A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

ABC szerint > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:

orvos.wyw.hu

A jó szájsebész - Dr. Lászlófy Csaba
A jó szájsebész - Dr. Lászlófy Csaba
http://drlaszlofycsaba.hu/

Dr. Lászlófy Csaba szájsebész a belvárosban rendel, így könnyen megközelíthető és bármikor felkereshető,. ha baj van. De okosabb lenne, ha nem várná meg a nagy fájdalmakat, hanem előre átnézetné fogait Ön is!

drlaszlofycsaba.hu
A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
A káros stressz és szerepe a betegségek kialakulásában
http://stresszhatasok.com

Dr. Molnár Ildikó Phd. legújabb sikerkönyve. A könyv témája időszerű és igen sokakat érintő témával foglalkozik.

stresszhatasok.com
A Szív Szótára
A Szív Szótára
http://www.mnsza.hu/szivbeteg/adattar/sziv_szotara.php

Nem igazodik el a zárójelentésen? Mit is jelentenek a kardiológiában használt idegen szakszavak? Mit takar a rövidítés az orvosi leleten? Magyarul érthetőbb lenne a kifejezés, mint latinul vagy angolul? Összeállításunk segít az értelmezésben.

www.mnsza.hu
Ablak a Pocakra - Ultrahang Stúdió
Ablak a Pocakra - Ultrahang Stúdió
http://www.nemront.hu/

Stúdiónkban a legkülönfélébb ultrahangos vizsgálatokat végezzük. Igényes külsővel, klimatizált rendelővel és váróval, kedvező árakkal, de a hagyományosan magas szakmai színvonalú szolgáltatásokkal állunk az Önök rendelkezésére. Orvosaink: dr. Nahm Krisztina, dr. Egyed Zsófia

www.nemront.hu
Aesthetica Orvosi Központ
Aesthetica Orvosi Központ
http://www.aesthetica.hu/

Arcplasztikai, mellplasztikai műtétek, Alakformáló plasztikai műtétek, intimplasztika...végleges szőrtelenítés, arcfiatalítás, bőrgyógyászat, esztétikai kezelések, mezoterápia, visszerek kezelése...

www.aesthetica.hu
Akciós egészségügyi könyvek
Akciós egészségügyi könyvek
http://www.polc.hu/konyv/egeszsegugyi_konyvek/AIA/

A Polc.hu internetes áruház könyveket, hangoskönyveket, CD-ket, DVD-ket, e-könyveket és magazinokat kínál, állandó akciókkal, 15-20%-os kedvezménnyel, 1 napos futár házhozszállítás mellett. Az oldalon Magyarország közel teljes könyvválasztéka megvásárolható.

www.polc.hu
AlakStúdió
AlakStúdió
http://www.plasztikai-sebesz.hu/

AlakStúdió Plasztikai Sebészet. A plasztikai sebészet két nagy területe az esztétikai vagy szépség sebészet és a rekonstrukciós vagy helyreállító sebészet. Mellplasztika, orrplasztika, hasplasztika, zsírleszívás, gynecomastia, arcplasztika, szemhéjplasztika, fülplasztika, ajakvastagítás, ráncfeltöltés...

www.plasztikai-sebesz.hu
Albert Schweitzer
Albert Schweitzer
http://hu.wikipedia.org/wiki/Albert_Schweitzer

Albert Schweitzer alias Oganga, avagy Nagy Fehér Varázsló (Kaysersberg, Németország (ma Franciaország) 1875. január 14. – Lambaréne, Gabon, 1965. szeptember 4.) elzászi német teológus, lelkész, filozófus, orgonaművész, tanár, orvos; Nobel-békedíjas (1952).

hu.wikipedia.org
Alexander Fleming
Alexander Fleming
http://hu.wikipedia.org/wiki/Alexander_Fleming

Sir Alexander Fleming (Ayrshire, Skócia, 1881. augusztus 6. – London, 1955. március 11.) skót orvos, Nobel-díjas. Kutatási területe a baktériumkutatás, az immunológia és a kemoterápia volt. Ő volt az első, aki embereknek tífusz elleni védőoltást adott. 1928-ban ő fedezte fel a penicillint (a Penicillium notatum gombában) az influenzavírust kutatva, valamint a lizozim antiszeptikus tulajdonságát.

hu.wikipedia.org
All4dent fogászat Dunaharasztin
All4dent fogászat Dunaharasztin
http://www.all4dent.hu

All4dent fogászat szolgáltatásai: Digitális röntgen, megelőzés-Prophylaxis, esztétika és fogmegtartó kezelések, fogpótlás, parodontológiai kezelések (fogágybetegségek kezelése), szájsebészeti kezelések, implantológia. Fogszuvasodás és fogágybetegséségek megelőzése, barázdazárás, nyálteszt, elszíneződések, lepedékek eltávolítása Air Flow segítségével, harapásemelő sínek. Legmodernebb fotopolimerizációs (fényrekötő) tömések készítése, porcelán és arany betétek (inlay-k) készítése, sérült, elszíneződött fogak javítása, amalgám tömések cseréje, gyökérkezelése, fogfehérítés, fogékszer elhelyezése. Fém-kerámia koronák, fémmentes koronák és hidak, esztétikus porcelánhéjak, fogpótlások. Fogkőeltávolítás (ultrahangos deputátorra), ínygyulladások kezelése, helyreállító parodontológiai és esztétikai- és ínyműtétek. Implantáció (műgyökér beültetése), csontpótlás, állcsontgerinc felépítése. Pácienseket előzetes bejelentkezés alapján tudunk fogadni. Bejelentkezés: hétfőtől szombatig!

www.all4dent.hu
Allergia
Allergia
http://allergia.wyw.hu/

Wyw katalógus allergia, allergiás megbetegedések, tünetek, kezelés témakörben, az alábbi főbb kategóriákban: Allergia, Allergia és pollen naptár, Allergia kezelése, gyógymódok, Allergiavizsgálat, Asztma, Állatszőr-allergia, Boltok, termékek, Bőrallergia, Egyesületek, szervezetek, Ekcéma, Élelmiszerallergia, Fémallergia, Gyógyszerallergia, Háziporatka allergia, Hírek, Immunrendszer, Kozmetikai allergia, Központok, szakorvosok, Megelőzés, Napallergia, Parlagfű, Reakciók, tünetek, Rovar és méhcsípés, Szénanátha.

allergia.wyw.hu
Allergia Doktor - Dr. Söjtöry Hajnalka
Allergia Doktor - Dr. Söjtöry Hajnalka
http://www.allergiadoktor.hu/

Szent Ilona Egészségpont, 1126 Budapest, Böszörményi út 29. Dr. Söjtöry Hajnalka - allergológus, klinikai immunológus.

www.allergiadoktor.hu
allergia-orvos.hu
allergia-orvos.hu
http://www.allergia-orvos.hu/

dr. Zonda Igor, allergológus és klinikai immunológus. Allergológusként eddig szerzett tapasztalataim alapján meg vagyok győződve arról, hogy gyakorlatilag minden allergia okozta betegség eredete megfelelő allergiavizsgálat (allergia teszt, allergiavizsgálat vérből) segítségével kideríthető és időben felismerve kitűnően kezelhető, gyógyítható vagy megelőzhető. Mint allergológus az allergiás betegségek felismeréséhez, azok kezeléséhez illetve megelőzéséhez tudok segítséget nyújtani.

www.allergia-orvos.hu
Allergiateszt, allergiavizsgálat
Allergiateszt, allergiavizsgálat
http://www.allergiatunetei.hu/

Allergiateszt, allergiavizsgálat Budapesten. HMM Allergológia: allergiavizsgálat, allergiateszt, allergiás tünetek kezelése 1135 Budapest, Jász utca 33-35.

www.allergiatunetei.hu
Alternatív gyógymódok
Alternatív gyógymódok
http://alternativgyogymodok.hu/

Alternatív gyógymodok - természetgyógyászati portál. Terápiák, módszerek, betegségek, terapeuták, gyógyközpontok, képzések, természetgyógyász, terapeuta kereső.

alternativgyogymodok.hu
Amfidental Fogászat
Amfidental Fogászat
http://www.amfidental.hu

Fogászati kezelések az Amfidental fogászaton. Fogpótlás, implantáció, esztétikai fogászat. Az Amfidental nem egy tucatnyi fogorvost foglalkoztató nagyüzem vagy „mammutfogászat”; a gondos fogorvosi team célja nem is lehet más, mint a személyes bizalomra épülő, a legmagasabb követelményeknek is megfelelő „kézműves fogorvoslás”.

www.amfidental.hu
Animal állatorvosi rendelő
Animal állatorvosi rendelő
http://www.animalrendelo.hu

Állatorvosi rendelőkben modern diagnosztikai berendezések (röntgen, ultrahang, EKG, video otoscoop, mikroszkóp) támogatják a diagnosztikát, valamint számos korszerű készülék szolgálja a gyógyító munkát (elektrokauter a sebészeti ellátásban, ultrahangos fogkő eltávolító a szájhigiéniai kezelésekben, isofluranos altatógép az altatást igénylő beavatkozásoknál).

www.animalrendelo.hu
Anyajegy- és bőrrákszűrés
Anyajegy- és bőrrákszűrés
http://anyajegy-borrak-szures.hu

Az anyajegyek, és egyéb bőrdaganatok terén igen fontos a megelőzés és a folyamatos ellenőrzés. Bőrgyógyászati-onkológiai rendelőmben azonnal elvégzem ezen bőrbetegségek modern, dermatoszkópos vizsgálatát, melyeket digitális fényképezőgép segítségével digitalizálunk adatbázisunkba. Az általam elvégzett szűrővizsgálaton bőrgyógyászati-onkológiai vizsgálatokat végzünk. Szakorvosi irányaim között a gyermekbőrgyógyászati és kozmetológiai bőrgyógyászat is szerepel. Előjegyzés segítségével fogadjuk a betegeket kulturált, igényes rendelőnkben.

anyajegy-borrak-szures.hu
AOK honlapja - Debrecen
AOK honlapja - Debrecen
http://aok.unideb.hu/

A Debreceni Egyetem OEC Általános Orvostudományi Kar honlapja.

aok.unideb.hu
Aranyér?
Aranyér?
http://www.aranyer-kezeles.hu/

www.aranyer-kezeles.hu - Aranyérrel küzd? Szabaduljon meg az életét megkeserítő, kínzó fájdalmaktól. Jelentkezzen be klinikánkra!

www.aranyer-kezeles.hu
Arcfiatalító műtétek miniliftingekkel
Arcfiatalító műtétek miniliftingekkel
http://szeptest.com/arcplasztika/

Széptest Plasztikai Sebészet kiváló orvoscsapattal, a III. kerületben várja a pácienseket, akik különféle plasztikai beavatkozást szeretnének igénybe venni. A test számos testrészén vállalnak beavatkozásokat, az arc fiatalító plasztikáktól elkezdve, a mellen át, egészen a bőrig bezárólag. Kiváló szakértelem, és professzionális, modernt technikákat alkalmazva váltják valóra az álmokat.

szeptest.com
Ars Medica - Dr. Kovács Gábor
Ars Medica - Dr. Kovács Gábor
http://www.arsmedica.hu/urologia-urologus.html

A rendelést és a műtéteket Dr. Kovács Gábor urológus szakorvos végzi. Urológiai részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Az ambuláns műtéteket az első vizsgálat után többnyire azonnal, míg az egynapos urológiai műtéteket a szükséges kiegészítő vizsgálatok elvégzése után, előjegyzés alapján végezzük el.

www.arsmedica.hu
Ars Medica - Fül-orr-gégészet
Ars Medica - Fül-orr-gégészet
http://www.arsmedica.hu/ful-orr-gegeszet-rendeles.html

Ars Medica Lézerklinika - Fül-orr-gégészet: Dr. Fent Zoltán és Dr. Szabó Balázs. Fül-orr-gégészeti részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. (Orrlégzési nehezítettség, orrfolyás, gyakori orrvérzés, horkolás, nyelési panaszok, gyakori mandulagyulladás, ízérzés és szaglás panaszok, rekedtség stb.)

www.arsmedica.hu
Ars Medica Lézerklinika
Ars Medica Lézerklinika
http://www.arsmedica.hu/

Ars Medica Lézerklinika - Egynapos sebészeti központ. Célunk: biztonságos, hatékony, eredményes orvosi ellátást és ápolást nyújtani, melyet az egynapos sebészet elveiben és gyakorlatában jártas személyzet végez. Lézersebészet, plasztikai sebészet, fogászat-szájsebészet, kozmetológia...

www.arsmedica.hu
ArtReal
ArtReal
http://www.artreal.hu/

ArtReal Plasztikai sebészet. Még soha nem voltak ilyen sokrétűek a plasztikai sebészet lehetőségei. Nap mint nap új módszerek, eszközök kerülnek kifejlesztésre és alkalmazásra a tökéletes eredmény érdekében. Mindezeknek köszönhetően a plasztikai, esztétikai sebészet nyújtotta életminőség javulás már mindenki számára elérhető, a beavatkozások száma napról napra növekszik. Ebben kíván Önöknek segítséget nyújtani az ArtReal plasztikai sebészet a tudomány és technika aktuális legmagasabb szintjén.

www.artreal.hu
Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
Asklepios-Med (kutatás, fejlesztés)
http://www.asklepios-med.eu/

Az Asklepios-Med globális kollaboratív tudományos hálózatának kutatási témája a különféle memória-zavarok, kiemelt hangsúlyt fektetve az Alzheimer-kór, a vaszkuláris demencia, valamint a poszt-operatív kognitív funkció-vesztéses állapotok és egyéb társ-betegségek molekuláris mechanizmusaira. Érdeklődési körünk magában foglalja a korai diagnózis, illetve újfajta terápiás lehetőségek felállítását.

www.asklepios-med.eu
Az arab orvostudomány
Az arab orvostudomány
http://www.terebess.hu/keletkultinfo/mlaszloa.html

Magyar László András: Az arab orvostudomány. (Elektronikus kiadás: Terebess Ázsia E-Tár) Atérben és időben egyaránt kiterjedt "arab" orvostudomány jelentősége – a közhiedelemmel ellentétben – nem csupán abban állt, hogy az ókori görög orvosi ismereteket megőrizte és a nyugat számára közvetítette.

www.terebess.hu
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230