Szemész, szemészet > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Szemész, szemészet > 19 weboldal. Kategória leírása: Szemész, szemészet.

orvos.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Dr. Budai Anikó
http://www.drbudaianiko.hu/

Dr. Budai Anikó, szemész szakorvos, akupunktúrás orvos. Szemakupunktúrás kezelések.

Dr. Budai Anikó
Optik+Med Sasszemklinika
https://www.optikmed.hu/

Klinikánk kizárólag a hagyományos lézerkezeléseknél korszerűbb, bizonyítottan élesebb látást nyújtó Sasszem-Lézerkezelés-t végzi. A Sasszem-lézerkezelés a technika fejlődésének köszönhetően biztonságosabb, eredményesebb, mint elődei. A világon elérhető legkorszerűbb technikának köszönhetően a Sasszem-kezeléssel élesebb lesz a látása, mint bármely más, hagyományos lézerkezeléssel lenne.

Optik+Med Sasszemklinika
Dr Daróczi János
http://www.szemgyogyito.hu/

Dr Daróczi János, szemész főorvos, természetgyógyász, szemtréner, fülakupunktúrás addiktológus honlapja. Szemészeti magánrendelés - Fülakupunktúra - Íriszdiagnosztika.

Dr Daróczi János
Dr. Szem Egészségközpont
http://www.alternativszemdr.hu/

Egészségközpont orvosi és természetgyógyászati szembetegek részére. Dr. Ozsváth Mária, szemész. Tudja-e Ön, hogy mivel foglalkozik az alternativszemdr? Prevenciós Látás gondozással. Hogyan? Úgy, hogy ötvözi az orvosi módszereket, a képesített szemtrénerek módszereivel és a látszerészek tudásával.

Dr. Szem Egészségközpont
Dr Sági Péter - szemész szakorvos Sopron
http://www.sagidr.hu/

Dr Sági Péter - szemész szakorvos Sopron, Mátyás Király u. 28. 4 éve működő szemészeti magánrendelésem, alkalmas teljes körű járóbeteg-szemészeti szakellátásra. Előzetes időpont egyeztetés alapján, várakozás, sorban állás nélkül nyújtunk gyors és hatékony szemvizsgálatot minden korosztálynak. Rendelkezésére állunk a szűrővizsgálattól, a szemüvegfelíráson át, a szemészeti kisműtétekig. Keressen fel minket, és orvosoljuk problémáját.

Dr Sági Péter - szemész szakorvos Sopron
Dr. Kardos Mária
http://www.szemvizsgalat.hu/

Dr. Kardos Mária szemész szakorvos. Bízom benne, hogy honlapomon megtalálja az önt érintő információt és ezután személyesen is segítséget nyújthatok Önnek. Szolgáltatásaim összefoglalásában azokat a szemészeti problémákat találja meg, amelyekkel pácienseim legnagyobb része fordul hozzám. Részletesebb tájékoztatót talál a lézeres korrekciós szemműtétről, melyre napról-napra többen szánják el magukat. Rendelő: Szeged, Madách u.2.

Dr. Kardos Mária
BabaSzemész
http://www.babaszemesz.hu/

BabaSzemész - Szemvizsgálat babáknak, gyermekeknek. A BabaSzemész egy olyan új, egyedülálló, babáknak és gyermekeknek szóló szemvizsgálat, amellyel kiszűrhetők a csecsemők veleszületett szemészeti funkcionális eltérései. Minden olyan esetben, amikor egy gyermek nem tud még megfelelően, illetve megbízhatóan visszajelezni a látás minőségéről, a vizsgálat fényt deríthet különböző eltérésekre.

BabaSzemész
Dr. Szakonyi Éva szemész szakorvos
http://www.drszakonyieva.hu/

Dr. Szakonyi Éva szemész szakorvos Rendelő: Székesfehérvár, Kossuth utca 14. - Udvarház 1. emelet

Dr. Szakonyi Éva szemész szakorvos
Optimum - Látásjavító lézerközpont
http://www.optimuminfo.hu/

Lézeres dioptriakorrekció: Az Optimum Látásjavító Lézerközpont sokéves tapasztalattal rendelkező szemész szakorvosai kézen fogják Önt - az első találkozástól egészen a teljes gyógyulásig.

Optimum - Látásjavító lézerközpont
Ratkay Imola - lézeres látásjavító műtétek
http://www.eleslato.hu/

Ratkay Imola - lézeres látásjavító műtétek. Teljeskörű computeres szemvizsgálat, szemüveg felírás, kontaktlencse rendelés.

Ratkay Imola - lézeres látásjavító műtétek
Szemlátomás Optika - Szakorvosi vizsgálat
http://www.szemlatomas.hu/

Dunaharasztin 2006. májusában nyitottuk meg optikai szaküzletünket, ahol nyitvatartási időben, előre egyeztetett időpontban szemész szakorvosok állnak pácienseink rendelkezésére. Kontatklencse rendelés, computeres szemvizsgálat, szemnyomás mérés, szemfenék vizsgálat történik a látásvizsgálat mellett.

Szemlátomás Optika - Szakorvosi vizsgálat
Optik-Med Sasszemklinika
http://sasszemklinika.hu/

Az OPTIK-MED 15 év szakmai tapasztalata és több mint 60.000 elvégzett lézeres szemműtét alapján nagyon nagy pontossággal előre tudja jelezni a lézeres kezelés várható eredményét. Az alkalmassági vizsgálatot követően megtapasztalhatja és írásba rögzítve is megkapja, hogy milyen eredmény várható az Ön esetében, ha úgy reagál a lézerkezelésre, ahogy a páciensek 99%-a. Az OPTIK-MED Sasszemklinikán olyan szabályok érvényesek, amelyek messze meghaladják a magyar egészségügyi előírásokat, megfelelnek az Európai Unió és a világ legszigorúbb egészségügyi hatósága, az amerikai FDA előírásainak is.

Optik-Med Sasszemklinika
Lézeres olvasószemüveg kezelés
http://www.olvasoszemuveg.hu

Az Optik-Med Sasszemklinika rendelkezik a lézerkezelések terén messze a legnagyobb tapasztalattal hazánkban. Nem ígérünk olyat, amit nem tudunk teljesíteni. Pontosan megmondjuk milyen eredményt tudunk elérni a lézeres olvasószemüveg kezeléssel, s erre garanciát is vállalunk. Pácienseinket előjegyzés alapján, előre egyeztetett időpontban fogadjuk.

Lézeres olvasószemüveg kezelés
Orbident Lézercentrum Debrecen - látásjavítás
http://www.lezereslatasjavitas.hu

Ha Ön is élvezni szeretné a látás szabadságát egy életen át, akkor a megoldás: lézeres szemműtét. A debreceni Orbident Lézercentrumban segítünk abban, hogy a legjobb megoldást találjuk meg, ha Önnek a szemprobléma vagy látásprobléma nehézséget jelent a mindennapokban. 15 év szaktudása, több ezer sikeres szemműtét világszínvonalú eszközökkel. A mi lézeres szemműtét áraink mindent tartalmaznak, nincsenek plusz látásjavító költségek a közölt árakon kívül. Orbident Lézercentrum - Élvezze a látás szabadságát egy életen át!

Orbident Lézercentrum Debrecen - látásjavítás
Lézeres szemműtétek összehasonlítása
http://www.lezeres-szemmutet-ar.hu/

Honlapunkon a hazai lézerklinikák által nyújtott lézeres szemműtétek kerülnek összehasonlításra. Az összehasonlítás szempontjai: árak a negyedik generációslézerekkel végezhető kezelések szempontjából, árak és a kezelések értékének meghatározása a műszaki tartalom alapján, ár/érték viszonyok az orvosi munka minőségét és megbízhatóságát tekintve.

Lézeres szemműtétek összehasonlítása
Hirdetések
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 583 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 583 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 14175