Orvos fórum, orvos blogok > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Orvos fórum, orvos blogok > 9 weboldal. Kategória leírása: Orvos blogok, fórumok, orvosblog, orvos webnapló.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Pszichiátria svéd módra
http://psycho.blog.hu/

Szabó Ildikó vagyok pszichiáter és neurológus. 2006 májusa óta dolgozom Svédországban, Karlskogában a Pszichiátriai Klinikán. A blog célja a svéd egészségügy, azon belül főleg a psychiátria minél objektívebb bemutatása, magyar szemmel. Időnként, lazításként élménybeszámolók, képek, zenék skandináv egyvelege.

Pszichiátria svéd módra
Tapasztalt orvos kezdő blogja
http://lata.blog.hu/

Közel 20 éves szakmai tapasztalattal sok-sok sikerrel és nem kevés terápiás kudarccal a hátam mögött próbálok a mai magyar egészségügy berkein belül lehetőleg továbbra is ambíciózusan és humánummal megbírkózni a mindennapok feladataival. E mellett családom "kihívásainak" is eleget tenni. A blog egyfajta kikapcsolódást jelenthet és szeretném a gyakorló kollégák hozzászólásait véleményeit megismerni szakmai és persze nem szakmai dolgokban. KatonaZsuzsa

Tapasztalt orvos kezdő blogja
Elmedoktor
http://elmedoktor.hu/

Elmedoktor - Az elérhető pszichiátria. Azért kezdtem bele ennek a blognak az írásába, hogy eddig szerzett tapasztalataimat megosszam Önökkel. Igyekszem érdekes témákat, közérdeklődésre számottartó problémákat megbeszélni, és megoldási lehetőségeket is kínálni. Szeretném fellebbenteni a misztikum fátylát az elmegyógyászatról és közelebb hozni Önökhöz ezeket a betegségeket és kórképeket. Dr. Veress Dóra blogja.

Elmedoktor
Index: Egészségügyi fórumok
http://forum.index.hu/Topic/showTopicList?t=9122900

Egészségügyi probléma van? Kérdezzen! Index: Egészségügyi fórumok. Betegség? Szinte minden bajra van gyógyír - de sokszor már az együttérzés is sokat jelenthet...

Index: Egészségügyi fórumok
MedIQ
http://mediq.blog.hu/

Dr. Meskó Bertalan vagyok, PhD tanulmányaimat a személyre szabott genetika területén végzem a Debreceni Egyetem Orvos- és Egészségtudományi Centrumában. Blogom az orvoslás és a genetika furcsa, érdekes híreiről; a web 2.0 és az orvoslás kapcsolatáról szól.

MedIQ
Cogito ergo sum
http://cogito.blog.hu/

Orosz Viktória vagyok. Blogomon az orvostudomány és egészség friss, érdekes és hasznos híreit, kutatási eredményeit szeretném ismertetni. Célom, hogy a közemberekhez is közelebb kerüljön ez a tudomány.

Cogito ergo sum
Pszichológia.blog.hu
http://pszichologia.blog.hu/

Ez a blog többek között egy szemle a web aktuális pszichológiával foglalkozó cikkeiről, a pszichológia érdekes területeiről.

Pszichológia.blog.hu
Képalkotás
http://kepalkotas.blog.hu/

Bágyi Péter vagyok, radiológus főorvos és szeretem amit csinálok. A képalkotó diagnosztikán belül, a hagyományos radiológiai felvételi, vizsgálati technikák, protokollok alkalmazásához nyújt segítséget az itt megjelenő anyag. A blog az általánosan használt röntgenfelvételi módszereket tartalmazza. Azt a célt szolgálja, hogy gyors útmutatást adjon a klinikai és diagnosztikai területen dolgozó orvosoknak, radiográfusoknak, rtg. asszisztenseknek ill. egyetemistáknak.

Képalkotás
ENT House
http://enthouse.blog.hu/

Ön jelenleg az ENT House Budapest rendelő blogját olvassa. A blogban gyakran feltett kérdések kerülnek megválaszolásra, aktuális szakmai témákról esik szó. Fül- orr- gégészet és határterületei minden mennyiségben.

ENT House
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175