Ortopéd, reumatológus, traumatológus > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Ortopéd, reumatológus, traumatológus > 18 weboldal. Kategória leírása: Ortopéd, reumatológus, traumatológus.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gerinc Ambulancia - Dr. Elek Emil Miklós
http://www.gerincambulancia.hu/

Gerinc Ambulancia - Dr. Elek Emil Miklós, Ortopéd Szakorvos Mozgásszervi Specialista, gerincgyógyász.

Gerinc Ambulancia - Dr. Elek Emil Miklós
Dr. Grósz Éva reumatológus, fizioterápiás szakorvos
http://www.reumaorvos.hu/

Mozgásszervi panaszok? Gerincbetegségek? Nyak-, hátfájás, derékfájás? Reuma? Izületi gondok? Alapos kivizsgálással, megfelelő kezeléssel és több évtizedes szakmai tapasztalattal segítem Önt egészsége megőrzésében. Jelentkezzen be hozzám kivizsgálásra, kezelésre, vagy személyes szakmai konzultációra Budapesti rendelőmbe!

Dr. Grósz Éva reumatológus, fizioterápiás szakorvos
Dr. Halász Katalin reumatológus
http://www.dr-halasz-katalin.hu/

Dr. Halász Katalin reumatológus weboldala. Információk, betegségek, elérhetőség, magánrendelés.

Dr. Halász Katalin reumatológus
Dr. Görgényi Szabolcs magánrendelése
http://ortopediaszombathely.5mp.eu/

Általános ortopédiai szakrendelés mellett a rendelés fő profilja a lábsebészet , illetve a gyermekortopédia és a mozgásszervi UH vizsgálat. Rendelő címe: Szombathely, Semmelweis u. 4-6.

Dr. Görgényi Szabolcs magánrendelése
Dr. Knoll Zsolt Ph.D
http://www.drknoll.hu/

Dr. Knoll Zsolt Ph.D - Szakterületem a sportsebészet, ortopédia, traumatológia. Betegeim élsportolók, szabadidő sportolók, idősebb aktív betegek. Leggyakrabban a térd illetve váll és bokaizületi sérüléseket, elváltozásokat gyógyítok. Az egynapos sebészeti ellátást leválasztottam a több napot igénylő betegcsoportok gyógyításáról. A térdizületi keresztszalag pótlásban Magyarországon az elsők között alkalmazom a double-bundle (anatómiai) kétköteges elülső keresztszalag pótlást.

Dr. Knoll Zsolt Ph.D
Dr. Tószegi Attila
http://www.reumaspecialista.hu/

Dr. Tószegi Attila fájdalomorvos, reumatológus szakorvos, a gyors és hatékony fájdalom-csillapítás és funkció-helyreállítás specialistája. Exkluzív magánklinikámon várok mindenkit, aki fájdalmaitól meg kíván szabadulni, akinek fontos a gyors, hatékony és tartós fájdalom-csillapítás, mozgásjavítás, gyógyulás.

Dr. Tószegi Attila
Dr. Hagymási Miklós
http://ortopedus.hu/

Weboldalam tartalmazza a leggyakoribb ortopédiai betegségek és kezelések részletes leírását. Amennyiben további kérdések merülnek fel Önben, kérem, forduljon hozzám bizalommal.

Dr. Hagymási Miklós
Reumatológiai magánrendelés Szombathelyen
http://reumarendeles.5mp.eu/

Reumatológiai és fizioterápiás magánrendelés. Szombathely belvárosában található rendelőben, telefonos előjegyzéssel fogadom a pácienseket.

Reumatológiai magánrendelés Szombathelyen
Reumatológia, fizioterápia
http://www.fiziotherapia.hu/

Dr. Nagy-György Éva - 1975. óta foglalkozom mozgásszervi betegek vizsgálatával, kezelésével, reumatológiai és fiziotherápiás szakorvosként. Jelenleg a Tisza Szálló reumatológia-fiziotherápiás szakrendelését vezetem, immár ötödik éve. Munkámat 5 fő igen jól képzett, ambiciózus fiziotherápiás szakasszisztens segíti.

Reumatológia, fizioterápia
Revita Reumatológiai Rendelő
http://www.revitarendelo.hu/

A Revita Reumatológiai Rendelő 1991-ben indult útjára, az ország első teljes munkaidőben működő magánrendelőjeként.

Revita Reumatológiai Rendelő
Dr. Wimmer Ágnes
http://www.orthoped.hu/

Dr. Wimmer Ágnes - ortopéd szakorvos, manualterapeuta. Ortopédiai magánrendelés 1117 Fehérvári út 15. III. 5. Ortopédiai rendelés minden nap, telefonos bejelentkezés alapján.

Dr. Wimmer Ágnes
Fájdalom Ambulancia
http://www.fajdalomambulancia.hu/

A Fájdalom-ambulanciát 2003-ban alapították orvosok azzal a céllal, hogy a mozgásszervi fájdalomtól szenvedő betegek gyógyítása érdekében a hagyományos orvoslást ötvözzék a ma ismert legmodernebb módszerekkel. Az Ambulancia irányítóelve a holisztikus megközelítés, mely a hozzánk forduló betegek adott problémájára, testre szabott terápia kidolgozását teszi lehetővé, mely nem csupán egy elemre épít. Ambulanciánkon ilyen módon a mozgásszervi problémával küzdő betegeink rendelkezésére állnak a megfelelő szakorvosok, gyógyítók, illetve a modern orvostudományban világszerte is a legmodernebbnek számító fizioterápiás eszközök, melyek együtt máshol nem fellelhetőek.

Fájdalom Ambulancia
Lökéshullám terápia tapasztalt orvosoktól
http://www.harmonia-centrum.hu/lokeshullam-terapia

Lökéshullám terápiás kezelések az V. kerületben, a Harmónia Centrum tapasztalat orvosai által, mely hatékony kezelése a mozgásszervi megbetegedéseknek. Elsőként ők alkalmazták hazánkban ezt a fajta gyógymódot.

Lökéshullám terápia tapasztalt orvosoktól
Reumatológia magánrendelés
http://budaimaganrendelo.hu/maganrendelesek/reumatologia

Reumatológia magánrendelés a Budai Oltóközpont és Magánorvosi Centrumnál. Amennyiben ön is reumatológiai vagy egyéb orvosi gondozást igénylő problémával küzd, keressen minket bátran! További információkat talál honlapunkon!

Reumatológia magánrendelés
Dr. Domán István ortopéd sebész - Térdprotézis beültetés
http://www.drdoman.hu/terdprotezis-beultetes/

Dr. Domán István Ph.D. ortopéd sebész főorvos, akit Pécsen is el lehet érni, térdprotézisek és egyéb csípő- és ortopéd műtétek esetében. A több éves szakmai tapasztalatának egy részét külföldön szerezte, melynek köszönhetően mindenki számára sikeres felépülést és gyógyulást kínál.

Dr. Domán István ortopéd sebész - Térdprotézis beültetés
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175