Gyermekorvos, gyermekgyógyász > Orvosok - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Gyermekorvos, gyermekgyógyász > 12 weboldal. Kategória leírása: Gyermekorvos, gyermekgyógyász, gyermekorvosi rendelők.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Gyermekorvos magánrendelése Siófokon
Gyermekorvos magánrendelése Siófokon
http://gyermekorvos.co.cc/

Gyermekháziorvos Balatonboglár körzetében, magánrendelés Siófokon. Vizsgálatok: baktérium és vírusfertőzések elkülönítő diagnosztikája gyorstesztekkel /EBV, Influenza/, drog tesztek egyeztetés után, ételallergiák és intoleranciák diagnosztikája /lisztérzékenység, Food detective/, orrmelléküreg-gyulladások Proetz-kezelése, polarizált fény és színterápia, Lyme-kór diagnosztikája kullancsból, gyulladásos paraméter /CRP/ vizsgálat 1 csepp vérből, védőoltás fájdalmatlan beadása Emla krémmel és Buzzy-val

gyermekorvos.co.cc
Dr Gazdag Andrea - Bácsalmás
Dr Gazdag Andrea - Bácsalmás
http://www.babacska.hu/

Somogyiné dr Gazdag Andrea Eszter vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos. Bácsalmáson az I. sz gyermekorvosi körzetet vezetem immár 4. éve. Honlapomon egyrészt naprakész információt szeretnék nyújtani a pácienseimnek a körzet működéséről (munkaidő, szabadságok, oltások, akciók, stb...); másrészt minden kedves Olvasónak - nemcsak a Bácsalmáson és környékén élő szülőknek és gyerekeknek - számos, remélem hasznosítható cikket írni a gyermekápolásról, gyermekgyógyászatról.

www.babacska.hu
Dr. Róna Piroska gyermekorvos
Dr. Róna Piroska gyermekorvos
http://dr.ronapiroska.hu/

Dr. Róna Piroska 1991-ben szakvizsgázott csecsemő és gyermekgyógyászatból. Egy év németországi gyógyszerkutatási tevékenység után 15 éve a Kútvölgyi Gyermekrendelőben házi gyermekorvosként dolgozik, ahol szakrendelők, labor és röntgen is rendelkezésre áll. A hugyúti fejlődési rendellenességeben és psychiatriai betegségekben szenvedő gyerekek háziorvosi ellátásában mélyítette el ismereteit. Német és angol ajkú betegek ellátását is vállalja.

dr.ronapiroska.hu
Gyermekorvos.hu
Gyermekorvos.hu
http://www.gyerekorvos.hu/

Dr. Gimesi Anna - Csecsemő-gyermekgyógyász, gasztroenterológus, és homeopathiás terápiát is alkalmaz. Kapcsolatban áll a II.sz. Gyermekklinika haemato-onkológiai osztályával. Jelenleg az alapellátásban dolgozik gyermekgyógyászként és gasztroenterológiás, homeopathiás magánrendelést folytat. Dr. Tausz István - 1981-ben végzett az egyetemen, majd 9 évig a Semmelweis Egyetem I.sz. Gyermekklinikáján dolgozott és részt vett a medikusok oktatásában. Kutatási területei - a gyermekkori vesebetegségek és csecsemôtáplálás. 18 éve házi gyermekorvos, több éve oktatja a leendô háziorvosokat gyermekgyógyászatra.

www.gyerekorvos.hu
Dr. Szántai Dóra - Balatonalmádi
Dr. Szántai Dóra - Balatonalmádi
http://szantaidoktor.hu/

Dr. Szántai Dóra gyermekorvos Balatonalmádi. Ezt a weboldalt elsősorban praxisomba tartozó betegim és szüleik számára készítettem. Remélem, itt minden fontos információt megtalálnak. Rendelő helye: Balatonalmádi Baross Gábor u. 32.

szantaidoktor.hu
Dr. Báló Mária - Kisvilág gyermekrendelő
Dr. Báló Mária - Kisvilág gyermekrendelő
http://www.kisvilag.hu/

Kisvilág gyermekrendelő - Dr. Báló Mária, gyermekorvos, neonatológus, gyermek-ideggyógyász.

www.kisvilag.hu
Dr. Szabó Ágota - Eger
Dr. Szabó Ágota - Eger
http://www.drszaboagota.hu/

Dr. Szabó Ágota - Homeopátiás orvos, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos.

www.drszaboagota.hu
Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy
Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy
http://www.dreszter.hu/

Gyermekorvosi Rendelő Biatorbágy, Dr Száray Eszter.

www.dreszter.hu
Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász
Dr. Csáki Csilla allergológus, gyermekgyógyász
http://www.gyerek-allergia.hu/

Allergológiai és gyermekorvosi szakrendelés. Gyermekek és felnőttek allergia vizsgálata, a leghatékonyabb módszerek az allergia kezelésére, továbbá teljeskörű gyermekorvosi szolgáltatások.

www.gyerek-allergia.hu
Dr. Mammel Andrea - Pécs
Dr. Mammel Andrea - Pécs
http://drmammel.extra.hu/

Dr. Mammel Andrea gyermekorvos honlapja. Rendelő: 7632 Pécs, Nagy Ferenc tér 9-10.

drmammel.extra.hu
Dr. Kacsó Kornéia
Dr. Kacsó Kornéia
http://www.drsiker.com

Kacsó doktornő gyermekgyógyász, családorvos, homeopata szakorvos, elektroakupunktúrás és biorezonanciás diagnoszta. 29 éve praktizál. Már egyetemista korától a természetes gyógymódok és a betegségek kialakulásának megelőzése állt az érdeklődése középpontjában és arra törekedett, hogy pácienseit is ebbe az irányba terelje. Most a fejébe vette azt, hogy az egész országot megtanítja az egészséges életmódra és a betegségek megelőzésére.

www.drsiker.com
Mackórendelő
Mackórendelő
http://www.mackorendelo.hu/

Szeretettel várjuk a babákat, mamákat és papákat egy gyermekközpontú magánrendelőnkben, ahol a legnagyobb szakértelemmel és családi hangulatban zajlanak a foglalkozások, terápiák, kezelések…

www.mackorendelo.hu
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 571 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 571 | Várakozó linkek: 12 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14230