www.hazipatika.com/doctors

A "Orvosok a Hálón" szolgáltatás segítségével egyszerűen kereshet megfelelő szakorvost, az orvosok számára pedig lehetővé teszi, hogy számítástechnikai ismeretek nélkül is könnyen és gyorsan létrehozzák saját weboldalukat. A szolgáltatás minden felhasználónk számára teljesen ingyenes. A keresőben szakterületenként és lakóhely szerint - tehát megyénként, illetve Budapesten kerületenként - lehet keresni azon orvosok között, akik a szolgáltatás keretében elkészítették saját honlapjukat.

www.hazipatika.com
Győri orvosok
Győri orvosok
http://www.gyoriorvosok.hu/

Győri Orvosok - Megtalálja az orvosi rendeléseket, ügyeleteket, egészségügyi honlapokat. A honlapon található adatok tájékoztató jellegűek. A rendelések, nyitvatartások változhatnak időközben, ezért mindenképp először telefonon érdeklődjön a rendelőkben.

www.gyoriorvosok.hu
InforMed - Orvost keresek (e-háló)
InforMed - Orvost keresek (e-háló)
http://www.informed.hu/index.nfo?tPath=/ehalo&application=ehalosearch&SID=

Az adatbázis azoknak az orvosoknak az adatait tartalmazza, akik a regisztráció során továbblépve az e-háló adatokat is kitöltötték és engedélyezték, hogy adataikat a kollégák, illetve betegek elérhessék. Az orvost keresek linkre kattintva a betegek számára elérhető adatok érhetők el. Orvos keresése: kereshet név vagy szakma alapján, kereshet egy adott területen és/vagy munkahely dolgozó orvost. Ellátóhely keresés: a rendszerünkben nyilvántartott ellátóhelyek között kereshet, szakma szerint (pl. belgyógyászat, fogászat).

www.informed.hu
Állatorvosi rendelők
Állatorvosi rendelők
http://www.allatorvosi-rendelok.hu/

Az állatorvos a biztos segítség, ha megbetegszik a kutya, macska vagy a család más kedvenc állata. Állatorvosi rendelők: kereshető állatorvosi címtár földrajzi szűrővel.

www.allatorvosi-rendelok.hu
Online orvoselőjegyzés
Online orvoselőjegyzés
http://www.foglaljorvost.hu

Válassz orvost és foglalj időpontot online! A FoglaljOrvost.hu-t három fiatal vállalkozónő indította el, megelégelve, hogy egy-egy orvosi időpont-egyeztetés milyen nehézkes és hosszadalmas telefonos ügyintézést igénylő feladat, miközben manapság rengeteg mindent el lehet már intézni az interneten, anélkül, hogy kilépnénk a lakásból vagy az irodánkból. A FoglaljOrvost.hu célja, hogy megkönnyítse a betegek számára az orvosválasztást és az időpont-egyeztetést. Nem kell többé telefonálgatni, várakozni, amíg valaki felveszi a telefont, vagyis az orvoshoz való bejelentkezés nem kerül többet pénzbe.

www.foglaljorvost.hu
Kórházkereső
Kórházkereső
http://www.webbeteg.hu/keresok/korhaz

WEBBeteg - Kórházkereső. Országos kórházkeresés, Magyarország kórház listája, településekkel.

www.webbeteg.hu
Patikakereső
Patikakereső
http://www.webbeteg.hu/keresok/patika

Patikakereső. A keresővel könnyen megtalálhatja a tartózkodási helyéhez legközelebb eső gyógyszertárat.

www.webbeteg.hu
Magyar cégadatbázis
Magyar cégadatbázis
http://tudakozo197.hu/

Látogassa meg a honlapunkat, magyar cégadatbázis tevékenységi körökkel, térképpel, az egész ország területéről. Itt biztosan megtalálja a lakhelyéhez legközelebbi szolgáltatást!

tudakozo197.hu
Időpontfoglalás orvosokhoz - legjobborvos.hu
Időpontfoglalás orvosokhoz - legjobborvos.hu
http://www.legjobborvos.hu

A legjobborvos.hu portálba épített naptárfunkció és időpontfoglaló rendszer segítségével az orvosok meghirdethetik szabad időpontjaikat, melyekre a leendő páciensek a felületen keresztül kényelmesen bejelentkezhetnek. Az időpontok foglalásáról a felek SMS és e-mail értesítést is kapnak. Spóroljon időt és pénzt! Látogasson el oldalunkra és foglaljon időpontot online, a nap bármely órájában!

www.legjobborvos.hu
Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
http://www.doklist.com

A Doklist.com egy olyan orvos kereső és időpont foglaló oldal, amely valós értékelések alapján segít összehasonlítani és megtalálni a hozzád közel lévő rendelők szolgáltatásait, valamint egyszerűen, egy kattintással időpontot foglalni. Az adatbázisunkban jelenleg több, mint 40 ezer orvos található meg, így hasznos információt nyújt azok számára, akik magánrendelést, szakorvost keresnek lakóhelyük közelében.

www.doklist.com
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230