Az orvos válaszol > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Az orvos válaszol > 12 weboldal. Kategória leírása: Az orvos válaszol, orvos tanácsadás online.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
InforMed - Az orvos válaszol
http://www.informed.hu/betegsegek/az_orvos_valaszol

Az Orvos Válaszol rovat orvosai számára tehet fel kérdést. A válaszoló orvosok adatlapján megtekintheti rövid bemutatkozásukat, szakmai tevékenységüket.

InforMed - Az orvos válaszol
orvos válaszol - Weborvos.hu
https://weborvos.hu/orvos_valaszol/

Orvos válaszol. Kérdéseikre e rovaton keresztül, néhány napon belül válaszolnak a szakorvosok. Szakorvosaink tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csak tájékoztató jellegűek.

orvos válaszol - Weborvos.hu
Kérdezzen szakorvosainktól!
https://www.ismertorvos.hu/kerdezes

orvostudakozó.hu - Az orvos válaszol - Kérdezzen szakorvosainktól!

Kérdezzen szakorvosainktól!
Dr.Info - Orvos Válaszol
http://drinfo.hu/kereso/orvos-valaszol

Orvos Válaszol. Az alábbiakban, szakterületre, vagy egy adott orvosra kattintva felteheti kérdését. Kérdéseikre érkezési sorrendben válaszolunk. Szakorvosaink tanácsai nem helyettesítik az orvosi vizsgálatot, csak tájékoztató jellegűek.

Dr.Info - Orvos Válaszol
Egészségkalauz: Orvos válaszol
http://www.egeszsegkalauz.hu/orvos-valaszol

Orvos válaszol rovatunkat azért hoztuk létre, hogy Ön elküldhesse egészségügyi problémáját orvos szakértőinknek. A beérkezett levelekre legkésőbb 5 munkanapon belül válaszolunk, és a legérdekesebb levelek és válaszok megjelennek az oldalunkon is. Nem válaszolunk a kérdésre, ha nem értelmezhető vagy nem témába illő. A válaszról Ön e-mailben kap értesítést.

Egészségkalauz: Orvos válaszol
Orvosi másodvélemény kérés online
http://masodvelemeny.hu

A masodvelemeny.hu oldalon nyújtott szolgáltatás keretében Ön meglévő, konkrét orvosi problémára kérhet független orvosi szakvéleményt, azaz felülvizsgáltathat egy korábbi orvosi diagnózis, javaslatot. Ezzel eloszlathatja kételyeit, dilemmáit, ha komoly döntéshelyzet előtt áll egy beavatkozást, műtétet, kezelést illetően. Esetleg előfordulhat az is, hogy valósak voltak aggályai, és az orvosi másodvélemény által máris rátalál a megfelelő gyógyító eljárásra. A következő szakterületeken tudunk Önnek segíteni: gyerekgyógyászat, nőgyógyászat, sebészet, belgyógyászat. A másodvélemény kérésekor csatolhatja korábbi leleteit, dokumentumait, akár fotó vagy videó felvételeit is. A kiválasztott orvos néhány napon belül válaszol a beérkezett kérdésre, melyről Ön e-mailen értesítést kap.

Orvosi másodvélemény kérés online
moyo - Az egészséges közösség
http://www.moyo.hu/

Egészséggel, életmóddal kapcsolatos kérdések. Böngéssz életmóddal, egészséggel, betegséggel, tünetekkel kapcsolatos kérdések között, vagy tegyél fel új kérdést!

moyo - Az egészséges közösség
Kamaszpanasz - Szakértő válaszol
http://www.kamaszpanasz.hu/szakerto

Kérdésed van? Tedd fel bátran! Olyan gondokkal küzdesz, melyeket nem szívesen beszélnél meg szemtől szemben senkivel, de érdekelnek a válaszok? Kérdezd meg orvos szakértőinktől, és biztosan választ lelsz égető problémáidra!

Kamaszpanasz - Szakértő válaszol
Dr. Háziállat
http://www.haziallat.hu/dr-haziallat/

Az alábbi oldalakon a haziallat.hu szakemberei válaszolnak olvasóink kérdéseire. Kérdezés előtt kérjük, bizonyosodj meg, hogy a kérdés és a hozzá tartozó válasz még nem olvasható az oldalon. Ne feledd, hogy az online tanácsadás nem minden esetben helyettesíti a személyes konzultációt! Sürgős esetben kérjük azonnal fordulj állatorvoshoz, szakemberhez!

Dr. Háziállat
C vitamin túladagolás? Lehetséges?
http://cvitamin1000.hu/c-vitamin-tuladagolas.html

C vitamin túladagolás? Lehetséges? Az orvos válaszol. Sajnos nincs minden orvos még teljesen tisztában minden vitamin minden aspektusával, de nálunk a valódi hiteles információkat találod meg garantáltan a c vitaminról és, hogy lehetséges-e túladagolni.

C vitamin túladagolás? Lehetséges?
Fogorvos Info - Kérdezz!
http://www.fogorvosinfo.hu/?us=fogorvos_valaszol

Fogorvos Info - Kérdezz! A szakember válaszol! Kérjük, bátran tegye fel kérdéseit minden fogorvosláshoz és fogtechnikához kapcsolódó témában!

Fogorvos Info - Kérdezz!
Kérje fogorvos tanácsát
http://www.esztetikaifogaszat.hu/fogorvos-tanacsadas.html

Amennyiben problémája van a fogával, de nincs ideje fogorvoshoz menni, kérje Dr Volom András tanácsát az interneten. Minden kérdésre gyors és szakszerű választ kaphat z érdeklődő, ezután eldöntheti, hogy felkeresi-e a rendelőt, vagy megoldható a fogászati probléma fogorvos nélkül is.

Kérje fogorvos tanácsát
Hirdetések
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175