Gyermekorvos, gyermekgyógyász > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermekorvos, gyermekgyógyász > 9 weboldal. Kategória leírása: Gyermekorvos, gyermekgyógyász, gyermekorvosi rendelők.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Gyermekorvos magánrendelése Siófokon
http://gyermekorvos.co.cc/

Gyermekháziorvos Balatonboglár körzetében, magánrendelés Siófokon. Vizsgálatok: baktérium és vírusfertőzések elkülönítő diagnosztikája gyorstesztekkel /EBV, Influenza/, drog tesztek egyeztetés után, ételallergiák és intoleranciák diagnosztikája /lisztérzékenység, Food detective/, orrmelléküreg-gyulladások Proetz-kezelése, polarizált fény és színterápia, Lyme-kór diagnosztikája kullancsból, gyulladásos paraméter /CRP/ vizsgálat 1 csepp vérből, védőoltás fájdalmatlan beadása Emla krémmel és Buzzy-val

Gyermekorvos magánrendelése Siófokon
Dr Gazdag Andrea - Bácsalmás
http://www.babacska.hu/

Somogyiné dr Gazdag Andrea Eszter vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos. Bácsalmáson az I. sz gyermekorvosi körzetet vezetem immár 4. éve. Honlapomon egyrészt naprakész információt szeretnék nyújtani a pácienseimnek a körzet működéséről (munkaidő, szabadságok, oltások, akciók, stb...); másrészt minden kedves Olvasónak - nemcsak a Bácsalmáson és környékén élő szülőknek és gyerekeknek - számos, remélem hasznosítható cikket írni a gyermekápolásról, gyermekgyógyászatról.

Dr Gazdag Andrea - Bácsalmás
Gyermekorvos.hu
http://www.gyerekorvos.hu/

Dr. Gimesi Anna - Csecsemő-gyermekgyógyász, gasztroenterológus, és homeopathiás terápiát is alkalmaz. Kapcsolatban áll a II.sz. Gyermekklinika haemato-onkológiai osztályával. Jelenleg az alapellátásban dolgozik gyermekgyógyászként és gasztroenterológiás, homeopathiás magánrendelést folytat. Dr. Tausz István - 1981-ben végzett az egyetemen, majd 9 évig a Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekklinikáján dolgozott és részt vett a medikusok oktatásában. Kutatási területei - a gyermekkori vesebetegségek és csecsemôtáplálás. 18 éve házi gyermekorvos, több éve oktatja a leendô háziorvosokat gyermekgyógyászatra.

Gyermekorvos.hu
Dr. Báló Mária - Kisvilág gyermekrendelő
http://www.kisvilag.hu/

Kisvilág gyermekrendelő - Dr. Báló Mária, gyermekorvos, neonatológus, gyermek-ideggyógyász.

Dr. Báló Mária - Kisvilág gyermekrendelő
Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy
http://www.dreszter.hu/

Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy, Dr Száray Eszter.

Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy
Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász
http://www.gyerek-allergia.hu/

Allergológiai és gyermekorvosi szakrendelés. Gyermekek és felnőttek allergia vizsgálata, a leghatékonyabb módszerek az allergia kezelésére, továbbá teljeskörű gyermekorvosi szolgáltatások.

Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász
Dr. Mammel Andrea - Pécs
http://drmammel.extra.hu/

Dr. Mammel Andrea gyermekorvos honlapja. Rendelő: 7632 Pécs, Nagy Ferenc tér 9-10.

Dr. Mammel Andrea - Pécs
Dr. Kacsó Kornéia
http://www.drsiker.com

Kacsó doktornő gyermekgyógyász, családorvos, homeopata szakorvos, elektroakupunktúrás és biorezonanciás diagnoszta. 29 éve praktizál. Már egyetemista korától a természetes gyógymódok és a betegségek kialakulásának megelőzése állt az érdeklődése középpontjában és arra törekedett, hogy pácienseit is ebbe az irányba terelje. Most a fejébe vette azt, hogy az egész országot megtanítja az egészséges életmódra és a betegségek megelőzésére.

Dr. Kacsó Kornéia
Mackórendelő
http://www.mackorendelo.hu/

Szeretettel várjuk a babákat, mamákat és papákat egy gyermekközpontú magánrendelőnkben, ahol a legnagyobb szakértelemmel és családi hangulatban zajlanak a foglalkozások, terápiák, kezelések…

Mackórendelő
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175