Top 40 legújabb link > Orvosok - wyw.hu

Szponzorált linkek
Fogászati blog mindenkinek - Fogorvos válaszol
https://fogorvos-valaszol.hu

Fogászati panasza van, vagy csak szeretne hasznos információkhoz jutni a különböző fogászati kezelésekről? Vagy csak kíváncsi milyen házi praktikákkal tudja megőrizni fogai egészségét? Keresse fel blogunkat és kapjon választ a felmerülő kérdéseire. Fogorvosi blog mindenkinek - fogorvos-valaszol.hu

Fogászati blog mindenkinek - Fogorvos válaszol
Liget Fogászati Rendelő Szeged
http://www.ligetrendelo.hu

Tapasztalt, magas szinten képzett fogorvos csapatunk ingyenes konzultációs lehetőséggel várja fogászati rendelőnkben Szegeden, a liget szomszédságában. Fogorvosi rendelőnk általános és esztétikai fogászati kezelések mellett fogszabályozás és szájsebészeti beavatkozások terén is megoldást kínál. A fogorvosi kezeléseket kizárólag prémium fogászati anyagok felhasználásával, a lehető legmodernebb eszközökkel végezzük. Célunk, hogy minden páciensünk elégedetten, magabiztos mosollyal távozzon tőlünk. Egy Fogászat Szegeden, ahol problémáját gyorsan, fájdalommentesen és magas szakmai színvonalon orvosolják.

Liget Fogászati Rendelő Szeged
Mandula pszichológia rendelő
https://www.mandulapszicho.hu

Mandula Pszichológia Rendelőben profi szakemberek várják a párkapcsolati valamint egyéni élethelyzeti elakadásokkal küzdőket. Forduljon hozzánk bizalommal! Profi szakemberekből álló csapatunk áll rendelkezésére egyéni és párkapcsolati problémák területen. Válassza ki az Ön számára megfelelő szakembert!

Mandula pszichológia rendelő
Akupunktúra Veszprém - természetgyógyászat
http://sagodirendelo.hu

Nevem Dr. Ságodi László. Hagyományos kínai orvoslással foglalkozom. Az akupunktúra ismert komplex hatású gyógymód, mely tulajdonképpen az egész szervezet élettani egyensúlyát állítja vissza. A módszer nagyon hatásos akut és krónikus fájdalmak csökkentésére és gyógyítására. Mellette még számos más egészségügyi problémára is megoldást kínál.

Akupunktúra Veszprém - természetgyógyászat
Rába Medical Center – MRI vizsgálat
https://www.rabamedical.hu/szolgaltatasok/mri-vizsgalat

Diagnosztikai központunk kiemelten foglalkozik a különféle testrészeken végzet MR vizsgálatokkal. Ezek során gyorsan és fájdalommentesen készítik el szakorvosaink a kívánt testrészekről a szükséges MR felvételeket, melyek a precíz képalkotásnak köszönhetően a legapróbb elváltozásra is fényt derítenek. Magánrendelésünkkel lehetőséget kívántunk teremteni, hogy pácienseink várakozás nélkül végezhessék el az igényelt vizsgálatokat, és akár már azonnal megkaphassák a kiértékelt eredményeket.

Rába Medical Center – MRI vizsgálat
Mobil Állatorvos Veszprém
https://mobilallatorvosveszprem.hu/

Munkánk során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait visszük el otthonába Veszprémben és a környező településeken (Márkó, Bánd, Herend, Gyulafirátót, Szentgál, Hárskút, Lókút, Zirc, Hajmáskér, Öskü, Sóly, Nemesvámos, Veszprémfajsz, Szentkirályszabadja, Litér, Nemesvámos, Tótvázsony, Eplény, Pénzesgyőr, Bakonybél, Csehbánya, Farkasgyepű, Németbánya, Kislőd, Úrkút). A gyógyítást a sokéves tapasztalat mellett, az alap diagnosztikai eszközökön túl kiváló minőségű mobil ultrahang, valamint teljes körű labordiagnosztikai háttér segíti. A praxis célja, hogy odafigyeljen az állatok és gazdáik igényeire, valamint a mai kor szakmai követelményeinek megfelelően újra értelmezze a körzeti állatorvosi munkát. A szakmai tevékenység során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait viszi el a kliensek otthonába, hogy mind a kiskedvencek, mind a haszonállatok számára magas színvonalú ellátást nyújtson.

Mobil Állatorvos Veszprém
Ultrahang Magyarország
https://www.ultrahangvizsgalatok.hu/ultrahang-vizsgalatok

Központunkban számos ultrahang vizsgálat közül választhatnak pácienseink. Ultrahang diagnosztikai magánrendeléseinket szakorvosok végzik, korszerű berendezésekkel felszerelt rendelőnkben, amely Budapest belvárosában kapott helyet. Ultrahang vizsgálataink teljesen fájdalommentesek, felnőtteken és gyerekeken egyaránt alkalmazható. Az egyes testrészek ultrahang vizsgálata mellett, szűrőprogramok nyújtotta csomagokból is választhatnak a hozzánk látogatók, amelyek kedvezményes áron tartalmaznak több vizsgálatot egyben. További információért látogasson el oldalunkra!

Ultrahang Magyarország
Fogászat Mosonmagyaróvár, Genius-Central Dent Fogászat
https://geniusdent.hu/

A Genius-Central Dent Fogászat Mosonmagyaróvár kellemes kertvárosi részében található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat-európaiéval: három modern fogászati rendelő KAVO fogászati székekkel, digitalizált panorámaröntgen és kisröntgen, professzionális fogfehérítés, nyugat-európai alapanyagok, saját fogtechnikai laboratórium, minden EU-konform előírásnak megfelelő felszereltség, betegbiztosítással elszámolható kezelések, betegbiztosítóval leszerződött fogászat, kedvező árak!

Fogászat Mosonmagyaróvár, Genius-Central Dent Fogászat
Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron
http://www.everdental.hu/fogmegtarto-kezelesek/fogko-eltavolitas-kurettalas- ...

Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron A fogkő eltávolítás szükségességét nem lehet elégszer hangsúlyozni! Az alapos szájhigiénia fontosságáról már kiskortól kezdve érdemes beszélni gyermekeinkkel, hogy felnőttként már berögzült, kialakult alapossága, igénye legyen az szájápolásra. A körültekintő szájápolás fontos része, a rendszeres fogorvosi ellenőrzésen való megjelenés a szükség szerinti időszakokban, de legalább évente egyszer. Fogkő eltávolítását érdemes félévente beiktatni (egyénenként változó a fogkő kialakulása). Bátran kijelenthetjük, hogy a fogkő eltávolításának kulcsszerepe van az egészséges szájhigiénia megtartásában, fogaink egészségében.

Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron
Levitánia Pszichológiai Központ
http://www.levitania.hu

Levitánia pszichológiai rendelő Budapest belvárosában A Levitánia központot azért hoztuk létre, hogy a pszichológus és páciensei számára kellemes környezetet biztosítsunk a megfelelő terápiás találkozásokhoz. Egy kényelmes, elegáns pszichológiai rendelő Budapest belvárosában. ÁNTSZ által szemlézett, hangszigetelt szobák, korszerű megjelenés, megnyugtató környezet.

Levitánia Pszichológiai Központ
Dr Kelemen Ottó
https://plasztika.info.hu/

Szeretne dús kebleket? Jó helyen jár! Dr Kelemen Ottó vagyok, Budapesti plasztikai sebész. Garantálom, hogy megtalálom az Ön testi adottságaihoz megfelelő implantátumot, és a lehető legjobb kezekben lesz a műtét során!

Dr Kelemen Ottó
Bölcsességfogak
http://implantcorner.hu/szajsebeszet/bolcsessegfogak/

A bölcsességfog növése és az ebből adódó problémák… A bölcsességfog növése, növekedése örök téma. Folyamatos kétkedések, kérdések vannak körülötte. Hol helyezkedik el a bölcsességfog? A bölcsességfog növése milyen tünetekkel jár? Miért nem nőtt még ki a bölcsességfogam? Honnan tudom, hogy egyáltalán van-e bölcsességfogam? Mikor tör elő? Jön a bölcsességfogam, miért fáj ennyire? Mikor kell kihúzni a bölcsességfogat? Mit tegyek, ha rosszul nő a bölcsességfog? Félek, hogy nincs hely a bölcsességfog számára! Begyulladt a bölcsességfogam. Mit tegyek? A bölcsességfog húzás után meddig fáj? A bölcsességfog növése, áttörése gondot jelenthet akkor, amikor fogszabályzás előtt állunk. Illetve a bölcsességfog fájdalom kisugárzása az életminőséget is rontja. Mielőtt rátérnénk a megoldásra, ismerjük meg...

Bölcsességfogak
Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
https://drbucs.hu/izomatvagas-nelkuli-csipoprotezis-beultetes/

Csípőfájdalom vagy térdfájdalom gyötri már jó ideje? Előfordul, hogy estére elmúlik, de olyan is van, hogy folyton sajog? Az ízületi fájdalmat több tényező kiválthatja és megszüntetésük sokszor csak orvosi segítséggel lehetséges. Dr. Bűcs Gábor szakterülete csípőprotézis- és térdprotézis-beültetések ortopéd-traumatológiája. Hatékony és Magyarországon egyedálló műtéti eljárást végez pácienseinél, mely minimális invazív beavatkozással jár és a műtét után jelentősen csökken a felépülési idő egy szokványos csípőprotézis beültetéshez képest. Szabaduljon meg a fájdalomtól, és jelentkezzen kivizsgálásra!

Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
Hegedűs Dental Fogászat - Cirkon fogpótlások központja
https://hegedusdental.hu/

Hegedűs Dental fogászat Budapest belvárosában található. Modern és teljes mértékig felszerelt fogászat. Itt minden megtalálható legyen szó fogtömésről vagy akár teljesen élethű cirkon koronákról. Fogorvosi rendelőnkben minden egy helyen található meg fogászat, fogászati röntgen, fogászati CT és saját praxis labor.

Hegedűs Dental Fogászat - Cirkon fogpótlások központja
Budai fogászati és implantológiai centrum - minőség és garancia
https://www.bmcfogaszat.hu

Felkészült, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogszakorvosi csapatunk várja Önt dinamikusan fejlődő új Fogászati Centrumunkban, a BMC Budai Fogászati és Implantológiai Centrumban széleskörű fogászati szolgáltatásokkal, minőségi anyagokkal és kedvező árakkal.

Budai fogászati és implantológiai centrum - minőség és garancia
Dr Torzsa Péter üzemorvos, foglalkozás-egészségügy
http://torzsapeter.hu/szolgaltatasaink/uzemorvosi-vizsgalat

A precíz, magas szakmai színvonalú üzemorvosi vizsgálat túlmutat a törvényi szabályozásban előírt prevenciós törekvéseken, a munkavállalók produktivitása összefüggésben áll az egészségügyi állapotukkal. Az időben észlelt problémák mind a megelőzésben, mind a korai, személyre szabott kezelésben fontos szerepet játszanak. Dr Torzsa Péter üzemorvos foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásiról mindent elolvashat a weboldalán. Vizsgálatok, árak, aktualitások. Amennyiben kérdése lenne, az elérhetőségek bármelyikén gyors választ kaphat rájuk, hívjon, írjon bátran.

Dr Torzsa Péter üzemorvos, foglalkozás-egészségügy
Bőrgyógyászat magánrendelés, KOC Budapest
https://koc.hu/borgyogyaszat

A bőrgyógyászat a 21. század egyik kiemelkedően fontos területe, mely a technológiai újításoknak köszönhetően rohamos ütemben fejlődik. Nem csupán tünetek megvizsgálásával a lehetséges okokat, betegségeket tárhatjuk fel, klinikánkon a nagy hangsúlyt fektetünk a szűrővizsgálatokra, melyekkel a betegségek sok esetben megelőzhetőek, illetve a korai felismerésnek köszönhetően egyszerűbben kezelhetőek. A bőrgyógyászaton belül másik kiemelkedő ágazatunk az esztétikai bőrgyógyászat: mára már szerencsére széles körben elérhetővé váltak fiatalító, anti-aging kezelések, műtét nélkül is sokat lehet tenni az arcbőr megfiatalításáért illetve egy bőrön tapasztalható hibák megszüntetéséért. Várjuk Önt is elégedett pácienseink népes csoportjába Budapesten, a Körúti Orvosi Centrumba, Dr Papp Ildikóhoz.

Bőrgyógyászat magánrendelés, KOC Budapest
Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/nogyogyaszati-maganrendeles

Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának, az Európai Szülészeti Endoszkópos Társaságnak, a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak aktív tagja. Az Elite Clinic Magánklinikán Debrecenben várja pácienseit, ahol teljeskörű nőgyógyászati szolgáltatásokat nyújt úgy, mint a rákszűrés, emlővizsgálat, fogamzásgátlás, és terhesgondozás. Dr. Szilvási Ferenc az Elite Clinic lézeres terápiás központjának aktív tagja. Számos intim lézeres kezelést végez a legmodernebb berendezésekkel, amelyekkel segít a menopauzával járó kellemetlen tünetek enyhítésében és a vizelettartási problémák (inkontinencia) enyhítésében.

Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/borgyogyaszat

Dr. Almádi Tamás a debreceni Elite Clinic Magánklinika bőrgyógyász-kozmetológus szakembere. Szakterülete az ekcéma, a pikkelysömör, a pattanásos (aknés) bőr és a fibrómák kezelése, az anyajegyszűrés, valamint a lézeres kezelések.

Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Elite Clinic Magánklinika
https://www.eliteclinic.hu/

A debreceni Elite Clinic Magánklinika 2015 óta üzemel a város szívében, a Bem tér 9. szám alatt. Alapítója, Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos célja az volt, hogy a páciensek számára vidéken is elérhetővé váljon a világszínvonalú betegellátás. Esztétikai szolgáltatásaink között megtalálható a mellnagyobbítás, mellkisebbítés és mellfelvarrás, emellett a zsírleszívás, hasplasztika, arcplasztika, orrplasztika, szemhéjplasztika és a saját zsírsejtes ráncfeltöltés is helyet kapott. Az alapítás óta a plasztikai sebészeti beavatkozások mellett számos egyéb egészségügyi szolgáltatás is helyet kapott. A klinikán már elérhető a bőrgyógyszati és nőgyógyászati magánrendelés mellett a kardiológia magánrendelés is. Az intézményben az országban először került bevezetésre a saját zsírszövetből nyert őssejtekkel dolgozó Lipogems eljárás és modern lézerparkunknak köszönhetően számos lézeres kezeléseket végzünk esztétikai célból és az intim egészség visszaállítására egyaránt.

Elite Clinic Magánklinika
Dr. Fülöp Tibor - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/kardiologia-maganrendeles-es-mened ...

Dr. Fülöp Tibor kardiológus-diabetológus szakember az Elite Clinic Magánklinikán végzi kardiológia magánrendelését Debrecenben. A magánklinikán minden feltétel adott a teljes körű kardiológiai kivizsgálásra, így kardiológusunk végez nyugalmi, terheléses és 24 órás EKG vizsgálatot, echocardiographia (szívultrahang) vizsgálatot, 24 órás vérnyomásmérést. A klinikán fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a kardiológiai vizsgálatok közé fel kell venni a diabetológiai szakvizsgálatot is, ugyanis napjainkban népbetegséggé vált az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség, ami komoly szív- és érrendszeri betegségeket idézhet elő. Elengedhetetlen a komoly sztressz és ülőmunka következtében kialakuló menedzserbetegségek kiszűrése is, ezért klinikánkon mér különböző menedzserszűrési csomagok közül is választhatnak pácienseink.

Dr. Fülöp Tibor - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
http://www.zsakaizsolt.com/

Magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellát, terápiás javaslatok, gyógytorna, új műtéti módszerek, minimál invazív csípőprotézis beültetés. A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság tagjai.

Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
Háziorvosi állás Svájcban
http://nemetorszagi-orvosi-allasok.eumedjob.eu/svajc.html

Ha beszéli a német nyelvet, és Svájcban szeretne dolgozni háziorvosként, akkor jelentkezzen az Eumedjob orvosközvetítőnél, s irodánk megtalálja a jelentkezők számára legmegfelelőbb állásokat. Kiváló ajánlatok, modern munkakörnyezet, és kivételes anyagi juttatások várják a jelentkezőket Svájcban. Europass önéletrajzokat e-mailben várunk.

Háziorvosi állás Svájcban
Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
http://szemhejplasztika-mindenkinek.hu/

Szemhéjplasztikai beavatkozások, mindenkinek! Lehetőségek: szemhéjplasztika, ránctalanítás, lézeres ránctalanítás, botox kezelés, szálbehúzás Cím: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Visszér-Med Kft. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu

Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
Érdental fogászati rendelés
http://erdental.hu/

Érdi fogászati rendelés, gyermek és felnőtt szájsebészet, fogeltávolítás, fogfehérítés, esztétikai fogászat, rögzített és kivehető fogpótlások, fogmegtartó kezelések, fogkőeltávolítás, gyökérkezelés, gyökértömés, fogékszer, szájhigiénés kezelések.

Érdental fogászati rendelés
Premium Hair hajbeültetés klinika
https://premiumhajbeultetes.hu

Európai szintű hajbeültetés magánklinika várja Önt Budapesten! Rendelőink Buda kiemelt részein találhatóak. Korszerű diagnosztikai és terápiás eszközökkel komplex esztétikai szakellátást biztosítunk. S.A.F.E. System-FUE a ma elérhető legkorszerűbb hajátültetési módszer amellyel az eredetivel megegyező, természetes sűrűségű és hatású hajkoronát tudunk létrehozni. Az Egyesült Államokból származó forradalmian új és innovatív technológia, amely a FUE (Follicular Unit Extracion/hajhagyma egységenként történő átültetés) módszer továbbfejlesztett változata.

Premium Hair hajbeültetés klinika
Üzemorvos, üzemorvosi vizsgálat
http://ameamed.com/szurovizsgalat/uzemorvosi-vizsgalat/

Foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásunkat országosan is tudjuk biztosítani 14 városban. Ingyenes kiszállás, helyben elvégzett vizsgálatok Budapesten (min. 5 fő esetén). Cégek számára 5 fő felett egyedi ajánlatok kérhetőek. Rendelőnk cégeknek és magánszemélyeknek nyújt teljes körű foglalkozás-egészségügyi, üzemorvosi szolgáltatást Budapesten és országosan egyaránt. EÜ kiskönyv, OKJ alkalmassági vizsgálat.

Üzemorvos, üzemorvosi vizsgálat
Dr. Zsákai Zsolt - Miskolc
http://www.ortopediamiskolc.hu

Ortopédiai magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellátok. Különös érdeklődési területeim a váll-, és könyökizület betegségeivel járó állapotok konzervatív és sebészi kezelése, valamint csípőprotézis beültetés. Rendeléseim a B.-A.-Z. Megyei Kórházban, illetve a magánrendelőmben Miskolcon vannak. Bővebb információk a weboldalon találhatóak.

Dr. Zsákai Zsolt - Miskolc
Hatékony ránctalanítás Dr. Illich Melindával
http://www.drillichmelinda.hu/ranctalanitas-biolifting.html

Ránctalanítás, fogyókúra, biolifting, akupunktúra? Legyen szüksége bármilyen hagyományos vagy kínai gyógymódra, esetleg orvosi esztétikai beavatkozásra, magánrendelőmben minden felmerülő problémát diszkréten, empátiával, a páciens érdekeit szem előtt tartva orvosolok. Végzett belgyógyász szakorvosként, több mint három évtizedes gyógyítói tapasztalatomat az alternatív gyógymódokkal és a legmodernebb szépészeti eljárásokkal ötvözve mindent megteszek azért, hogy a hozzám fordulók egészségesen, elégedetten távozzanak.

Hatékony ránctalanítás Dr. Illich Melindával
Plasztikai sebészeti beavatkozások Budapesten
https://koc.hu/plasztikai-sebeszet

Napjainkban egyre többet adunk a megjelenésre, amely nem merül ki az öltözékben és a sminkben. Ismerjük a közmondást, hogy a szépség belülről fakad. Amég eljutunk addig a bizonyos belső szépséghez, muszály pár szót ejtenünk a testi megjelenésről. Vannak olyan testi problémák, melyeken a sporttal és az egészséges táplálkozással sem tudunk változtatni. Bármennyire is szretnénk tökéletesek lenni, genetikai adottságainkegy idő után korlátoznak minket. Az ilyen problémák ellen a plasztikai sebészet kiváló megoldást nyújt. Testrészeink hibáin javíthatunk, és újra magabiztos megjelenéssel vághatunk bele a mindennapokba. Orvosesztétikai centrumunk Budapesten található, ahol professzionális kezelésekkel várjuk a szépülni vágyókat.

Plasztikai sebészeti beavatkozások Budapesten
Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
http://www.doklist.com

A Doklist.com egy olyan orvos kereső és időpont foglaló oldal, amely valós értékelések alapján segít összehasonlítani és megtalálni a hozzád közel lévő rendelők szolgáltatásait, valamint egyszerűen, egy kattintással időpontot foglalni. Az adatbázisunkban jelenleg több, mint 40 ezer orvos található meg, így hasznos információt nyújt azok számára, akik magánrendelést, szakorvost keresnek lakóhelyük közelében.

Doklist.com - Ingyenes orvoskeresés, időpontfoglalás, valós vélemények
Fogászati röntgen Budapesten
http://www.panoramartg.hu/

Korszerű fogászati CT (3D CBCT), panoráma röntgen, kedvező áron és gyorsan, beutaló nélkül. Ön minket keres! Fogászati röntgen palettánkon bármilyen radiológiai eljárást megtalál, amire szüksége lehet a digitális panoráma rtg mellett. Tökéletes, részletgazdag felvétel a teljes fogazatról pillanatok alatt. Kéréséhez igazodva elküldhetjük e-mailben vagy CD-re is írhatjuk az elkészült anyagot. Profi szakembergárdánk készséggel áll rendelkezésére a belváros szívében, a Nagymező utcában. Hétfőtől péntekig este 8-ig várjuk!

Fogászati röntgen Budapesten
Fogászat Miskolc, TOP-DENTAL Kft.
http://www.topdental.hu

Fő profilunk magában foglalja az esztétikai fogászatot, fogmegtartó kezeléseket, fogpótlások készítését a legegyszerűbb kivehető fogpótlásoktól kezdve a bonyolult kombinált megoldásokig. 2010-től, immár 6 éve kínálunk szájsebészeti beavatkozásokat is betegeink részére, mind nagyobb szerepet adva a fogbeültetéseknek (implantációnak), melyeket akár csontpótlási eljárásokkal kombinálva is módunkban áll elvégezni.

Fogászat Miskolc, TOP-DENTAL Kft.
Profi plasztikai sebészek
http://plasztika.hu/

Mellnagyobbítás? Mellplasztika? Orrplasztika? A sztárok minket választottak, Ön is megérdemli a tökéletes harmóniát. Jöjjön a Magyar Plasztikai Sebészeti Központ Zrt. plasztikai sebészeti magánklinikájára! Ingyenes konzultációval várjuk Budapesten, a Margit-hídhoz közel.

Profi plasztikai sebészek
Skultéti-Szabó Katalin pszichológus rendelése Budapesten
http://www.skultetiszabo.hu

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus oldala. Az oldalon keresztül bepillantást nyerhetünk a doktornő munkásságába, TV szerepléseibe, cikkeibe, illetve probléma esetén közvetlenül bejelentkezhetünk hozzá, budapesti rendelőjébe.

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus rendelése Budapesten
Sümeghi Magánrendelő Budapest
http://sumeghi.hu/

Szeretné, ha megbízható üzemorvos vizsgálná át tetőtől talpig alkalmazottait? Válassza a Sümeghi Magánrendelő szolgáltatásait, ők segítő kezet nyújtanak! A belgyógyászat területén olyan létfontosságú vizsgálatokat végeznek, mint a véralvadás analízis, a daganatos betegségek feltérképezése, vese-és májfunkció vizsgálatok. Gondoljon saját testi/lelki épségére is! Javasoljuk, hogy magánemberként is évente legalább egyszer menjen el szűrővizsgálatokra. Kezdje meg a harcot a betegségek ellen, előzze meg kialakulásukat!

Sümeghi Magánrendelő Budapest
Karner Orsolya - Budai Tanácsadó
http://budaitanacsado.hu/

A Budai Tanácsadó professzionális megoldásokat, valamint kiemelkedően magas színvonalú szolgáltatásokat kínál Önöknek, amennyiben pszichológiai, illetve tanácsadói szolgáltatások nyújtásáról van szó. Szolgáltatásunk minőségére és megbízhatóságára az egyik garancia, az összeszokott, profi csapatunk és a több évet is meghaladó szakmai tapasztalatunk és gyakorlatunk. Külföldi, angol nyelven beszélő kliensek számára is elérhetőek szolgáltatásaink. Keresse fel honlapunkat, ahol minden szükséges információ megtalálható és a szolgáltatásunkkal kapcsolatos további részletek is elérhetőek. A tevékenységünkkel kapcsolatos kérdéseit pedig felteheti a honlapunkon is megtalálható elérhetőségeken.

Karner Orsolya - Budai Tanácsadó
Fül orr gégészet magánrendelés szombaton is - Árvai-Barta MED
http://arvai-barta.hu/ful-orr-gegeszet

Árvai-Barta MED magánklinika Budapesten, a 16. kerületben kínál fül orr gégészeti magánrendelést. Empatikus, családi környezetben várják a kórházi háttérrel rendelkező fül orr gégészek a gyógyulni vágyó betegeket. Gyermek és felnőtt fül orr gégészet mellett allergológiai vizsgálatok, csecsemő és felnőtt hallázsvizsgálat, rákszűrés és akupunktúrás kezelések tevékenységi területként szolgál.

Fül orr gégészet magánrendelés szombaton is - Árvai-Barta MED
Mellplasztika.biz
http://www.mellplasztika.biz/

Helyreállító és szépészeti plasztikai beavatkozások, remek gyakorlattal rendelkező plasztikai sebész csoporttal! Weboldalunkon szolgáltatásaink bemutatása mellett, részletes tájékoztatást kínálunk a téma iránt érdeklődők számára, akik akár esztétikai, akár egy betegséget vagy balesetet követő rekonstrukciós műtéti beavatkozás igénye miatt vették fontolóra a sebészeti megoldást!

Mellplasztika.biz
Dr. Viczián Csaba - Mellplasztika
http://www.viczianplasztika.hu/

Dr. Viczián Csaba plasztikai sebész a mellnagyobbítás, a mellfelvarrás valamint a teljes körű mellplasztika szakértője. Célja minden esetben a természetes hatás elérése, hitvallása szerint a plasztikai sebészet és a természetesség nem zárják ki egymást.

Dr. Viczián Csaba - Mellplasztika
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13915