Top 40 legújabb link > Orvosok - wyw.hu

Szponzorált linkek
Répáczki Rita pszichológus Maglód
https://repaczkirita.hu/

Pszichológus és coach Budapest 13. kerületében, jelentkezzen be most magánéleti vagy munkahelyi problémáival, tanácsadásért, fejlesztő visszajelzésért Répáczki Rita tanácsadó szakpszichológushoz. Tekintse meg weboldalamon az elérhető szolgáltatás csomagokat és válassza az Önnek leginkább megfelelőt!

Répáczki Rita pszichológus Maglód
Cukorbetegség okozta szemészeti elváltozásokról részletesen
https://www.vizucare.hu/post/cukorbetegseg-okozta-szemeszeti-elvaltozasok

A cukorbetegség (diabetes) anyagcsere-betegség, amely előfordulásának gyakorisága fokozatosan növekszik a fejlett országokban. Kialakulhat, ha a szénhidrát bevitel mennyiségéhez képest kevés a szervezet inzulin termelése vagy ha egyáltalán nincs inzulin. Számtalan szemészeti tünetet okoz, legsúlyosabb pedig a vakság.

Cukorbetegség okozta szemészeti elváltozásokról részletesen
Dr. Kromek Lóránd kézsebész
https://drkromek.hu/kezsebesz/

Dr. Kromek Lóránd ortopéd traumatológus kézsebész magánrendelésén olyan problémák hatékony kezelésével várjuk pácienseinket, mint a csípő,- térd,- és kézfájdalmak, alagútszindróma, pattanó ujj szindróma. Foglaljon időpontot online, és gyógyuljon profi kéz,- és lábsebész specialista segítségével.

Dr. Kromek Lóránd kézsebész
Biológiai fogászat - fogágybetegség kezelés magas fokon!
https://biologiaifogaszat.hu/

Fogászati rendelőnk komoly műszerekkel és szakképzett orvosokkal várja régi és új pácienseit! Rendelőnkben bármilyen típusú fog és fogágy betegséget képesek vagyunk szakszerűen kezelni, európai körülmények között!

Biológiai fogászat - fogágybetegség kezelés magas fokon!
Dr. Genda Anita
http://dranita.hu/Rolam.html

Dr. Genda Anita belgyógyász szakorvos számos kivizsgálási lehetőséggel várja pácienseit a berettyóújfalui Gróf Tisza István kórházban. Konzultációkra előjegyzéseket a recepción lehet foglalni. Keresse bizalommal tapasztalt belgyógyászunkat.

Dr. Genda Anita
Magánrendelő 13. kerület
https://pestimaganrendelo.hu

Szakképzett orvosok, páciensközpontú szemléletmód, egyszerű online időpont foglalási lehetőség, modern orvosi eszközök és műszerek, melyekkel a vizsgálatok és a kezelések is hatékonyabban, könnyebben kivitelezhetőek. Röviden összefoglalva: Pesti Magánorvosi Centrum. Számos szűrővizsgálattal igyekszünk a betegségeket még kialakulásuk előtt megállítani, a diagnosztikai lehetőségeink széles palettája segít a betegségek helyes diagnosztizálásában, magasan képzett, tapasztalt orvosaink pedig elkötelezettek a megfelelő kezelés professzionális alkalmazásában.

Magánrendelő 13. kerület
Ultrahang vizsgálat VIP
https://www.vipultrahang.hu

Budapesten és Debrecenben is elérhető, magas színvonalú ultrahang magánrendelés a VIP Ultrahangnál. Sorban állás nélkül, előzetes időpont foglalással gyorsan kézhez kaphatja a legmodernebb ultrahang berendezések által készített felvételeket, amelyek kritikus fontosságúak a helyes diagnózis felállítása érdekében. Akár a betegségmegelőzés a cél, akár a már tüneteket okozó betegségek kiderítése, kiemelten fontos az orvosok számára, hogy lássák mivel állnak szemben. Elérhető vizsgálatok a VIP Ultrahangnál: hasi ultrahang, kismedencei ultrahang, emlő ultrahang, nyaki lágyrész ultrahang.

Ultrahang vizsgálat VIP
MXdent Fogászat Budapest
https://mxdent.hu/

Az MXdent Fogászat 2008 óta várja kedves Pácienseit Budapest 2. kerületében. Fogorvos kollégáink járatosak fogpótlásban és a fogak megmentésében. Specialistánk már mikroszkópos gyökérkezelést is végez, mellyel még nagyobb az esély a fog megmentésére, és a foghúzás elkerülésére, mert saját fognál nincsen jobb. Rendelőnk saját CT-vel és panoráma röntgennel dolgozik, mely nagyban segíti a számítógépes tervezést a fogászati implantációban. Ez még pontosabb, tartósabb fogpótlást biztosít pácienseink számára akár teljes fogatlanság esetén is. Keressen fel minket, kérjen árajánlatot kötelezettség nélkül!

MXdent Fogászat Budapest
Smile Terminal - magán fogászat Budapest
https://smileterminal.hu/

Forduljon hozzánk bizalommal, bármilyen fogászati vagy esztétikai fogászati problémával kapcsolatban. A Smile Terminal magánfogászati rendelőben biztonságosan, és barátságos környezetben végzünk teljeskörű fogászati szolgáltatásokat. Fogorvosi vizsgálat, fogpótlások, ínyproblémák hatékony kezelése.

Smile Terminal - magán fogászat Budapest
Meditum Dental fogorvosi rendelő
https://meditumdental.hu

A Meditum Dental fogorvosi rendelőben a páciens családias és professzionális ellátást találhat. Nekünk mindig van időnk a páciensre, meghallgatjuk panaszát és személyre szabott kezelési tervet készítünk. Bátran fordulhat hozzánk esztétikai fogászati problémákkal, fogszabályozással, fogágyproblémával, gyermekfogászati panaszokkal. Fogászati rendelőnk a Mechwart liget közelében helyezkedik el, a Margit körúton. Könnyen megközelíthető a 11, 91 busszal, a 4,6,17,19 villamossal, a H5 HÉV-vel.

Meditum Dental fogorvosi rendelő
Orvosi sterilizáló gépek - Mielemed MPM Kft
https://mielemed.hu/ipari-keszulekek/egeszsegugyi-szocialis-intezmenyek

Vásároljon vállalkozása számára a Miele gépek hivatalos magyarországi viszonteladójától, a Mielemed MPM Kft-től laboratóriumi és egészségügyi berendezéseket, vendéglátóipari gépeket, a szépségipar és sport létesítmények mosógépeit, szárítógépeit. Professzionális minőség, kedvező áron a Mielemednél.

Orvosi sterilizáló gépek - Mielemed MPM Kft
LaserDerm anyajegy sebészet
http://www.laserderm.hu/hun/anyajegyek_kezelese.html

Biztonságos és hatékony bőrsebészeti és lézerkezelésekkel várjuk mosonmagyaróvári rendelőnkben. Bőrsebészeti, visszérsebészeti, és lézer kezelések területén nagy szakértelemmel és tapasztalattal kezeljük pácienseinket. Nézzen körül a laserderm.hu weboldalon, és keressen minket elérhetőségeinken.

LaserDerm anyajegy sebészet
Fogászat, szájsebészet Budapest
https://www.fogak.hu/hu/

Magasan képzett, kreatív fogorvosokkal és fájdalommentes, korszerű kezelésekkel várjuk a RelaxDent Implant Clinic fogászaton, ahol az általános és esztétikai fogászati kezelésektől a szájsebészetig és implantációkig mindenre tudjuk a megoldást. Jelentkezzen be online a nyugalom fogászatára!

Fogászat, szájsebészet Budapest
Dr Pellion Szilvia bőrgyógyász Budapest
http://www.drpellionborgyogyaszat.hu/

Dr Pellion Szilvia bőrgyógyászati magánrendelőjében teljes körű bőrgyógyászat, kozmetológia, orvosi esztétika és bőrsebészet szolgáltatásokkal várjuk a legmodernebb, biztonságos kezelésekkel, a gyönyörű, fiatalos, és egészséges bőrért. Kezelések és árak megtekintéséhez keresse fel weboldalunkat.

Dr Pellion Szilvia bőrgyógyász Budapest
Dr. Nagymihály Attila - szemlencse műtétek, lézeres látásjavítás
https://drnagymihaly.hu/hu/

A műlencse műtétek a ma elérhető egyik legkorszerűbb megoldást jelentik azoknak, akik szeretnék visszanyerni az éleslátás örömét akkor is, ha extrém magas dioptriát viselnek, nem akarnak többé szemüveggel bajlódni, vagy szeretnének megszabadulni a szürkehályog betegségtől. Dr. Nagymihály Attila hatalmas szakmai tapasztalata, a legkorszerűbb minőséget képviselő műlencsék és műszaki eszközök mind hozzájárulnak, hogy Ön biztonságban érezhesse magát a vizsgálatok során és a műtét napján is. A lézeres szemműtétet akkor ajánljuk Önnek, ha már elmúlt 18 éves, de még nincs 50, szemüveget vagy kontaktlencsét visel rendszeresen és homályosan lát távolra és/vagy közelre. Ha szeretné elfelejteni a szemüveg és a kontaktlencse kényelmetlenségét, akkor jöjjön el hozzám egy alkalmassági vizsgálatra. 4 lézeres szemműtétet típust kínálok a különböző anatómiájú szemekhez.

Dr. Nagymihály Attila - szemlencse műtétek, lézeres látásjavítás
Budai Szemészeti Központ - lézeres szemműtét, műlencse műtét
https://www.budaiszemeszet.hu/

Lézeres szemműtétek Magyarország legmodernebb, legkíméletesebb Ziemer LDV Z8 femtolézerével és legbiztonságosabb, legpontosabb Schwind Amaris 1050 excimer lézerével. 4 különböző lézeres látásjavító kezelést kínálunk a különböző adottságú szemekhez. Lézeres kezeléseink eredményére orvosi garanciát vállalunk. Pácienseink fájdalommentesen, néhány perc alatt szabadulnak meg szemüvegüktől! 50 év felett már közelre és távolra is szükség van szemüveg. Pácienseinknek ebben az esetben látásjavító lencseműtétet ajánlunk, hogy minden távolságra tökéletesen lássanak! Orvosaink sokéves szakmai tapasztalattal és nemzetközi ismeretekkel is rendelkeznek. Saját szakterületüknek Magyarországon és nemzetközi szinten is elismert szakemberei. Fő szolgáltatási területeink a lézeres látásjavítás, a szürkehályog kezelése, a műlencse beültetés, a glaukóma, diabetes és macula degeneráció gondozása, a szemészeti plasztikai műtétek, könnyezés miatti beavatkozások és az általános szemészeti vizsgálatok.

Budai Szemészeti Központ - lézeres szemműtét, műlencse műtét
Fogászati blog mindenkinek - Fogorvos válaszol
https://fogorvos-valaszol.hu

Fogászati panasza van, vagy csak szeretne hasznos információkhoz jutni a különböző fogászati kezelésekről? Vagy csak kíváncsi milyen házi praktikákkal tudja megőrizni fogai egészségét? Keresse fel blogunkat és kapjon választ a felmerülő kérdéseire. Fogorvosi blog mindenkinek - fogorvos-valaszol.hu

Fogászati blog mindenkinek - Fogorvos válaszol
Liget Fogászati Rendelő Szeged
http://www.ligetrendelo.hu

Tapasztalt, magas szinten képzett fogorvos csapatunk ingyenes konzultációs lehetőséggel várja fogászati rendelőnkben Szegeden, a liget szomszédságában. Fogorvosi rendelőnk általános és esztétikai fogászati kezelések mellett fogszabályozás és szájsebészeti beavatkozások terén is megoldást kínál. A fogorvosi kezeléseket kizárólag prémium fogászati anyagok felhasználásával, a lehető legmodernebb eszközökkel végezzük. Célunk, hogy minden páciensünk elégedetten, magabiztos mosollyal távozzon tőlünk. Egy Fogászat Szegeden, ahol problémáját gyorsan, fájdalommentesen és magas szakmai színvonalon orvosolják.

Liget Fogászati Rendelő Szeged
Mandula pszichológia rendelő
https://www.mandulapszicho.hu

Mandula Pszichológia Rendelőben profi szakemberek várják a párkapcsolati valamint egyéni élethelyzeti elakadásokkal küzdőket. Forduljon hozzánk bizalommal! Profi szakemberekből álló csapatunk áll rendelkezésére egyéni és párkapcsolati problémák területen. Válassza ki az Ön számára megfelelő szakembert!

Mandula pszichológia rendelő
Akupunktúra Veszprém - természetgyógyászat
http://sagodirendelo.hu

Nevem Dr. Ságodi László. Hagyományos kínai orvoslással foglalkozom. Az akupunktúra ismert komplex hatású gyógymód, mely tulajdonképpen az egész szervezet élettani egyensúlyát állítja vissza. A módszer nagyon hatásos akut és krónikus fájdalmak csökkentésére és gyógyítására. Mellette még számos más egészségügyi problémára is megoldást kínál.

Akupunktúra Veszprém - természetgyógyászat
Rába Medical Center – MRI vizsgálat
https://www.rabamedical.hu/szolgaltatasok/mri-vizsgalat

Diagnosztikai központunk kiemelten foglalkozik a különféle testrészeken végzet MR vizsgálatokkal. Ezek során gyorsan és fájdalommentesen készítik el szakorvosaink a kívánt testrészekről a szükséges MR felvételeket, melyek a precíz képalkotásnak köszönhetően a legapróbb elváltozásra is fényt derítenek. Magánrendelésünkkel lehetőséget kívántunk teremteni, hogy pácienseink várakozás nélkül végezhessék el az igényelt vizsgálatokat, és akár már azonnal megkaphassák a kiértékelt eredményeket.

Rába Medical Center – MRI vizsgálat
Mobil Állatorvos Veszprém
https://mobilallatorvosveszprem.hu/

Munkánk során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait visszük el otthonába Veszprémben és a környező településeken (Márkó, Bánd, Herend, Gyulafirátót, Szentgál, Hárskút, Lókút, Zirc, Hajmáskér, Öskü, Sóly, Nemesvámos, Veszprémfajsz, Szentkirályszabadja, Litér, Nemesvámos, Tótvázsony, Eplény, Pénzesgyőr, Bakonybél, Csehbánya, Farkasgyepű, Németbánya, Kislőd, Úrkút). A gyógyítást a sokéves tapasztalat mellett, az alap diagnosztikai eszközökön túl kiváló minőségű mobil ultrahang, valamint teljes körű labordiagnosztikai háttér segíti. A praxis célja, hogy odafigyeljen az állatok és gazdáik igényeire, valamint a mai kor szakmai követelményeinek megfelelően újra értelmezze a körzeti állatorvosi munkát. A szakmai tevékenység során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait viszi el a kliensek otthonába, hogy mind a kiskedvencek, mind a haszonállatok számára magas színvonalú ellátást nyújtson.

Mobil Állatorvos Veszprém
Ultrahang Magyarország
https://www.ultrahangvizsgalatok.hu/ultrahang-vizsgalatok

Központunkban számos ultrahang vizsgálat közül választhatnak pácienseink. Ultrahang diagnosztikai magánrendeléseinket szakorvosok végzik, korszerű berendezésekkel felszerelt rendelőnkben, amely Budapest belvárosában kapott helyet. Ultrahang vizsgálataink teljesen fájdalommentesek, felnőtteken és gyerekeken egyaránt alkalmazható. Az egyes testrészek ultrahang vizsgálata mellett, szűrőprogramok nyújtotta csomagokból is választhatnak a hozzánk látogatók, amelyek kedvezményes áron tartalmaznak több vizsgálatot egyben. További információért látogasson el oldalunkra!

Ultrahang Magyarország
Fogászat Mosonmagyaróvár, Genius-Central Dent Fogászat
https://geniusdent.hu/

A Genius-Central Dent Fogászat Mosonmagyaróvár kellemes kertvárosi részében található. Pácienseinknek minden fogorvosi szolgáltatást nagyon kedvező áron tudunk biztosítani. Az orvosi és technikai színvonal mindenben egyezik a nyugat-európaiéval: három modern fogászati rendelő KAVO fogászati székekkel, digitalizált panorámaröntgen és kisröntgen, professzionális fogfehérítés, nyugat-európai alapanyagok, saját fogtechnikai laboratórium, minden EU-konform előírásnak megfelelő felszereltség, betegbiztosítással elszámolható kezelések, betegbiztosítóval leszerződött fogászat, kedvező árak!

Fogászat Mosonmagyaróvár, Genius-Central Dent Fogászat
Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron
http://www.everdental.hu/fogmegtarto-kezelesek/fogko-eltavolitas-kurettalas- ...

Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron A fogkő eltávolítás szükségességét nem lehet elégszer hangsúlyozni! Az alapos szájhigiénia fontosságáról már kiskortól kezdve érdemes beszélni gyermekeinkkel, hogy felnőttként már berögzült, kialakult alapossága, igénye legyen az szájápolásra. A körültekintő szájápolás fontos része, a rendszeres fogorvosi ellenőrzésen való megjelenés a szükség szerinti időszakokban, de legalább évente egyszer. Fogkő eltávolítását érdemes félévente beiktatni (egyénenként változó a fogkő kialakulása). Bátran kijelenthetjük, hogy a fogkő eltávolításának kulcsszerepe van az egészséges szájhigiénia megtartásában, fogaink egészségében.

Fogkő eltávolítás, kürettálás (mélytisztítás) Székesfehérváron
Levitánia Pszichológiai Központ
http://www.levitania.hu

Levitánia pszichológiai rendelő Budapest belvárosában A Levitánia központot azért hoztuk létre, hogy a pszichológus és páciensei számára kellemes környezetet biztosítsunk a megfelelő terápiás találkozásokhoz. Egy kényelmes, elegáns pszichológiai rendelő Budapest belvárosában. ÁNTSZ által szemlézett, hangszigetelt szobák, korszerű megjelenés, megnyugtató környezet.

Levitánia Pszichológiai Központ
Dr Kelemen Ottó
https://plasztika.info.hu/

Szeretne dús kebleket? Jó helyen jár! Dr Kelemen Ottó vagyok, Budapesti plasztikai sebész. Garantálom, hogy megtalálom az Ön testi adottságaihoz megfelelő implantátumot, és a lehető legjobb kezekben lesz a műtét során!

Dr Kelemen Ottó
Bölcsességfogak
http://implantcorner.hu/szajsebeszet/bolcsessegfogak/

A bölcsességfog növése és az ebből adódó problémák… A bölcsességfog növése, növekedése örök téma. Folyamatos kétkedések, kérdések vannak körülötte. Hol helyezkedik el a bölcsességfog? A bölcsességfog növése milyen tünetekkel jár? Miért nem nőtt még ki a bölcsességfogam? Honnan tudom, hogy egyáltalán van-e bölcsességfogam? Mikor tör elő? Jön a bölcsességfogam, miért fáj ennyire? Mikor kell kihúzni a bölcsességfogat? Mit tegyek, ha rosszul nő a bölcsességfog? Félek, hogy nincs hely a bölcsességfog számára! Begyulladt a bölcsességfogam. Mit tegyek? A bölcsességfog húzás után meddig fáj? A bölcsességfog növése, áttörése gondot jelenthet akkor, amikor fogszabályzás előtt állunk. Illetve a bölcsességfog fájdalom kisugárzása az életminőséget is rontja. Mielőtt rátérnénk a megoldásra, ismerjük meg...

Bölcsességfogak
Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
https://drbucs.hu/izomatvagas-nelkuli-csipoprotezis-beultetes/

Csípőfájdalom vagy térdfájdalom gyötri már jó ideje? Előfordul, hogy estére elmúlik, de olyan is van, hogy folyton sajog? Az ízületi fájdalmat több tényező kiválthatja és megszüntetésük sokszor csak orvosi segítséggel lehetséges. Dr. Bűcs Gábor szakterülete csípőprotézis- és térdprotézis-beültetések ortopéd-traumatológiája. Hatékony és Magyarországon egyedálló műtéti eljárást végez pácienseinél, mely minimális invazív beavatkozással jár és a műtét után jelentősen csökken a felépülési idő egy szokványos csípőprotézis beültetéshez képest. Szabaduljon meg a fájdalomtól, és jelentkezzen kivizsgálásra!

Dr. Bűcs Gábor - Csípőprotézis specialista
Hegedűs Dental Fogászat - Cirkon fogpótlások központja
https://hegedusdental.hu/

Hegedűs Dental fogászat Budapest belvárosában található. Modern és teljes mértékig felszerelt fogászat. Itt minden megtalálható legyen szó fogtömésről vagy akár teljesen élethű cirkon koronákról. Fogorvosi rendelőnkben minden egy helyen található meg fogászat, fogászati röntgen, fogászati CT és saját praxis labor.

Hegedűs Dental Fogászat - Cirkon fogpótlások központja
Budai fogászati és implantológiai centrum - minőség és garancia
https://www.bmcfogaszat.hu

Felkészült, nemzetközi tapasztalattal rendelkező fogszakorvosi csapatunk várja Önt dinamikusan fejlődő új Fogászati Centrumunkban, a BMC Budai Fogászati és Implantológiai Centrumban széleskörű fogászati szolgáltatásokkal, minőségi anyagokkal és kedvező árakkal.

Budai fogászati és implantológiai centrum - minőség és garancia
Dr Torzsa Péter üzemorvos, foglalkozás-egészségügy
http://torzsapeter.hu/szolgaltatasaink/uzemorvosi-vizsgalat

A precíz, magas szakmai színvonalú üzemorvosi vizsgálat túlmutat a törvényi szabályozásban előírt prevenciós törekvéseken, a munkavállalók produktivitása összefüggésben áll az egészségügyi állapotukkal. Az időben észlelt problémák mind a megelőzésben, mind a korai, személyre szabott kezelésben fontos szerepet játszanak. Dr Torzsa Péter üzemorvos foglalkozás-egészségügyi szolgáltatásiról mindent elolvashat a weboldalán. Vizsgálatok, árak, aktualitások. Amennyiben kérdése lenne, az elérhetőségek bármelyikén gyors választ kaphat rájuk, hívjon, írjon bátran.

Dr Torzsa Péter üzemorvos, foglalkozás-egészségügy
Bőrgyógyászat magánrendelés, KOC Budapest
https://koc.hu/borgyogyaszat

A bőrgyógyászat a 21. század egyik kiemelkedően fontos területe, mely a technológiai újításoknak köszönhetően rohamos ütemben fejlődik. Nem csupán tünetek megvizsgálásával a lehetséges okokat, betegségeket tárhatjuk fel, klinikánkon a nagy hangsúlyt fektetünk a szűrővizsgálatokra, melyekkel a betegségek sok esetben megelőzhetőek, illetve a korai felismerésnek köszönhetően egyszerűbben kezelhetőek. A bőrgyógyászaton belül másik kiemelkedő ágazatunk az esztétikai bőrgyógyászat: mára már szerencsére széles körben elérhetővé váltak fiatalító, anti-aging kezelések, műtét nélkül is sokat lehet tenni az arcbőr megfiatalításáért illetve egy bőrön tapasztalható hibák megszüntetéséért. Várjuk Önt is elégedett pácienseink népes csoportjába Budapesten, a Körúti Orvosi Centrumba, Dr Papp Ildikóhoz.

Bőrgyógyászat magánrendelés, KOC Budapest
Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/nogyogyaszati-maganrendeles

Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász a Magyar Nőorvos Társaságnak, a Magyar Nőgyógyászok Endoszkópos Társaságának, az Európai Szülészeti Endoszkópos Társaságnak, a Magyar Szülészeti Nőgyógyászati Ultrahang Társaságnak aktív tagja. Az Elite Clinic Magánklinikán Debrecenben várja pácienseit, ahol teljeskörű nőgyógyászati szolgáltatásokat nyújt úgy, mint a rákszűrés, emlővizsgálat, fogamzásgátlás, és terhesgondozás. Dr. Szilvási Ferenc az Elite Clinic lézeres terápiás központjának aktív tagja. Számos intim lézeres kezelést végez a legmodernebb berendezésekkel, amelyekkel segít a menopauzával járó kellemetlen tünetek enyhítésében és a vizelettartási problémák (inkontinencia) enyhítésében.

Dr. Szilvási Ferenc nőgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/borgyogyaszat

Dr. Almádi Tamás a debreceni Elite Clinic Magánklinika bőrgyógyász-kozmetológus szakembere. Szakterülete az ekcéma, a pikkelysömör, a pattanásos (aknés) bőr és a fibrómák kezelése, az anyajegyszűrés, valamint a lézeres kezelések.

Dr. Almádi Tamás bőrgyógyász - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Elite Clinic Magánklinika
https://www.eliteclinic.hu/

A debreceni Elite Clinic Magánklinika 2015 óta üzemel a város szívében, a Bem tér 9. szám alatt. Alapítója, Dr. Molnár Csaba plasztikai sebész főorvos célja az volt, hogy a páciensek számára vidéken is elérhetővé váljon a világszínvonalú betegellátás. Esztétikai szolgáltatásaink között megtalálható a mellnagyobbítás, mellkisebbítés és mellfelvarrás, emellett a zsírleszívás, hasplasztika, arcplasztika, orrplasztika, szemhéjplasztika és a saját zsírsejtes ráncfeltöltés is helyet kapott. Az alapítás óta a plasztikai sebészeti beavatkozások mellett számos egyéb egészségügyi szolgáltatás is helyet kapott. A klinikán már elérhető a bőrgyógyszati és nőgyógyászati magánrendelés mellett a kardiológia magánrendelés is. Az intézményben az országban először került bevezetésre a saját zsírszövetből nyert őssejtekkel dolgozó Lipogems eljárás és modern lézerparkunknak köszönhetően számos lézeres kezeléseket végzünk esztétikai célból és az intim egészség visszaállítására egyaránt.

Elite Clinic Magánklinika
Dr. Fülöp Tibor - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
https://www.eliteclinic.hu/szolgaltatasok/kardiologia-maganrendeles-es-mened ...

Dr. Fülöp Tibor kardiológus-diabetológus szakember az Elite Clinic Magánklinikán végzi kardiológia magánrendelését Debrecenben. A magánklinikán minden feltétel adott a teljes körű kardiológiai kivizsgálásra, így kardiológusunk végez nyugalmi, terheléses és 24 órás EKG vizsgálatot, echocardiographia (szívultrahang) vizsgálatot, 24 órás vérnyomásmérést. A klinikán fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a kardiológiai vizsgálatok közé fel kell venni a diabetológiai szakvizsgálatot is, ugyanis napjainkban népbetegséggé vált az 1-es és 2-es típusú cukorbetegség, ami komoly szív- és érrendszeri betegségeket idézhet elő. Elengedhetetlen a komoly sztressz és ülőmunka következtében kialakuló menedzserbetegségek kiszűrése is, ezért klinikánkon mér különböző menedzserszűrési csomagok közül is választhatnak pácienseink.

Dr. Fülöp Tibor - Elite Clinic Magánklinika Debrecen
Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
http://www.zsakaizsolt.com/

Magénrendeléseimen felnőtt és gyermek ortopédiai eseteket is ellát, terápiás javaslatok, gyógytorna, új műtéti módszerek, minimál invazív csípőprotézis beültetés. A Magyar Ortopéd Társaság és a Magyar Traumatológus Társaság tagjai.

Dr. Zsákai Zsolt ortopédus
Háziorvosi állás Svájcban
http://nemetorszagi-orvosi-allasok.eumedjob.eu/svajc.html

Ha beszéli a német nyelvet, és Svájcban szeretne dolgozni háziorvosként, akkor jelentkezzen az Eumedjob orvosközvetítőnél, s irodánk megtalálja a jelentkezők számára legmegfelelőbb állásokat. Kiváló ajánlatok, modern munkakörnyezet, és kivételes anyagi juttatások várják a jelentkezőket Svájcban. Europass önéletrajzokat e-mailben várunk.

Háziorvosi állás Svájcban
Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
http://szemhejplasztika-mindenkinek.hu/

Szemhéjplasztikai beavatkozások, mindenkinek! Lehetőségek: szemhéjplasztika, ránctalanítás, lézeres ránctalanítás, botox kezelés, szálbehúzás Cím: 1027, Budapest, Margit Krt. 8-10. II. em. 12. Visszér-Med Kft. Telefon: +36 20 / 574 - 7284 Email: rendeles@szemhejplasztika-mindenkinek.hu

Szemhéjplasztika mindenkinek - Dr. Boros László
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 587 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 587 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14343