Magánorvos, magánklinika > 2. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánorvos, magánklinika > 2. oldal > 33 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Corden Magánlabor - Budapest: vérvétel, szűrővizsgálatok
http://www.corden.hu

Nincs szükség beutalóra, a kért vérvételt, vizeletvizsgálatot vagy más speciális szűrővizsgálatot mi elvégezzük Önnek, sorban állás és várakozás nélkül! Nézze át honlapunkat, ott megtalálja az összes vizsgálatot, amit laborunkban végzünk. Várjuk jelentkezését, kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére, ha információra vagy időpontra van szüksége.

Corden Magánlabor - Budapest: vérvétel, szűrővizsgálatok
Dr. Járányi Zsuzsanna
http://erkezeles.hu

Dr. Járányi Zsuzsanna a Multi-Med X égisze alatt dolgozik és remek érkezeléseket, lézeres kezeléseket kínál a pácienseknek.

Dr. Járányi Zsuzsanna
Dr. Rose magánklinika
http://korhaz.drrose.hu/

A Dr. Rose magánkórház színvonalas, betegközpontú orvosi szolgáltatásokat kínál. A főváros szívében található intézmény számos szakterületet képes ellátni, legyen az aneszteziológia vagy nőgyógyászat. A műtétek előtti kötelező diagnosztikai vizsgálatokat, például az EEG, EKG vagy a vizeletvizsgálat saját rendelőintézet végzi. A kórház eszközparkja természetesen a legmodernebb technológiát használja, továbbá az orvosok szakmai felkészültsége is az élvonalba tartozik. Mindezek lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a folyamatosan a lehető legjobb ellátásban részesüljenek. Az intézmény üzemeltetői szerint a zavartalan nyugalom is előremozdítja a műtét utáni gyors felépülést. Ennek megfelelően a belső terek kialakításakor is nagy hangsúlyt fektettek az otthonos környezet kialakítására, mert ezzel is mérsékelhető a páciensek kórházakkal kapcsolatos rossz érzése. A Dr. Rose magánklinikán úgy érezhetik magukat, mint amikor egy luxus hotelbe jelentkeznének be!

Dr. Rose magánklinika
Visszér kezelés - Orvos Budapesten
http://www.visszer.net/

www.visszer.net - Létezik megoldás a visszér problémákra!Bízza magát profikra és jelentkezzen be klinikánkra!

Visszér kezelés - Orvos Budapesten
Pécsi HTS Medical magánklinika
http://www.htsmedical.hu/surgery_pecs.php

Gyógyászati egészségközpont Pécsen, kiváló szakemberekkel több szakterületről. A magánklinika mellett gyógyászati segédeszköz bolt is működik, ahol különböző gyógyászati termékeket is meg tud vásárolni.

Pécsi HTS Medical magánklinika
Lézeres Visszérkezelés
http://www.erkezelesek.hu/

Szakorvosi rendelőm Budapesten belül található. Főbb tevékenységem az artériás és vénás panaszok okának felderítése, kezelése. Ambulanciánkon a technika fejlődésével lépést tartva a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre. Magyarországon még újdonságnak számító, nemzetközileg elismert lézerrel is végzünk beavatkozásokat. Látogasson el weboldalunkra, és ismerje meg kezeléseink sokféleségét. Ambulanciánkon rendelkezésre állnak a kor elvárásainak megfelelő eszközök.

Lézeres Visszérkezelés
Vérvétel és komplex vizsgálatok
http://www.worcare.hu/vervetel.html

Kiválóan képzett orvosok készséggel várják az őket felkereső pácienseket a WorCare Egészségpontban. Budapest több kerületében is megtalálhatóak, és az egyszerű vérvételen keresztül számos komplex vizsgálatok elvégzésére is specializálódtak. Vizsgálatok mellett szaktanácsokat is adnak a betegek számára.

Vérvétel és komplex vizsgálatok
Medbiotech Diagnosztika - teljes kivizsgálás
http://www.meggyogyulsz.com

Debreceni rendelőnkben 1 órán belül fényt derítünk egészségügyi problémáinak okaira. Az összes baktérium, vírus, gomba, parazita, betegségtípus kimutatható ezzel a vizsgálattal. Azokat a betegségeket is meg tudja találni, amelyek még csak lappanganak az Ön szervezetében. Ugyanis sejt szintű mélységig, négyzet-centiméteres képszerű felbontásban vizsgálja a szervezetet. Akár 2-3 hónappal előre kimutatja a még csak kialakuló fázisban lévő problémákat.

Medbiotech Diagnosztika - teljes kivizsgálás
Dr. Szabó Attila - VP-Med Egészségcentrum
http://www.vpmed.hu

Az új magánrendelő, a VP-Med Egészségcentrum családi vállalkozásként jött létre, ahol visszérkezelésekkel, visszérműtétekkel, érfejlődési rendellenességekkel, továbbá psziché-terápiával foglalkozunk. Ez áll a szlogenválasztás hátterében is: Egészséges lábak, ép lélek!

Dr. Szabó Attila - VP-Med Egészségcentrum
Plasztikai sebész-Budapest Plasztika
http://www.budapestplasztika.hu/hu

A Budapest Plasztikai Intézet célja, hogy minden szépülni, fiatalodni vágyó számára elérhetővé tegye a plasztikai műtéteket. A beavatkozásokkal az időt nem tudjuk megállítani, de saját korához képest fiatalabb megjelenést érhetünk el. Az általunk végzett beavatkozások mindegyike igazodik az egyéni igényekhez, elvárásokhoz, így személyre szabott szakvéleményt egy konzultációval egybekötött vizsgálat után ad plasztikai sebészünk Önnek.

Plasztikai sebész-Budapest Plasztika
CT ár és tudnivalók
http://www.pet.hu/

Amennyiben PET-CT vizsgálatot végző központot keres Pesten, akkor a Pozitron-Diagnosztika Központ tökéletes választás. A legfejlettebb CT vizsgálatnál alkalmazott gépeik a gyors és aprólékos diagnózis elkészítésében kínálnak rendkívül sokoldalú segítséget. Hisz mint tudjuk, a rákos betegségek elleni hatásos harc alapja a korai észrevétel. A CT vizsgálat tüdőszűréshez például pont ezért rendkívül jó. De a rákszűrés mellett másfajta, például kardiológiai kivizsgálást is végeznek a központban. Akkor, ha a PET-CT ára vagy alapos leírása érdekli, a weblapon mindkettőt áfuthatja. Ugyanitt a sima CT árakat is átolvashatja. A megfelelő rákszűrés, kardiológiai odafigyelés a kor előrehaladtával egyre nélkülözhetetlenebb. Elvégre tudja, az egészségnél nincsen értékesebb! Budapesti PET CT vizsgálathoz hívja a pet.hu-t.

CT ár és tudnivalók
Orvosi mikropigmentáció
http://hajtetovalas.com/

A hajtetoválás azok számára ajánlott, akik hajuk sűrűségének kinézetén szeretnének változtatni. Az eljárás a kopaszodás hajritkulás bármely fázisában elvégezhető, akkor is ha pusztán ritkás hajról van szó és akkor is ha az illető már teljesen kopasz. Hajtetoválás során apró borostákat tetoválunk a fejbőr legfelső rétegébe, melyek a megtévesztésig hasonlítanak az igazi, borotvált hajszálakra. Weboldalunkon minden szükséges információ megtalálható a hajtetoválás eljárásáról, eddigi hajtetoválás eredményeinkről, valamint a hajtetoválás költségeiről.

Orvosi mikropigmentáció
Profi plasztikai sebészek
http://plasztika.hu/

Mellnagyobbítás? Mellplasztika? Orrplasztika? A sztárok minket választottak, Ön is megérdemli a tökéletes harmóniát. Jöjjön a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ Zrt. plasztikai sebészeti magánklinikájára! Ingyenes konzultációval várjuk Budapesten, a Margit-hídhoz közel.

Profi plasztikai sebészek
Hatékony ránctalanítás Dr. Illich Melindával
http://www.drillichmelinda.hu/ranctalanitas-biolifting.html

Ránctalanítás, fogyókúra, biolifting, akupunktúra? Legyen szüksége bármilyen hagyományos vagy kínai gyógymódra, esetleg orvosi esztétikai beavatkozásra, magánrendelőmben minden felmerülő problémát diszkréten, empátiával, a páciens érdekeit szem előtt tartva orvosolok. Végzett belgyógyász szakorvosként, több mint három évtizedes gyógyítói tapasztalatomat az alternatív gyógymódokkal és a legmodernebb szépészeti eljárásokkal ötvözve mindent megteszek azért, hogy a hozzám fordulók egészségesen, elégedetten távozzanak.

Hatékony ránctalanítás Dr. Illich Melindával
Premium Hair hajbeültetés klinika
https://premiumhajbeultetes.hu

Európai szintű hajbeültetés magánklinika várja Önt Budapesten! Rendelőink Buda kiemelt részein találhatóak. Korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex esztétikai szakellátást biztosítunk. S.A.F.E. System-FUE a ma elérhető legkorszerűbb hajátültetési módszer amellyel az eredetivel megegyező, természetes sűrűségű és hatású hajkoronát tudunk létrehozni. Az Egyesült Államokból származó forradalmian új és innovatív technológia, amely a FUE (Follicular Unit Extracion/hajhagyma egységenként történő átültetés) módszer továbbfejlesztett változata.

Premium Hair hajbeültetés klinika
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14180