Magánorvos, magánklinika > 3. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánorvos, magánklinika > 3. oldal > 33 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Elite Clinic Magánklinika
https://www.eliteclinic.hu/

A debreceni Elite Clinic Magánklinika 2015 óta üzemel a város szívében, a Bem tér 9. szám alatt. Alapítója, Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos célja az volt, hogy a páciensek számára vidéken is elérhetővé váljon a világszínvonalú betegellátás. Esztétikai szolgáltatásaink között megtalálható a mellnagyobbítás, mellkisebbítés és mellfelvarrás, emellett a zsírleszívás, hasplasztika, arcplasztika, orrplasztika, szemhéjplasztika és a saját zsírsejtes ráncfeltöltés is helyet kapott. Az alapítás óta a plasztikai sebészeti beavatkozások mellett számos egyéb egészségügyi szolgáltatás is helyet kapott. A klinikán már elérhető a bőrgyógyszati és nőgyógyászati magánrendelés mellett a kardiológia magánrendelés is. Az intézményben az országban először került bevezetésre a saját zsírszövetből nyert őssejtekkel dolgozó Lipogems eljárás és modern lézerparkunknak köszönhetően számos lézeres kezeléseket végzünk esztétikai célból és az intim egészség visszaállítására egyaránt.

Elite Clinic Magánklinika
Rába Medical Center – MRI vizsgálat
https://www.rabamedical.hu/szolgaltatasok/mri-vizsgalat

Diagnosztikai központunk kiemelten foglalkozik a különféle testrészeken végzet MR vizsgálatokkal. Ezek során gyorsan és fájdalommentesen készítik el szakorvosaink a kívánt testrészekről a szükséges MR felvételeket, melyek a precíz képalkotásnak köszönhetően a legapróbb elváltozásra is fényt derítenek. Magánrendelésünkkel lehetőséget kívántunk teremteni, hogy pácienseink várakozás nélkül végezhessék el az igényelt vizsgálatokat, és akár már azonnal megkaphassák a kiértékelt eredményeket.

Rába Medical Center – MRI vizsgálat
Magánrendelő 13. kerület
https://pestimaganrendelo.hu

Szakképzett orvosok, páciensközpontú szemléletmód, egyszerű online időpont foglalási lehetőség, modern orvosi eszközök és műszerek, melyekkel a vizsgálatok és a kezelések is hatékonyabban, könnyebben kivitelezhetőek. Röviden összefoglalva: Pesti Magánorvosi Centrum. Számos szűrővizsgálattal igyekszünk a betegségeket még kialakulásuk előtt megállítani, a diagnosztikai lehetőségeink széles palettája segít a betegségek helyes diagnosztizálásában, magasan képzett, tapasztalt orvosaink pedig elkötelezettek a megfelelő kezelés professzionális alkalmazásában.

Magánrendelő 13. kerület
Hirdetések
Előző lap 1 2 [3] Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14180