Állatorvos > 2. oldal > Orvosok - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Állatorvos > 2. oldal > 24 weboldal. Kategória leírása:
Szponzorált linkek
Család Utcai Kisállatrendelő
http://www.allatpatika.hu/

Rendelőnk 1997. januárjától végez állategészségügyi tevékenységet. Fokozatosan alakult ki profilunk, amely a kisállat tulajdonosok igényei alapján periférikus munkavégzéssel is bővült. Egészségügyi, gyógyszerészeti, orvosi és biológiai kutatásokat folytattunk, és jelenleg is kipróbáljuk a legújabb gyógymódokat.

Család Utcai Kisállatrendelő
Vadóc Állatorvosi Rendelő - Zalaegerszeg
http://www.vadocdoki.hu/

Vadócdoki - Dr. Gombos László zalaegerszegi magánállatorvos honlapja.

Vadóc Állatorvosi Rendelő - Zalaegerszeg
Palavet Állatorvosi rendelő
http://www.palavet.hu/

Palavet Állatorvosi rendelő, Dr. Pallagi Attila honlapja. Általános belgyógyászati vizsgálatok, sebészeti ellátások, védőoltások, bőrgyógyászat, szűrővizsgálatok, ivartalanítás... Cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 35.

Palavet Állatorvosi rendelő
Mályi Állatorvosi Rendelő
http://malyiallatorvos.hu/

Mályi Állatorvosi Rendelő. Rendel: Dr. Puskás Gábor. Védőoltások, ambuláns betegellátás, microchip-es megjelölés és uniós ebútlevél, sebészeti, belgyógyászati ellátás...3434 Mályi, Akácos utca 7.

Mályi Állatorvosi Rendelő
Vezér Állatorvosi Rendelő - Szeged
http://www.szegediallatorvos.hu/

Vezér Állatorvosi Rendelő - Dr. Farkas Patrícia Éva, Dr. Szigeti Gábor. Cím: 6724 Szeged, Hétvezér u. 7-9.

Vezér Állatorvosi Rendelő - Szeged
Blue Cross
http://www.bluecross.hu/

Blue Cross Állatorvosi Rendelő - Rendel: Dr. Kerekes Bálint. 1025. Budapest, Tömörkény u. 6.

Blue Cross
Állatorvosi praxis nyitása
http://allategeszsegugyimarketing.hu

Korszerű marketing ismeretek állatorvosoknak praxisuk sikeres működtetéséhez. Segítjük őket mindennapjaikban, így idejük nagy részét az állatok gyógyításának tudják szentelni. Vállaljuk a praxis komplett marketing feladatait, de igény szerint kisebb részfeladatokat is szívesen elvégzünk, legyen szó professzionális weboldal készítésről vagy egy egyszerű prospektus vagy szórólap elkészítéséről. Egészségügyi marketing képzéseket, szemináriumokat is tartunk az egészségügyben dolgozók számára. Mottónk: "az egészség érték, a gyógyítás hivatás, a praxis üzlet".

Állatorvosi praxis nyitása
Szentesi állatorvosi lézerszemészeti szakrendelő
http://allatorvosiszemeszet.hu/

Modern és profi eszközökkel felszerelt rendelőnk nem csak Magyarországon, hanem Európában is kiemelkedő. A szemészet minden részét, mind a diagnosztikát (a megbetegedés okát), mind a betegségek kezelését, műtéti technikáját úgy tudjuk elvégezni, hogy a modern kor tudományának és követelményeinek legmagasabb szinten feleljünk meg. Felkészültek vagyunk minden kisállat szemészeti lézeres műtéteire. Címünk: 6600 Szentes, Sáfrán Mihály u. 43.

Szentesi állatorvosi lézerszemészeti szakrendelő
Mobil Állatorvos Veszprém
https://mobilallatorvosveszprem.hu/

Munkánk során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait visszük el otthonába Veszprémben és a környező településeken (Márkó, Bánd, Herend, Gyulafirátót, Szentgál, Hárskút, Lókút, Zirc, Hajmáskér, Öskü, Sóly, Nemesvámos, Veszprémfajsz, Szentkirályszabadja, Litér, Nemesvámos, Tótvázsony, Eplény, Pénzesgyőr, Bakonybél, Csehbánya, Farkasgyepű, Németbánya, Kislőd, Úrkút). A gyógyítást a sokéves tapasztalat mellett, az alap diagnosztikai eszközökön túl kiváló minőségű mobil ultrahang, valamint teljes körű labordiagnosztikai háttér segíti. A praxis célja, hogy odafigyeljen az állatok és gazdáik igényeire, valamint a mai kor szakmai követelményeinek megfelelően újra értelmezze a körzeti állatorvosi munkát. A szakmai tevékenység során egy jól felszerelt állatorvosi rendelő szolgáltatásait viszi el a kliensek otthonába, hogy mind a kiskedvencek, mind a haszonállatok számára magas színvonalú ellátást nyújtson.

Mobil Állatorvos Veszprém
Hirdetések
Előző lap 1 [2] Következő lap
Oldal leírása
orvos.wyw.hu: Orvos adatbázis. Állatorvos, belgyógyász, bőrgyógyász, fogászat, fogorvos, fül orr gégész, gyermekorvos, kardiológus, magánklinika, reumatológus, szemészet, nőgyógyászat, urológus, ultrahang, plasztikai sebész, pszichiáter, pszichológus, sebész, sebészet
Gyűjteményünkben 570 válogatott orvos témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 570 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 13887