Belgyógyász, belgyógyászat > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Belgyógyász, belgyógyászat > 9 weboldal. Kategória leírása: Belgyógyász szakorvosok, belgyógyászat.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Dr. Hummel Zoltán
http://drhummel.hu

Dr. Hummel Zoltán, a béltisztítás (méregtelenítés), a bélflóra-helyreállítás és a székletszabályozás szakértőjének oldala. Minden betegséget valamilyen gyulladás előz meg. Az immunrendszer 70%-a a belekben található és a belek rejtett gyulladásai a felelősek a komoly betegségek kialakulásáért.

Dr. Hummel Zoltán
Dr. Juhász Márk
http://www.juhaszmarkdr.hu/

Dr. Juhász Márk belgyógyász és gasztroenterológus szakorvos weboldala.

Dr. Juhász Márk
Dr. Hunyi László
http://www.oxigenozonkezeles.hu/

Dr. Hunyi László belgyógyász, angiológus szakorvos. Az oxigén-ózon keverékének gyógyászati és kozmetikai alkalmazása a legmodernebb felszerelés és segédeszközök igénybevételével.

Dr. Hunyi László
Dr. Berki Emilia
http://www.kolonhidroterapia.hu/

Dr. Berki Emilia - Belgyógyász, háziorvos, foglalkozásorvostan szakorvos.

Dr. Berki Emilia
Dr. Bojti István
http://sites.google.com/site/drbojtiistvan/

Dr. Bojti István weboldala. Általános belgyógyászat, belgyógyászati rendelés.

Dr. Bojti István
Dr. Fulcz Ágnes
http://www.fulczagnes.hu/

Dr. Fulcz Ágnes belgyógyász, endokrinológus, diabetológus szakorvos - Veszprém. A megyei kórház Belgyógyászati Centrumának főorvosaként endokrin-anyagcsere részleget vezetek, mellette részt veszek a cukorbetegek járóbeteg ellátásában is. Tanfolyamokat tartok inzulinnal kezelt cukorbetegek részére dietetikus és gyógytornász bevonásával, ahol a betegek megismerkedhetnek az életvitel, a mozgás és a diéta gyógyszeres kezeléssel megegyező fontosságáról. Az endokrinológián belül leggyakrabban a pajzsmirigy betegségek kivizsgálását és kezelését végzem, de gyakran fordulnak hozzám petefészekbetegségek, meddőség, az agyalapi mirigy okozta elváltozások (pl. rendellenes tejelválasztás) miatt is.

Dr. Fulcz Ágnes
Dr. Kolbenheyer Erik
http://www.vastagbelrakszures.hu/

Dr. Kolbenheyer Erik - belgyógyász-gasztroenterológus szakorvos és endoszkópos orvos.

Dr. Kolbenheyer Erik
Sümeghi Magánrendelő Budapest
http://sumeghi.hu/

Szeretné, ha megbízható üzemorvos vizsgálná át tetőtől talpig alkalmazottait? Válassza a Sümeghi Magánrendelő szolgáltatásait, ők segítő kezet nyújtanak! A belgyógyászat területén olyan létfontosságú vizsgálatokat végeznek, mint a véralvadás analízis, a daganatos betegségek feltérképezése, vese-és májfunkció vizsgálatok. Gondoljon saját testi/lelki épségére is! Javasoljuk, hogy magánemberként is évente legalább egyszer menjen el szűrővizsgálatokra. Kezdje meg a harcot a betegségek ellen, előzze meg kialakulásukat!

Sümeghi Magánrendelő Budapest
Dr. Genda Anita
http://dranita.hu/Rolam.html

Dr. Genda Anita belgyógyász szakorvos számos kivizsgálási lehetőséggel várja pácienseit a berettyóújfalui Gróf Tisza István kórházban. Konzultációkra előjegyzéseket a recepción lehet foglalni. Keresse bizalommal tapasztalt belgyógyászunkat.

Dr. Genda Anita
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175