Fül-orr-gégész > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Fül-orr-gégész > 11 weboldal. Kategória leírása: Fül-orr-gégész orvosok, rendelők.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Ars Medica - Fül-orr-gégészet
http://www.arsmedica.hu/ful-orr-gegeszet-rendeles.html

Ars Medica Lézerklinika - Fül-orr-gégészet: Dr. Fent Zoltán és Dr. Szabó Balázs. Fül-orr-gégészeti részlegünkön járóbeteg és egynapos sebészeti ellátási formában végezzük a vizsgálatokat és a beavatkozásokat. Rendelésünkön elsősorban a műtéti beavatkozást igénylő panaszok kivizsgálásával foglalkozunk. (Orrlégzési nehezítettség, orrfolyás, gyakori orrvérzés, horkolás, nyelési panaszok, gyakori mandulagyulladás, ízérzés és szaglás panaszok, rekedtség stb.)

Ars Medica - Fül-orr-gégészet
Fülspecialista
http://www.fulspecialista.hu/

Dr. med. habil. Vass Zoltán Az orvostudomány kandidátusa Fül- orr- gége és audiológus szakorvos. Fül- Orr- Gégészeti és Audiológiai Magánambulancia. H-6724 Szeged Kálvária sgt. 51

Fülspecialista
Fül-orr-gégészetről érthetően
http://www.ful-orr-gege.hu/

Fül-orr-gégészet oldalunk megpróbál válaszokat adni a fül-orr-gégészettel kapcsolatos összes tünetre, betegségre! Kezelési és rendelési információk. Dr. Juhász Zsuzsanna szolgálatvezető orvos, fül-orr-gégészet és allergológia.

Fül-orr-gégészetről érthetően
Ju-Med Egészség Centrum
http://www.jumed.hu/fulorrgegeszet.html

Fül-orr-gégészet és allergológia másképp - Ju-Med Egészség Centrum.

Ju-Med Egészség Centrum
Dr. Radvánszky Ferenc
http://www.fulorrgege.eu/

Jelenleg a Fővárosi Önkormányzat Péterfy Sándor Utcai kórház Fül-orr-gége és Fej-nyaksebészeti Osztályán dolgozok Dr. Huszka János vezetése alatt.

Dr. Radvánszky Ferenc
Meditrex Kft.
http://www.meditrex.hu/

Fül-orr-gégészeti magánrendelőnk már több mint 10 éve működik a 11.kerületben. Fül-orr-gégészeti panaszokkal hozzánk forduló betegeket fogadunk, felnőtteket és gyermekeket egyaránt.

Meditrex Kft.
Dr. Lehr Edina fül-orr-gégész magánrendelés Budapest 2 kerület
http://www.fulorrgegemedical.hu/

Dr. Lehr Edina fül- orr- gégész szakorvos, homeopata és természetgyógyász vagyok. 1993-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1997-ben Fül- orr- gégészeti szakvizsgát tettem, jeles eredménnyel. 1998-tól a II. kerületi Önkormányzat Egészségügyi Szolgálatának Rendelőintézetében folytattam gyógyító tevékenységemet, először a Kapás utcában, majd 2000-től 2013. decemberéig a Községház utcai rendelőben. A járóbeteg ellátásban szerzett 20 év tapasztalat alapján gyakran felmerült az alternatív gyógymódok iránti igény ezért továbbképeztem magam ebben az irányban is. 2011-­ben természetgyógyász, 2012­-ben fitoterapeuta vizsgát tettem. Magánrendelésemen feszültségoldó, barátságos környezetben, a legkorszerűbb műszereken túl, biztosított az idő a panaszok meghallgatására és a javaslatok átbeszélésére. A páciensek igényeit, a lehetőségekhez képest figyelembe véve alkalmazom, a hagyományos és szelíd gyógymódokat, illetve ezek kombinációit.

Dr. Lehr Edina fül-orr-gégész magánrendelés Budapest 2 kerület
Nózi - Fül - orr - gégészet
http://nozi.hu/

Rendelőnkben a fül - orr - gégészeti problémák megelőzésére, valamint kialakult betegésgek esetán ezek kezelésére fektetjük a hangsúlyt. Látogasson el weboldalunkra, tudjon meg többet rólunk!

Nózi - Fül - orr - gégészet
Dr. Süveges Kinga - Fundafon szakorvos.
http://fundafon.hu/bemutatkozas

A honlapon amellett, hogy részletesen ismerhetjük meg a Fundafon halláscentrum szolgáltatásait a szakorvosokról is informálódhatunk a honlap segítségével. Kattints bátran és ismerkedj részletesen a Fundafon hallással.

Dr. Süveges Kinga - Fundafon szakorvos.
Fülészet Budapesten minden hétköznap és hétvégén is
http://ezustfenyklinika.hu

Tisztelt olvasó! Cégünk Budapesten tevékenykedik és a fő tevékenységünk: Gyermek és felnőtt fül-orr gégészet, fülészet. Számos fülészet klinika közűl mi abban különbözünk hogy bejelentkezés nélkül is és akár hétvégén is fogadjuk betegeinket. Tapasztalt orvosaink már számos éve foglalkoznak a szakterületükön. Folyamatosan a legmodernebb berendezéseink és szaktudásunk adjuk a kedves betegeknek. Szolgáltatásaink: hétvégi fül-orr-gégészeti ügyelet, fül-orr-gégészet, allergia vizsgálat, idegsebészet, horkolás vizsgálat.

Fülészet Budapesten minden hétköznap és hétvégén is
Fül orr gégészet magánrendelés szombaton is - Árvai-Barta MED
http://arvai-barta.hu/ful-orr-gegeszet

Árvai-Barta MED magánklinika Budapesten, a 16. kerületben kínál fül orr gégészeti magánrendelést. Empatikus, családi környezetben várják a kórházi háttérrel rendelkező fül orr gégészek a gyógyulni vágyó betegeket. Gyermek és felnőtt fül orr gégészet mellett allergológiai vizsgálatok, csecsemő és felnőtt hallázsvizsgálat, rákszűrés és akupunktúrás kezelések tevékenységi területként szolgál.

Fül orr gégészet magánrendelés szombaton is - Árvai-Barta MED
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175