Ortopéd, reumatológus, traumatológus > 2. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ortopéd, reumatológus, traumatológus > 2. oldal > 18 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
http://www.zsakaizsolt.com/

Magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellát, terápiás javaslatok, gyógytorna, új műtéti módszerek, minimál invazív csípőprotézis beültetés. A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság tagjai.

Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
Dr. Zsákai Zsolt - Miskolc
http://www.ortopediamiskolc.hu

Ortopédiai magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellátok. Különös érdeklődési területeim a váll-, és könyökizület betegségeivel járó állapotok konzervatív és sebészi kezelése, valamint csípőprotézis beültetés. Rendeléseim a B.-A.-Z. Megyei Kórházban, illetve a magánrendelőmben Miskolcon vannak. Bővebb információk a weboldalon találhatóak.

Dr. Zsákai Zsolt - Miskolc
Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
https://drbucs.hu/izomatvagas-nelkuli-csipoprotezis-beultetes/

Csípőfájdalom vagy térdfájdalom gyötri már jó ideje? Előfordul, hogy estére elmúlik, de olyan is van, hogy folyton sajog? Az ízületi fájdalmat több tényező kiválthatja és megszüntetésük sokszor csak orvosi segítséggel lehetséges. Dr. Bűcs Gábor szakterülete csípőprotézis- és térdprotézis-beültetések ortopéd-traumatológiája. Hatékony és Magyarországon egyedálló műtéti eljárást végez pácienseinél, mely minimális invazív beavatkozással jár és a műtét után jelentősen csökken a felépülési idő egy szokványos csípőprotézis beültetéshez képest. Szabaduljon meg a fájdalomtól, és jelentkezzen kivizsgálásra!

Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 569 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 569 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13794