Egészségügyi portálok > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Egészségügyi portálok > 14 weboldal. Kategória leírása: Egészségügyi portálok.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Weborvos.hu
http://www.weborvos.hu/

Weborvos.hu - Online egészségügyi Magazin. Egészségmagazin orvosoknak, betegeknek. Hírek, lapszemle, regionális hírek, egészségpolitika, szakmai oldalak, témaoldalak, fórum.

Weborvos.hu
Kamaszpanasz
http://www.kamaszpanasz.hu/

Fiataloktól fiataloknak - KamaszPanasz, a hely, ahol minden testi-lelki bajodra választ kaphatsz.

Kamaszpanasz
medizona.hu
http://medizona.hu/

A medizona.hu a HVG Kiadó Zrt egészségügyi portálja.

medizona.hu
InforMed
http://www.informed.hu/

InforMed - Megbízható és naprakész egészségügyi információ - Orvosoktól Önnek. Health and Medicine orvosi, egészségügyi és életmód portál.

InforMed
Egészség, betegség - Egészségkalauz.hu
http://www.egeszsegkalauz.hu/

Egészség, betegség, betegségleírások, ingyenes orvosi tanácsadás, gyógyszerkereső, tápanyagtáblázat, laborvizsgálatok. Friss egészségügyi hírek.

Egészség, betegség - Egészségkalauz.hu
Betegszoba.hu
http://www.betegszoba.hu/

Betegszoba.hu - gyógyulás szájról szájra. Magyarország első számú kortörténet megosztó egészségügyi közösségi portálja.

Betegszoba.hu
HáziPatika
http://www.hazipatika.com/

Széleskörű információk az egészség minden területéről. Tesztek, Kalkulátorok, programok, áruház, gyógyszerkereső, patika kereső. Egészség, betegség, életmód.

HáziPatika
Impulser Magazin - egészség-életmód portál
http://www.impulsermagazin.com/hu

Impulser Magazin - egészség-életmód portál. Tippek, tanácsok, érdekességek naponta frissülő oldalunkon! Kozmetikumokról, táplálkozási tanácsokról, lakberendezési tippekről, egészségesen élő hírességekről, szép városokról, különböző mozgásformákról, gyógymódokról és még sok minden másról olvashat magazinunkban. Felveheti a kapcsolatot a szerkesztőkkel, és e-mailben teheti fel kérdéseit, hozzászólásait. Csatlakozhat az oldalt kedvelők táborához, és követhet bennünket Facebook-on is!

Impulser Magazin - egészség-életmód portál
Videoklinika
http://videoklinika.hu/

Videoklinika - Egészség élőben. Nálunk hiteles hazai szakemberek konzultálnak. A portál oldalain több mint 30 orvos videófilmekben, laikusok számára is érthetően írja körül egy betegség, vagy életkor szerinti biológiai folyamat okát, kialakulását és annak kezelését. Orvosaink és felkért vendégeink élő online rendeléseket is tartanak, amelyben a beérkezett kérdésekre azonnal, egyenes adásban adnak választ.

Videoklinika
Impulser - egészség mellékhatások nélkül
http://www.impulser.com/hu

Cégünk, az Impulser, orvosok, természetgyógyászok, kutatók és fizikusok segítségével évek óta azon fáradozik, hogy a legjobb komplementer, azaz kiegészítő, gyógyszermentes megoldásokat kínálja az egészségesebb életmód után érdeklődőknek. Az Impulser azzal a küldetéssel alakult, hogy mindenki számára eljuttassa a gyógyszermentes egészségvédelem eszközeit. Terápiás eszközeink használatával a szervezet öngyógyító folyamatának beindítását segítjük elő, megakadályozzuk az elsavasodást, helyreállítjuk testünk biológiai egyensúlyát, aktiválhatjuk szunnyadó energiáinkat, erősíthetjük immunrendszerünket.

Impulser - egészség mellékhatások nélkül
WEBBeteg - Orvosoktól betegeknek, hitelesen
http://www.webbeteg.hu/

WEBBeteg egészségügyi portál – Betegségek, egészségmegőrzés, egészségügyi hírek és adattárak. A WEBBeteg.hu a hiteles orvosi tájékoztatás elkötelezett híve, teljes körű és szakmailag hiteles információval szolgáljon betegek és a betegséget megelőzni akaró emberek számára; felhívja a figyelmet az egészségtudatos magatartásra; fórumot teremtsen az egészségügyi problémákkal küzdő internetezőknek, illetve az orvosok és betegek közötti kommunikáció számára.

WEBBeteg - Orvosoktól betegeknek, hitelesen
Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin
http://drinfo.hu/

A Dr.Info Egészség és Életmódmagazin célja a betegségben szenvedők és egészséges életmód iránt érdeklődők lehető legjobb kiszolgálása, informálása.

Dr.Info - Egészség és Életmódmagazin
Vitalport.hu
http://www.vitalport.hu

Magyar orvosokból és mérnökökből álló kutató-fejlesztő csoport 10 éves kutatómunka során kidolgozta azt a rendszert, amely mérföldkőnek számít. Ez a IBR System, vagyis az Integrált Biológiai Szabályozó Rendszer. Nekik sikerült a világon először olyan bioelektromos jelsorozatokat elvezetni a testfelületről, amelyeket a beteg szervezete a berendezés által előállított speciális jelsorozatokra adott. A feltalálók egzaktan meg tudták mérni és grafikusan megjeleníteni a betegek szervezetének speciális, indukált bioelektromos jelzéseit. Ezt alkalmazzák kitűnő eredménnyel a diagnosztikában és a terápiában. A beteg szervezetének saját, elektromos válaszait használják fel ahhoz, hogy a páciens önszabályozó, öngyógyító folyamatait serkentsék, optimalizálják.

Vitalport.hu
Mediáció
http://www.mediatortanacsado.hu/

www.mediatortanacsado.hu - Családi konfliktushelyzetek okainak feltárása, megoldása szakember segítségével. Sándor Piroska mediátor tanácsadó.

Mediáció
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175