Magánorvos, magánklinika > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Magánorvos, magánklinika > 33 weboldal. Kategória leírása: Magánorvos, magánklinika, magánrendelés.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Oxygen Medical Magánorvosi Központ
http://oxygenmedical.hu/

Oxygen Medical magánorvosi központ az Oxygen Wellness újpesti épületében található, 340 nm-en, 11 rendelővel több mint 20 szakterülettel állunk az Ön rendelkezésére.

Oxygen Medical Magánorvosi Központ
Rózsakert Medical Center
http://medical-center.hu/

Világszínvonalú műszerezettséggel 30 orvosi szakterületen, 600 m2-en, 80 orvoskollégával dolgozunk együtt, lefedve a járóbeteg-rendelés teljes spektrumát. Olyan komplex diagnosztikai (vizsgálati) módszereket és köztük olyan különleges szolgáltatásokat kínálunk, amelyet ma még Magyarországon csak néhány vezető intézményben alkalmaznak.

Rózsakert Medical Center
Dr. Rose Magánkórház
http://drrose.hu/

Legmagasabb színvonalú orvosi ellátás ötcsillagos hotel környezetben. Széleskörű műtéti palettával, 3 korszerűen felszerelt műtővel és 15 fekvőbeteg elhelyezésére alkalmas, 8 szobás fekvőrészleggel. Kórház, rendelőintézet, Komplex szolgáltatás a terhesgondozástól a szülésig.

Dr. Rose Magánkórház
Róbert Rendelőintézet
http://robertrendelo.hu/

1998-ban kezdte meg működését az első magánkórház Magyarországon. Az eltelt 10 évben bebizonyosodott, hogy színvonalas szolgáltatásainkra nagy szükség van. A Róbert Rendelőintézet több mint egy hagyományos rendelő vagy kórház! A minőségi szakmai ellátáson túl a művészi környezet és kiemelkedő színvonalú szállodai szolgáltatás segíti a testi-lelki egészség visszaállítását.

Róbert Rendelőintézet
Vitalorg Szakorvosi magánrendelő
http://www.vitalorg.hu/

Vitalorg Szakorvosi magánrendelő. Budapest XIII. ker.Göncöl u. 28-30 Felnőtt, gyermek szakrendelések, terápiás kezelések, diagnosztikai rendelések. Az orvosi ellátás magas színvonalú, áraink kedvezőek. A kliensek telefonon jelentkezhetnek be a rendeléseinkre.

Vitalorg Szakorvosi magánrendelő
Royal Clinics
http://www.royalclinics.hu/

Royal Clinics Orvosi-esztétikai központ. Belvárosi központunk könnyen megközelíthető helyen, patinás környezetben várja Önt, amennyiben szépülni kíván, szeretne egészségesebb bőrre szert tenni, vagy alakján, megjelenésén változtatni. Szőrtelenítés, plasztikai sebészet, bőrgyógyászat.

Royal Clinics
Stefánia Klinika, Szeged
http://www.stefaniaklinika.hu

A szegedi Stefánia Klinika három generációnak kínál magas színvonalú egészségügyi szolgáltatásokat a gyermekektől az idős korosztályig. A Szeged belvárosában elhelyezkedő, gyönyörűen kialakított magánklinikán több mint 20 szakrendeléssel várjuk a gyógyulni vágyókat, illetve azokat, akiknek fontos az egészséges életmód. Klinikánk orvosaink nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkeznek, a gyógyításban pedig egyedülállóan modern diagnosztikai eszközök állnak rendelkezésünkre. Nálunk várakozás nélküli ellátással, modern, esztétikus környezetben várjuk Önt is.

Stefánia Klinika, Szeged
Reumatológus, igazságügyi orvosszakértő - Dr. Németh Lóránd
http://reumadr.hu/

Több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező reumatológus vállal magánrendeléseket, valamint orvosszakértői tevékenységet.

Reumatológus, igazságügyi orvosszakértő - Dr. Németh Lóránd
Maternity
http://maternity.hu/

Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika. Több éves előkészítő munka után 2010. március 1-jén elkezdte működését a Kútvölgyi Premium Egészségközpont és Kórház Maternity Szülészeti és Nőgyógyászati Magánklinika a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai Tömbjében. Célunk, hogy a kizárólag magánfinanszírozott betegellátás során nemcsak az elérhető legmagasabb szakmai színvonalat, hanem megnyugtató ideális körülményeket is biztosítsunk az édesanyák és újszülöttjeik, valamint a gyógyulni vágyó nőgyógyászati betegek számára.

Maternity
McKenzie Intézet, Budapest
http://www.mckenziemodszer.hu

A McKenzie tornát gerincsérvre, porckorongsérvre, lumbágóra, derékfájásra és hátfájásra alkalmazzák sikerrel. Lényegében egy aktív mozgásterápia, egy speciális gyógytorna, melyet a beteg a kezeléseken elsajátíthat, és ezt követően otthon is végezheti a tornagyakorlatokat. Fontos, hogy a beteg nem passzív szenvedője a kezeléseknek, hanem abban aktívan részt vesz. Ezt segítik az otthonra adott gyógytorna gyakorlatok, melyek könnyedén elsajátíthatók, és ezt célozzák az ergonómiai tanácsok is. A kezelés fontos része a kiújuló fájdalmak megelőzése. A módszer szakszerű alkalmazásával akár a műtéti beavatkozást is elkerülheti.

McKenzie Intézet, Budapest
Dr Bánfalvi Péter aranyér specialista
http://www.aranyeresseg.hu/rendelo.htm

Dr Bánfalvi Péter aranyér specialista magánrendelése. Két helyszínen tartok magánrendelést Budapesten és Székesfehérváron! Kattintson a linkre a pontos helyszínért és elérhetőségért!

Dr Bánfalvi Péter aranyér specialista
Dr. Fülöp István Meddőségi Magánrendelése
http://www.nemesekteherbe.hu

Késik a gyermekáldás, és szeretne megbízható szakembertől megoldást kapni a várva-várt gyermek születésére? Rendelőmben minden meddőséggel kapcsolatos problémájára választ kaphat! Elkerülheti a hosszú várakozásokat, a kivizsgálás gyors. Optimális esetben hat hét alatt terápiás javaslatot adok Önnek a kívánt terhesség elérésére. Teljes körű meddőségi kivizsgálási és kezelési lehetőségek, betegközpontú szolgáltatás. Korszerű mesterséges megtermékenyítési - inszemináció, lombikbébi - eljárások. Tegyen egy próbát és keressen fel most!

Dr. Fülöp István Meddőségi Magánrendelése
Aranyér?
http://www.aranyer-kezeles.hu/

www.aranyer-kezeles.hu - Aranyérrel küzd? Szabaduljon meg az életét megkeserítő, kínzó fájdalmaktól. Jelentkezzen be klinikánkra!

Aranyér?
Kedvezményes orvosi vizsgálati csomagok Budapesten -5%
http://www.orvosajanlo.hu

Orvos és klinika ajánló Budapesten, orvosi csomagok kedvezményes árakkal. Szakterületek, egészségügyi témák, betegségek leírása és cikkek a gyógyulásért. - Vizsgálatokra bejelentkezés a magánrendelők orvosi csomagjainak segítségével - A csomagok árából garantált 5% kedvezmény, melyet közvetlenül az orvosának fizet. - Magánorvosok, magánklinikák és szolgáltatásaik közötti keresgélés és ezek összehasonlítása - Időpont foglalás online és ügyfélszolgálatunkon keresztül

Kedvezményes orvosi vizsgálati csomagok Budapesten -5%
Biomedix Egészségközpont
http://www.biomedix.hu

A BIOMEDIX csapata kiváló debreceni szakorvosok által vezetett szakellátással, rehabilitációs programokkal, mozgás programokkal, életmód programokkal, diétás tanácsadással, gyógytorna minden fajtájával, masszírozás számos típusával kínál megoldást az egészséges életmód elérésére. A jelenlegi egészségügy betegségeket kezel, a mi orvosaink emellett utat mutatnak, hogyan lehet visszafordítani betegségeinket életmóddal, táplálkozással, stresszoldással, megfelelő motivációval, mozgásterápiával, gyógytornával. Keddenkénti 16-18 óráig ingyenes életmód tanácsadás, egészségügyi leletek elemzése, kezelési tanácsadás. Az első torna és egy masszázs ingyenes!

Biomedix Egészségközpont
Hirdetések
Előző lap [1] 2 3 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 587 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 587 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14344